Laminátuje někdo doorbody??
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Laminátuje někdo doorbody??
Zdravim, nenašel by se tu někdo ze Západních čech, kdo by dokázal kvalitně vylaminátovat do tapeců předních dveří "bedny" pro "16" repráky??
Díky.
Díky.
- Celica2.0GTI
Re: Laminátuje někdo doorbody??
mluvis o boordech nebo o uzavrene ozvucnici pro kompa?
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
No abych nekecal, tak nemluvim o doorbody, protože podle mě sou doorbody vlastně vylaminátovanej celej tapec na ty dveře nebo tak.Celica2.0GTI píše:mluvis o boordech nebo o uzavrene ozvucnici pro kompa?
Prostě mám origo tapec a díru na 13 repro a chci tam ten kousek nechat pěkně vylaminátovat tak, aby sem tam dal 16 repro a pěkně to vypadalo.
A až ti někdo bouchne do tveří tak tě ten laminát rozpáře....Nechápu jak můžete cpát laminát do interiéru? 

________
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
-
- Kontaktovat uživatele:
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je na druhém konci ČR, tak to bohužel neni reálné...Dave-TuningClubOstrava píše:Mám člověka , který pro mě pracuje co by to zvládl (specializuje se na práci z laminem), ale jsme samozřejmě z Ostravy.jamie.thomas píše:To je sice všechno moc pěkný, ale mnohem víc by mi pomohla rada, kdo mi to je schopnej udělat.....
Já bych si taky troufl, ale mám moc podobné práce

Jsme výrobci kompozitových dílu.... Tady je odkaz na auto které momentálně stavíme. Pokud jsi ještě nikoho nenašel, není problém poslat nám ty tapecíra na vylaminování zásilkovou službou. viewtopic.php?t=66677jamie.thomas píše:Zdravim, nenašel by se tu někdo ze Západních čech, kdo by dokázal kvalitně vylaminátovat do tapeců předních dveří "bedny" pro "16" repráky??
Díky.
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz
Když do tebe z boku narazí auto tak ti žádnej kvalitní tmel nepomůže... Omlouvám se za OT, ale musel jsem reagovat.Dave-TuningClubOstrava píše:Když se udělá dosti silná stěna lamina tak vydrží i hrubé zacházení(ovšem za použití kvalitní pryskyřice a tkanin-žádné sady ala Baumax), v kombinaci s vhodným tmelem nic nepraskne.renm píše:A až ti někdo bouchne do tveří tak tě ten laminát rozpáře....Nechápu jak můžete cpát laminát do interiéru?
- jamie.thomas
- Kontaktovat uživatele:
Psal sem na ICQ, tak až tam budeš, tak se pls ozvi.Scooby píše:Jsme výrobci kompozitových dílu.... Tady je odkaz na auto které momentálně stavíme. Pokud jsi ještě nikoho nenašel, není problém poslat nám ty tapecíra na vylaminování zásilkovou službou. viewtopic.php?t=66677jamie.thomas píše:Zdravim, nenašel by se tu někdo ze Západních čech, kdo by dokázal kvalitně vylaminátovat do tapeců předních dveří "bedny" pro "16" repráky??
Díky.
Díky.