patt- píše:popros mamču nech ti kupi gumu... ked ti neco nevyde tak gumuj a prekresluj mozno to pak dopadne lip
///UNO SPORT///by Petrli
Re: ///UNO SPORT///by Petrli
a an ten kvadr ja nejsem zadnej geometrik jsem v 7.Třídě!!!
http://petrli.webnode.cz lepší než starý....snad
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
K namalování kostičky potřebuješ snad osmou? Jsi žákem zvláštní školy? Opravdu myslíš vážně, že neumíš nakreslit krabici? Pak chceš kreslit auta? Co třeba takový čtverec nebo kruh, to zvládneš? Na to tvá sedmá třída stačí?Petrli píše:a an ten kvadr ja nejsem zadnej geometrik jsem v 7.Třídě!!!
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
to neni o tom co jste se uz ucili v geometrii, ale o tom jestli mas nejakou prostorovou predstavivost, a dle meho nazoru po shlednuti tvejch obrazku ji proste nemas, a to je zasadni problem.. jak vypada kvadr snad vis ne?Petrli píše:a an ten kvadr ja nejsem zadnej geometrik jsem v 7.Třídě!!!
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to má ve volném rovnoběžném promítání, tak to kvádr je, nicméně přesně takhle to nemělo být...NeviM píše:patt: za prvy to je krychle...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
MNojooono jáá bych to nenakreslil líp ale tet sem jukal na jeho stránky a má tam luxus fáčko.... TO kdyby sem hodil tka by měl uspěch teda možná je to obkreslený ale hezký...