Jakej subwoofer
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- Martin R19
- Kontaktovat uživatele:
Jakej subwoofer
Chtel bych se zeptat.Kamarad si ted poridil do Facka tenhle zesilovac http://www.prodej-autohifi.cz/zesilovac ... -srx-3.php a k tomu tyto repra http://www.prodej-autohifi.cz/reprodukt ... deluxe.php a ted k tomu schani nejaky odpovidajici subwoofer kterej by mohl dat na ten treti kanal to ho zesilovace.Tak jsem se chtel zeptat co by jste mu doporucily.Predem vam moc dekuji za rady
- Celica2.0GTI
Re: Jakej subwoofer
Do jaké cenovky protože odpovídající sub k té sestavě bude i odpovídajici drahej a 10" či 12"?
- Martin R19
- Kontaktovat uživatele:
No cena by mela byt cca do 4500kc a radeji nejakou 12"
Není důležité zvítězit ale dokonale naštvat toho kdo vás porazil.
Volba komponent je dobrá. Jen mně trochu zaráží, že chceš dát ty prachya za tříkanál. Za tuhle cenu jdou koupit dost dobrý pěti nebo šesti kanály. Pokud jde o subwoofer tak vzhledem k výkonu třetího kanálu by byl vhodný tento.
- Přílohy
-
- CAB309.jpg (83.87 KiB) Zobrazeno 1951 x
- Celica2.0GTI
Ten audison není za cenu 5ti kanálu prodává se něco kolem 6litrů. Ten sub chce holej nebo v bedně pokud bedna tak uzavřenka či basreflex? možná by nebylo pšatný kdyby se ptal přímo kamoš než takhle přes několik lidí kdyžtak at se ozve na mobil 776623610
I za šestku jdou koupit vícekanály i když určitě ne tak dobré. Vycházel jsem ale z odkazu a tam je přes 11 tisíc. Neměl jsem a nemám chuť ověřovat jak je nebo není ta cena aktuální nebo za kolik se dá koupit ojetý.
- Martin R19
- Kontaktovat uživatele:
- Celica2.0GTI
Není zač All já neříkám at hledáš jen jsem podotknul že nevyváženost ceny tam není ten audioson se prodává něco kolem 6
- Martin R19
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, ja jsem ten kamarad 
No, puvodne jsem planoval 10", nebo 12" Rainbow Hammer ( 10" 300Wrms, 550Wmax, 12" 400Wrms, 750Wmax), ale ty tam pry nepujdou zapojit, protoze maji dva vstupy a kanal na zesiku mam jen jeden.
Repro bych chtel samotny, planuju zastavbu stylem dvojityho dna kufru, pokud se zadari
Jak to teda je? Sel by zivit jeden z tech Hammeru jen jednim 315W kanalem, nebo se mam poohlednout nekde jinde?

No, puvodne jsem planoval 10", nebo 12" Rainbow Hammer ( 10" 300Wrms, 550Wmax, 12" 400Wrms, 750Wmax), ale ty tam pry nepujdou zapojit, protoze maji dva vstupy a kanal na zesiku mam jen jeden.
Repro bych chtel samotny, planuju zastavbu stylem dvojityho dna kufru, pokud se zadari

Jak to teda je? Sel by zivit jeden z tech Hammeru jen jednim 315W kanalem, nebo se mam poohlednout nekde jinde?
- Celica2.0GTI
Zapojit půjde bez problémů jen ho plně nevyužiješ protože ten zesilovač má do 4 ohmů výkon jen 250WRMS
A sakra, ty ohmy. Ja to porad nechapu a nikdo mi to nechce vysvetlit jak to s tema ohmama je 
Talze kdyz mam na zesik pripojeny jen predni repro, tak to ma jen 2 ohmy, cili tlaci 95W na kanal + 315W, zatimco kdyz bych nejak pripojil tenhle basak, tak uz mi do prednich pujde jen 75W na kanal a do subu 250W?
Jakej sub by byl teda vhodnejsi, aby ti dva prebytecni ohmove zustali doma a zesik zesiloval jak ted?

Talze kdyz mam na zesik pripojeny jen predni repro, tak to ma jen 2 ohmy, cili tlaci 95W na kanal + 315W, zatimco kdyz bych nejak pripojil tenhle basak, tak uz mi do prednich pujde jen 75W na kanal a do subu 250W?
Jakej sub by byl teda vhodnejsi, aby ti dva prebytecni ohmove zustali doma a zesik zesiloval jak ted?

- Celica2.0GTI
dost pochybuji o tom že máš přední kompa 2 ohmové jsou 4 ohmové takže bych to vůbec neřešil. ty dva kanály a třetí jsou na sobě nezávislé jeden může jed do 2 ohmů zbytek klidně do 4
Ahaa, tak proto to nehrajeCelica2.0GTI píše:dost pochybuji o tom že máš přední kompa 2 ohmové jsou 4 ohmové takže bych to vůbec neřešil.

Takze jakej samotnej sub bys doporucil, aby to ten zesik uzivil i pri 4ohmovym zapojeni?
- Celica2.0GTI
řekni do jaké cenovky a jakou velikost subu či v bedně nebo bez a zda basreflex nebo uzavřenku. je mnoho možností jestli máš icq tak to můžem pořešit tam tady je to na dlouhé lokty 304-894-639
Ja myslim, ze zesilovac sis vybral hodne slusnej, jen to chce sub do 2 Ohmu...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku