Rada: Audi A3 1.9TDI

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
Hans
Kontaktovat uživatele:

Rada: Audi A3 1.9TDI

Příspěvek od Hans »

Mám možnost koupit Audi A3 1.9TDI (asi 90kW) r.v.2001, najeto 140tis, 5dvéřové, el. klimatizace, DO, orig. autorádio bez CD, výškově stavitelné sedadlo řidiče, bez palubního PC. Pravidelně servisováno, nebourané, bez závad, bez investic (to mám z velmi dobrého a důvěryhodného zdroje). Interiér vypadá jako kdyby právě vyjel z linky, lak bez koroze, puchýřů, oděrek. Auto bylo pravidelně udržováno na ruční myčce, která je součástí firmy. Je to služební vozidlo, se kterým jezdil postarší pán do práce či na služební cesty. Prodej se uskutečňuje obálkovou metodou - nejvyšší nabídce. V současnosti se obálky údajně pohybují okolo 150- 160tis :lol:

Kolik má cenu nabídnout, na co si u těchto aut dát pozor? Známé neduhy, bolesti, časté problémy apod? Všem moc děkuju za názory 8)
Naposledy upravil(a) Hans dne 11 pro 2007 17:52, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

de videt ze si konecne dospel, konecne vis jaka znacka je dobra :lol: :lol: :lol:
Audi Coupe Quattro

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Tom_ píše:de videt ze si konecne dospel, konecne vis jaka znacka je dobra :lol: :lol: :lol:
hňupe :lol: Jenom mám možnost myslím si dobré koupě. A3 se mě vždycky líbila, s novějším modelem (2.0TDI r.v.2005) už jsem pár krát jel a docela mě dostala, tak silně uvažujeme o druhém vozítku do domácnosti :D

A dneska jsem v ní seděl a překvapilo mě, jak je interiér nedotčený, jako nový, pak jsem se dozvěděl že ten chlápek je dost takový puntičkář který si pomalu myl ruce, než chytil volant :lol:
Audi A3 8L, 1.9TDI

HUMMER - Like nothing else

Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“