tzn. jestli si tam auto koupit nebo nekupovat.
Díka za vaše nozory

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
provocation píše:http://seat-klub.cz/forum//viewtopic.php?t=1969
newman13 píše:provocation píše:http://seat-klub.cz/forum//viewtopic.php?t=1969![]()
Bulda mel v servisu feldu z AAA a na podběhu měla přílepený pytlík s klíčema od auta asi nebyli rezervní?
To máš pravdu ale myslim si že dealer nemá zapotřebí si to auto ukrást zpátky,předělat ho a prodat ho znovamr.modena píše:jen si tak říkám co brání dealerovi u úplně novýho auta ty klíče do toho podběhu nalepit taky.......
Přesně tak na prodej sou docela good ale na nákup neeBulda píše:AAA sou dobry akorad na projeti nejakou carou a prodat tam car jinak sou na hovno pokut tam nemas nejakyho znamyho
Kdysi mi vyprávěl jeden dealer, že si ženská koupila novou (tušim, že) Octavii a asi po 14 dnech urazila zrcátko. To bylo pro ni paradoxně štestí. Přijela právě k nim do servisu. Kvuli výměně zrcátka bylo třeba odstrojit dveře - a jaký bylo jejich překvapení, když po sundání tepeců na ně vypad pytel s prázdným techničákem a klíčema od auta...mr.modena píše:jen si tak říkám co brání dealerovi u úplně novýho auta ty klíče do toho podběhu nalepit taky.......
Já o nich třeba slyším prvněBulda píše:nebo klice za sklem v zrcadku to sou stary znamy veci
A to neni férAnděl píše:Jak už jsem psal. Problém není v AAA, ale v lidech, kteří tam ty auto prodávají.Určitě si ty bourané a jinak zničené auta samy nevyrábějí.![]()
Já kdybych chtěl prodat auto, u kterého bych věděl, že má nějaké zásadnější problémy, zkusím to udat v autobazaru.Protože kdybych ho prodal někomu přímo, měl bych ho tu hned zpátky.
Ne všichni. Ale pokuď je nějaký problém s autem, tak autobazar je jasná volba.Tommy1978 píše:A to neni férAnděl píše:Jak už jsem psal. Problém není v AAA, ale v lidech, kteří tam ty auto prodávají.Určitě si ty bourané a jinak zničené auta samy nevyrábějí.![]()
Já kdybych chtěl prodat auto, u kterého bych věděl, že má nějaké zásadnější problémy, zkusím to udat v autobazaru.Protože kdybych ho prodal někomu přímo, měl bych ho tu hned zpátky.Já jsem tam v březnu prodal svojí Ibizu r.v.2004,41000km,1. majitel,nebouraná,servisovaná,top stav a to jenom proto že mi dali nejvíc
takže ne všichni jsou takový
Ivan píše:Nevím, co pořád všichni máte proti AAA. Zloději jsou v každém autobazaru, jen v AAA dělají obchody ve větším objemu, proto se o nich také více mluví. Je to úplně jedno, kde to koupíš, každá koupě auta z bazaru je risk. Auto je potřeba pořádně prověřit, jestli není kradené, bourané, svařované... vem si s sebou automechanika s diagnostikou, který tomu opravdu rozumí.. to uděláš asi nejlépe.