RR 4,6 HSE

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
milonovo

RR 4,6 HSE

Příspěvek od milonovo »

Zdar,máte s tím někdo zkušenost?Je to model tuším 95-02? Podle tlačítek na ovládání sedaček bych řekl že je to v době kdy mělo automobilku BMW,má ten motor něco společnýho s 4,4 od BMW,nebo je to vlastní produkce.Dá se s tím jezdit třeba do 15ti l nebo spíš do 20ti.Nikdy mě tyhle auta netáhly,ale teď jsem narazil na jedno co mě celkem zaujalo,nicméně spotřeba od 15ti nahoru je pro mě nepřijatelná a diesel v tomhle obrovským krámu nechci.Teda diesel už vůbec nechci,nikdy :D

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: RR 4,6 HSE

Příspěvek od Rudi »

pokud se nemýlim, tak snad aj výrobce udával spotřebu kolem 15-16L, takže to bude opravdu realita, ale nedávno jsem viděl takovýho v LPG na prodej, to je asi nej varianta :D
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Jo o LPG bych přemejšlel pokud by mě to opravdu zaujalo,zatím bych to chtěl vyzkoušet.

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Tvému popisu odpovídá tato generace
Obrázek

4.6 byl motor V8 (224 PS) z produkce Roveru a co jsem slyšel, tak se to celkem sr**lo

Motor 4.4 V8 (286 PS) BMW byl až v:
Obrázek
tento motor by měl chodit bez problémů, jenom auto nebude mít takovou dynamiku jako X5 neboť Range je mnohem těžší.

Jinak poslední verze mají V8 z produkce Jaguaru, aby se to nemotalo.

No a ke spotřebě - chceš 2t auto co má V8 pod kapotou, snad nečekáš, že budeš jezdit za 10L/100km :lol:

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Jo,je to ten první,na toho druhýho budu muset ještě máknout. :D Už jsem toho dost vygooglil.Já samo nečekám že to bude jezdit za 10,ale pokud to bude víc než 15,tak mu budu brzo hledat novýho páníčka :D Já po něm nikdy ani nějak netoužil,ale teď jsem na něj náhodou narazil a přeskočila jiskra,tak ho zkusím a uvidí se.Zase se mi bude lehčejc přesedat do w 140,po který naopak toužím už dlouho a vždycky místo ní koupím nějakou píčovinu.Ta S 500 bude proti tomu dietář :D

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“