Laminátuje někdo doorbody??

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
jamie.thomas
Kontaktovat uživatele:

Laminátuje někdo doorbody??

Příspěvek od jamie.thomas »

Zdravim, nenašel by se tu někdo ze Západních čech, kdo by dokázal kvalitně vylaminátovat do tapeců předních dveří "bedny" pro "16" repráky??

Díky.

Celica2.0GTI

Re: Laminátuje někdo doorbody??

Příspěvek od Celica2.0GTI »

mluvis o boordech nebo o uzavrene ozvucnici pro kompa?

stevee
Kontaktovat uživatele:

laminát

Příspěvek od stevee »

zkus Toma ze 666tuning.kdyby měl náhodou čas.Je z Rokycan

www.666tuning.cz

jamie.thomas
Kontaktovat uživatele:

Celica2.0GTI píše:mluvis o boordech nebo o uzavrene ozvucnici pro kompa?
No abych nekecal, tak nemluvim o doorbody, protože podle mě sou doorbody vlastně vylaminátovanej celej tapec na ty dveře nebo tak.

Prostě mám origo tapec a díru na 13 repro a chci tam ten kousek nechat pěkně vylaminátovat tak, aby sem tam dal 16 repro a pěkně to vypadalo.

renm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od renm »

A až ti někdo bouchne do tveří tak tě ten laminát rozpáře....Nechápu jak můžete cpát laminát do interiéru? :(
________

darebashop.cz - s vůní spáleného benzínu
facebook - dareba hadry

Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

renm píše:A až ti někdo bouchne do tveří tak tě ten laminát rozpáře....Nechápu jak můžete cpát laminát do interiéru? :(
Když se udělá dosti silná stěna lamina tak vydrží i hrubé zacházení(ovšem za použití kvalitní pryskyřice a tkanin-žádné sady ala Baumax), v kombinaci s vhodným tmelem nic nepraskne.

jamie.thomas
Kontaktovat uživatele:

To je sice všechno moc pěkný, ale mnohem víc by mi pomohla rada, kdo mi to je schopnej udělat.....

Dave-TuningClubOstrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave-TuningClubOstrava »

jamie.thomas píše:To je sice všechno moc pěkný, ale mnohem víc by mi pomohla rada, kdo mi to je schopnej udělat.....
Mám člověka , který pro mě pracuje co by to zvládl (specializuje se na práci z laminem), ale jsme samozřejmě z Ostravy.
Já bych si taky troufl, ale mám moc podobné práce

jamie.thomas
Kontaktovat uživatele:

Dave-TuningClubOstrava píše:
jamie.thomas píše:To je sice všechno moc pěkný, ale mnohem víc by mi pomohla rada, kdo mi to je schopnej udělat.....
Mám člověka , který pro mě pracuje co by to zvládl (specializuje se na práci z laminem), ale jsme samozřejmě z Ostravy.
Já bych si taky troufl, ale mám moc podobné práce
Tak to je na druhém konci ČR, tak to bohužel neni reálné... :-( Ale díky za nabídku.

Scooby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scooby »

jamie.thomas píše:Zdravim, nenašel by se tu někdo ze Západních čech, kdo by dokázal kvalitně vylaminátovat do tapeců předních dveří "bedny" pro "16" repráky??

Díky.
Jsme výrobci kompozitových dílu.... Tady je odkaz na auto které momentálně stavíme. Pokud jsi ještě nikoho nenašel, není problém poslat nám ty tapecíra na vylaminování zásilkovou službou. viewtopic.php?t=66677
Výroba bodykitů a spoilerů
Tuningový E-shop
Tuningová prodejna
Kompletní zakázkové stavby a úpravy tuningových vozů
Zakázková výroba odehčených kompozitových dílu z laminátu a carbonu pro motorsport
www.nuclear-racing.cz

MComb

Příspěvek od MComb »

Dave-TuningClubOstrava píše:
renm píše:A až ti někdo bouchne do tveří tak tě ten laminát rozpáře....Nechápu jak můžete cpát laminát do interiéru? :(
Když se udělá dosti silná stěna lamina tak vydrží i hrubé zacházení(ovšem za použití kvalitní pryskyřice a tkanin-žádné sady ala Baumax), v kombinaci s vhodným tmelem nic nepraskne.
Když do tebe z boku narazí auto tak ti žádnej kvalitní tmel nepomůže... Omlouvám se za OT, ale musel jsem reagovat.

jamie.thomas
Kontaktovat uživatele:

Scooby píše:
jamie.thomas píše:Zdravim, nenašel by se tu někdo ze Západních čech, kdo by dokázal kvalitně vylaminátovat do tapeců předních dveří "bedny" pro "16" repráky??

Díky.
Jsme výrobci kompozitových dílu.... Tady je odkaz na auto které momentálně stavíme. Pokud jsi ještě nikoho nenašel, není problém poslat nám ty tapecíra na vylaminování zásilkovou službou. viewtopic.php?t=66677
Psal sem na ICQ, tak až tam budeš, tak se pls ozvi.

Díky.

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“