tak sem se ted vratil z ESSENu
Moderátor: T-O-M
tak sem se ted vratil z ESSENu
mam pro Vas par fotek a jestli to neva, tak i neco jinyho,nez jen BMW,jinak muzu vrele doporucit, super akce a zazitek na cely zivot,zira-resp dneska se s panem balim pokusime udelat nejakej report
ps doufam, ze se tweety prida,ten ma i nejaky videja 
Naposledy upravil(a) máca dne 02 pro 2007 10:51, celkem upraveno 1 x.
Re: tak sem se ted vratil z ESSENu fotky dodam zitra az se v
taky jdu spát. 
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
tak uz jeto tady
takze sme vyjeli o pulnoci z patka na sobotu,puvodne nas melo jet ve dvou caravellach 11 lidi a nakonec to dopladlo.....no znate to,my jeli tri a tweety jel taky ve trech
zase to kazdej na posledni chvili odrekl, ale to nas nemohlo rozhodit
cekalo na 650 km hnusnou ubrecenou noci. prset vydrzelo celou cestu,ale ta probihala relativne v pohode. rano kolem 7 15 sme dorazili na misto,na parkovisti uz par "nedockavcu" bylo,dokonce prestalo i prset,tak sme dali snidani z dovezenych zasob a odpocivali po ceste, nutno podotknout, ze v nasem aute sme se stridali za volantem,ale tweety ho "nechtel nikomu pujcit"
a odridil si to celysam, taky hned po prijezdu "padl za vlast" a chrnel
my sme sisli koupit vstupenky a uz sme se nemohli dockat,lidi docela hojne pribyvalo...jinak cena za vstup je 16euro za osobu,nebo14 student,coz docela jde,pak sme cekaliaz tov 9 00 vypukne
cekali sme ve vestibulu a s nama snad dalsich 1000lidi,na parkovisti pred show bylo dostatek mista a i organizace v pohode,zadny strkanice a hadani, v tom to maj skopcaci vychytany,mist dostatek a hezky znaceno, jinak parking stal 8e coz de.v9 00 se otevreli brany dohal.....lidise tam nahrnuli a uz to zaclo,neskutecnej rej lidicek a nase vykuleny phledy
to je asi vsae,hned ve druhy hale sme se navzajem ztratili tak si selkazdej na svy triko
ale paksme sesesli u auta asi okolo 13 hod na obidek a odpocinek,samozrejme i na ulozeni vselijakejch tasek s katalogama,prospektama, a samozrejme i darkama ,nabastilisme se a razili sme znova do"davu" tentokrat uz nakupovat tocosme si takpracne prohlidlipredtim....proste jednim slovem neskutecna,jestli nekdo chce na auto nejakej doplnek,tak tady tosezene,a jeste za neskutecny ceny! jsou tu treba i "akce" neco jakoruseni sklady,takze treba jeden "stan"plnej repro od magnatu,co stoji tady 3000.tak tam ve vyprodeji za 9 euro! koupil sem si 4repro dolabra od pana magnata celkem za 12e
jinaktreba na stanku helly meli uplne novu predni svetlana e 30,tycerny skrizema za 220e,dokonce bili skla na blinkry sada za 22e a podobne skvosty cose dneskauz tak nevidijinak tam bylo i neco "jako blesak" kde se clovek mohl celej den hrabat ve starejch i novejch dilech.......proste kazdej siprisel na svy, akorat se zase osvedcilo stary znamy zekdyz tam byla hezka holka,takto byla ceska
jinak modelky nic moc
takze pristi ok zase tam
takze slibovane fotky a zde,zatim bez bmw, to vam necham na odpoledne
jinaktrendy na nasledujici sezonu dle salonu jsou-cerny,nebo bily
kola,perfektni pastelovej lak,menavka v matovce cerna matna a bila leskla:roll: a karbonem potazeny auto
- Přílohy
-
- BORA 4.JPG (40.64 KiB) Zobrazeno 3903 x
-
- GOLF 3.JPG (46.49 KiB) Zobrazeno 3903 x
tome,strych aut tam bylo dost, ale fotil bali
a pak namdosli baterky
mam fotakteprve tejden, tak se s tim ucim, baterky nabijeci padli troje
alemam jeste par kouku v rukavu,ted uz jen "futuristicky" vize budoucnosti a ty ocekavany bmw
jinak tweety mammaterialu mnohem vic-meli tri fotaky a jeste kameru, ale prej dneska ma stehovani do novyho bytu, tak neco ukaze asi az zitra! jinak asiuz se muzem pomalu domluvit na pristi rok
asi zacnu setrit a pak tam nakoupim a tady to strelim, aspon se mi zaplati ta cesta
jinak co sme se bavili s balim,tak kazdej sme prosli asi i neco jinyho,pac bylo plno aut co sem ja nevidel a zase ja mam plno aut co nevidel on,proste clovek to asi za jeden den nemuze v klidu projitale jak sem rikal,zazitek zajimavej
proilegaltunera-meli tam i modely auta,jak kovovy, tak lepici a i takovy jaky se dneska uz nedaji koupit a za ceny, jeste lepsi nez na e bay-meli tam model e 34ac rizek to co mas ty, dokonce dve verze s ruznyma kolama,jeden za 19 e a jeden za 25e a dokonce i toho sopla co mas ty
jinak tam melii kovaky 1-18 co se u nas ani nevyskitujou a ani sem je nevidel na netu a za ceny od 15 do 30e, vc e 30 m3 v ruznych zavodnich barvach,vc soukromych tymu
proste kazdej siprisel na svy!
