co by flame....hlavne co by nejlepsi pomer vykon cena a spotreba je tahle kombinace nejlepsí:) jede to a oproti ostatnim motorum PSA to kupovidvu zere stejne:)
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví
sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM
Kamarádův děda měl (možná ještě má) P 106 s 1,4 pod kapotou a taky to jede celkem slušně
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Záleží co od toho čekáš/vyžaduješ. Jako první auto bych rozhodně nešel do 16v VTS. Jednak je výrazně dražší než slabší verze a jednak pokud jde o první auto (nechci nijak znehodnocovat tvé řidičské schopnosti) je lepší rozbít nějakou 1.2 za pár korun než 16v VTS za 80k. O peugeotu nic nevim tudiž mlčím.
Pokud to bude každej den do školy a o výkendu někam za zábavou, tak bych vybíral hlavně podle spotřeby. Já si koupil na dojíždění do školy 2 litra bmw a spotřeba není zrovna ideální .
Jo kamoš měl taky vylítanou felcku 1.3 každej tejden mu něco upadlo, žralo mu to víc jak mě a nakonec to stejně položil na střechu. A pokud máš na auto 25k tak to na VTS stejně ani nepomyslíš Že by felície
Homie: proc by si hned nemohl koupit nejsilnejsi verzi? To porad zijem v dobach, kdy se dobry ridic stane az po absolvovani x desitek tisic ve stary Skodovce? Moje prvni auto melo 150 koni (ja vim, moc to neni, ale bylo tri roky stary a melo nejakou vybavu) a jsem rad, ze jsem se naucil na silnejsim aute. Ted, pri prechodu na jeste silnejsi auta aspon nemam pocit, ze jsem koupil raketu, kterou do tejdne rozstrelim.
U Saxa VTS je problem ten, ze se odlisuje casti karoserie, vybral bych Puga 106 1.4 55kW.
Zachovalej Kadett se dá sehnat kolem 10 tisíc, k tomu připočteš 10 tisíc za připis a máš fajne auto. A díly jsou u mě levný spíš joke, než doporučení Kadetta - ono je to auto asi už jen pro nadšence
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
S 16V jezdím a za slabší verzi bych neměnil... Výkonově jsou na tom tyto motory velice slušně a co se týká dílů, tak není pravda, že je vše Xkrát dražší než na normální pugy či citroeny. Stejně oplastované verze, jako je S16, se dělaly i 1.6 8V, 1.4 a 1.1 a díly se dají sehnat "za pár korun"
Když už takové auto, tak S16 nebo VTS
mafiosa píše:No měl bych to na jezdění do školy a někam na diskotéky a tak ..no v tom máte určitě pravdu a koupím radší něco slabšího.
kousek od tebe bydli kluk s bilou 106tkou GTI a ma i XSI ymslim aj tu na foru je regly....pokud si na facebooku muzu ti dat jeho konteakt,on te se 106 seznami vice nez lidi tu na foru
Dweeb píše:S 16V jezdím a za slabší verzi bych neměnil... Výkonově jsou na tom tyto motory velice slušně a co se týká dílů, tak není pravda, že je vše Xkrát dražší než na normální pugy či citroeny. Stejně oplastované verze, jako je S16, se dělaly i 1.6 8V, 1.4 a 1.1 a díly se dají sehnat "za pár korun"
Když už takové auto, tak S16 nebo VTS
a hele me se o kom mluvim:-D