Zklidni se, kámohobborg píše:Musim rici ze LAMY co si neumi najit ani vlastni obrazek do fora sou u me CHUDACI.![]()
![]()
![]()
Registrace do Tuning Clubu Brno
Vis co? Pokud mi neco chces, tak na ICQ, ale na foru se na to vy*er !!! Nejsu na to zvedavejhobborg píše:velice me tesi ze se ho tak zastavate ale opravdu mi neprijde vhodne chovat se timto zpusobem!!pravda nechal sem se unest ale ,ulevil sem si takze dikyforum rulezzz
jinak jiz je fsecko oky...
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Mefistisko
Re: Registrace do Tuning Clubu Brno
Kdo z vás viděl BMW crash ve čtvrtek u hřbitova?

UBER NA PLNEJ PLYN
minulost: MAZDA 323 BG 1.4 16V
současnost: Seat Leon TDI původně 66kw teď 1??
Nahod foto 
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
- Mefistisko
fotky bohužel nemám
bylo to už jak sme odjiždely ale zrušil si levej bok vo svodidla při nepodařeným "driftu" při odjezdu 
UBER NA PLNEJ PLYN
Jasně "drift"
. Každej vůl co mu uteče prdel na autě si myslí, že driftuje a pak to takhle dopadá. proto už ke hřbitovu skoro vůbec nejezdím, protože je to tam samej profi "drifter"....
tak kvůli tomu čurákovi tam byla taková zácpa??kdybych to věděl, jdu ho vyfackovat, debila

- Mefistisko
46reddy píše:tak kvůli tomu čurákovi tam byla taková zácpa??kdybych to věděl, jdu ho vyfackovat, debila![]()
![]()
to asi nebylo kvulytomu bylo to u toho výjezdu z parkálu směrem na vídeňskou nebo co to je za ulicu vylitl do svodidel a hned to vodstavil na bok a nijak tam nezavazel tak nevim no ale každopadně se mu to vyplatilo
UBER NA PLNEJ PLYN
ve ctvrtek hlasili zacpu kvuli nejakem blbcovi co tam v krizovatce (ta velka u hrbitova) odstavil Passata.
a kdyz uz se to tema tady ozivilo, neozivime aj TCB ?
a kdyz uz se to tema tady ozivilo, neozivime aj TCB ?
moje šPunto, muj život
Takovej problém oživit TCB to není, ale zase to ztroskotá na lidech jako to ztroskotalo. Pár lidí se do toho chtělo pustit, ale je to už tak dobrýho půl rozku z5 a s takovým přístupem se to nedá dělat.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
Kdyby to byl první pokus, ale co TCB sleduju od nějakýho 2005 tak po prvním odstavením webu už těch pokusů bylo několik ne? Ikdyž ten poslední asi největší, protože chvilku běžel aji web. Je to škoda, byl to přece jen oficiální Brněnskej club...
ale tak s jedním bývalým členem TCB sme se pustili do vlastního "projektu", tak kdybyste měli zájem, můžete aspoň mrknout
www.norisknofuntuning.cz
ale tak s jedním bývalým členem TCB sme se pustili do vlastního "projektu", tak kdybyste měli zájem, můžete aspoň mrknout
www.norisknofuntuning.cz
NoRisk NoFun Tuning - TUNE YOUR LIFE
www.NRNF.cz
www.NRNF.cz
Speedy v pocatcich byl hodne hustej tuner 
Já nevím, že vás ty kluby ještě berou. Když budu chtít tak se parta domluví a může někam vyrazit i bez záštity klubu. Dřív jsem byl taky rád za TCB, ale jak již bylo psáno muselo by chtít více lidí a to bude dnes problém...
nebo je tady zastoupeni TCB
http://wantedcars.tym.cz/index_soubory/Page378.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
jsem si na UH vsimla cim dal vice clonitek na autech s tim "wanted cars".
hele klid, to bylo jen slovo do pranice
jsem si na UH vsimla cim dal vice clonitek na autech s tim "wanted cars".
hele klid, to bylo jen slovo do pranice
moje šPunto, muj život
Maro. Ale lidi byly, jsou a budou na prd jako byli to není že jen teď. I když doba začátků, illegálních závodů byla ta nejlepší. Dneska je to takový, že má každej club a je toho jak oblečení z tržnice a ztratilo to částečně kouzlo. Fakt by mě zajímalo kolik lidí by se přihlásilo kdyby byla otázka jestli někdo udělal něco pořádnýho pro club. Jak tak počítám tak bylo tak 4-5 lidí co o to jakýmsi způsobem měli zájem a pro club "žili". Tohle už bylo tolik diskutovaný a každej si mlel svou. Bohužel realita byla úplně jiná.
BMW e21
BMW e32
BMW e32
Klubů je hafo, ale ne kazdy "jede na kvalitu", spise na kvantitu jak co se lidi uvnitr tyce (alias přátel) nebo aut.
Je to hlavne o tom, nebrat každého s foliema a taky "nutit" urcitym zpusobem. Ten clovek musi prijit sam, od toho je treba weobvka na aute, nebo tak nejak v mezi reci mu to nadhodit.
A to se tyka i stávajících členů potom, bud chteji nebo ne.
Je to hlavne o tom, nebrat každého s foliema a taky "nutit" urcitym zpusobem. Ten clovek musi prijit sam, od toho je treba weobvka na aute, nebo tak nejak v mezi reci mu to nadhodit.
moje šPunto, muj život
pěkně napsáno, dovolím si souhlasitKaty píše:Klubů je hafo, ale ne kazdy "jede na kvalitu", spise na kvantitu jak co se lidi uvnitr tyce (alias přátel) nebo aut.
NoRisk NoFun Tuning - TUNE YOUR LIFE
www.NRNF.cz
www.NRNF.cz