Re: tak sem se ted vratil z ESSENu
se ty fotky nějak nepovedly
fotek je málo ptž já jsem měl u sebe foťák a máca baterky a mácu nenapadllo nic jinýho než se nám ztratit 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
kua to si mněl koupit a pak na mně vydělatmáca píše:tome,strych aut tam bylo dost, ale fotil balia pak namdosli baterky
mam fotakteprve tejden, tak se s tim ucim, baterky nabijeci padli troje
alemam jeste par kouku v rukavu,ted uz jen "futuristicky" vize budoucnosti a ty ocekavany bmw
jinak tweety mammaterialu mnohem vic-meli tri fotaky a jeste kameru, ale prej dneska ma stehovani do novyho bytu, tak neco ukaze asi az zitra! jinak asiuz se muzem pomalu domluvit na pristi rok
asi zacnu setrit a pak tam nakoupim a tady to strelim, aspon se mi zaplati ta cesta
jinak co sme se bavili s balim,tak kazdej sme prosli asi i neco jinyho,pac bylo plno aut co sem ja nevidel a zase ja mam plno aut co nevidel on,proste clovek to asi za jeden den nemuze v klidu projitale jak sem rikal,zazitek zajimavej
proilegaltunera-meli tam i modely auta,jak kovovy, tak lepici a i takovy jaky se dneska uz nedaji koupit a za ceny, jeste lepsi nez na e bay-meli tam model e 34ac rizek to co mas ty, dokonce dve verze s ruznyma kolama,jeden za 19 e a jeden za 25e a dokonce i toho sopla co mas ty
jinak tam melii kovaky 1-18 co se u nas ani nevyskitujou a ani sem je nevidel na netu a za ceny od 15 do 30e, vc e 30 m3 v ruznych zavodnich barvach,vc soukromych tymu
proste kazdej siprisel na svy!
A nějaké commo 1:1 tam nebylo?
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
commo ne,alemeli tam na nej uplne novou plecharinu a isvetla a pod. a dokonce treba na kadetta-1 tusim ze tipa nebo jak se mu rika-bily skla na zadni svetla a binkry dopredu,bylo tam toho asi 4 stanky vc dilu na raritu opel GT
ale za vsechno chteli relativne ranec, model sem chtel koupit,ale bali rikal, ze uz tomas nekde objednany
skoda,no,jinak meli i slepovacky e 30, e 21 a pod, vse dobovy a ceny okolo 20e, ale na to ja nemam nervy,ja bych potreboval spis zeleznaka,nebo kliklak sistem 
jinak tam bylo i docela dost cehacku
a vubec na parkovisti docela zajimava smeska statu,napr anglani, holandani,cesi, polaci, nejaky ukrajinci v A6 a pod,dokonce sme videli i nemeckyho DK ve focusu st
takovej asiat. na vystave prevladali nemecky auta,hlavne ty "drazsi" co sou jeste upraveny aby byli jeste aspon jednou tak drahy
jdu stahovat nejaky ty future modely 
Re: tak sem se ted vratil z ESSENu
ilegaltuner
ja tam mozna s tatou pojedu tak bcyh ti ten model mohl koupit a poslat postou
ja tam mozna s tatou pojedu tak bcyh ti ten model mohl koupit a poslat postou
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675