Díky

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
Jord píše:na toho avensis jsem taky cucel, vypadá nádherně
co jsem tak pročítal, tak ta 2.0 ještě jde, je s tim průser u 2.2, co je na tom pravdy?Beaver píše:Naftu od Toyoty bohužel nemůžu doporučit vzhledem ke kvalitě paliva v ČR. Odcházejí SCV ventily a pak to zlobí. Jinak ale když to jede, tak je to paráda, to jo... Mnohem příjemnější chod než TDi, nedělá to takovej kravál, atd.
hele Jorde kolik najezdíš kilometrů, že furt řešíš ty nafty?Jord píše:co jsem tak pročítal, tak ta 2.0 ještě jde, je s tim průser u 2.2, co je na tom pravdy?Beaver píše:Naftu od Toyoty bohužel nemůžu doporučit vzhledem ke kvalitě paliva v ČR. Odcházejí SCV ventily a pak to zlobí. Jinak ale když to jede, tak je to paráda, to jo... Mnohem příjemnější chod než TDi, nedělá to takovej kravál, atd.
mesicne tak bura, nevim, co jsem mohl vyzkoušet, tak mi nafta sedí víc...asi jsem šetřílek a mám radost, když jedu na dovču za 5 litrůRudi píše:hele Jorde kolik najezdíš kilometrů, že furt řešíš ty nafty?Jord píše:co jsem tak pročítal, tak ta 2.0 ještě jde, je s tim průser u 2.2, co je na tom pravdy?Beaver píše:Naftu od Toyoty bohužel nemůžu doporučit vzhledem ke kvalitě paliva v ČR. Odcházejí SCV ventily a pak to zlobí. Jinak ale když to jede, tak je to paráda, to jo... Mnohem příjemnější chod než TDi, nedělá to takovej kravál, atd.
Je to uplne jedno jaky je to motor, kamarad pracuje v Toyota/Lexus Pruhonice a rikal presne to co Beaver, proste kazdou chvili to tam maji na servise, takze proste s tou kvalitou paliva a nachylnosti motoru na to, je pravdivaJord píše:co jsem tak pročítal, tak ta 2.0 ještě jde, je s tim průser u 2.2, co je na tom pravdy?Beaver píše:Naftu od Toyoty bohužel nemůžu doporučit vzhledem ke kvalitě paliva v ČR. Odcházejí SCV ventily a pak to zlobí. Jinak ale když to jede, tak je to paráda, to jo... Mnohem příjemnější chod než TDi, nedělá to takovej kravál, atd.