Odstraneni slozky/souboru - Tomtom

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
SubTera

Odstraneni slozky/souboru - Tomtom

Příspěvek od SubTera »

Prosim poradte mi. Chtel jsem nahrat nove mapy do sveho Tomtoma One 3rd (vse legalni). Mapu jsem zkopiroval do hlavni adresare Tomtom - tak, kde uz je jedna mapa od koupe. Jenze se mi ty soubory prejmenovali na ctverecky, obdelniky, klikyhaky, nesmysly bez pripon a nelze je odstranit. Total Commander to taky nezvlada, zmenit typ souboru nelze, Unlocker se mi zatim nepodarilo rozjet a Volcov Commandere nerozumim. Velikost jedne takove slozky je 35GB (na to, ze pamet navi je 512Mb a mapa ma asi 130MB, tak dost dobry). Nechal bych to tam, jenze zapnu navi, normalne nabehne, GPS chytne signal a zamrzne. Napadlo me jeste jedno reseni, ale nepouziju ho do doby, nez budu vedet, zda to lze. Veskery zdravy obsah jsem zkopiroval do PC a uvazuiju nad tim, zda bych veskery obsah v navi zformatoval (tzn. zmizi nejen mapy, ale i operacni system) a nahral zdravy obsah - jenze nevim, zda se mi prazdna navigace ohlasi. Mate konkretne s timhle nejakou zkusenost? Vzdycky jste mi tady v IT pomohli, snad se nekdo najde. Diky.

SubTera

Re: Odstraneni slozky/souboru - Tomtom

Příspěvek od SubTera »

Pres googlu jsem si vyhledal vsechny hlasky, co mui to napsalo, at uz chyba I/O nebo neco o neplatne ceste. Vsechny programy doporucene jinymi uzivateli selhaly.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

...
Přílohy
tomtom.JPG
tomtom.JPG (122.33 KiB) Zobrazeno 408 x

Yurii

Příspěvek od Yurii »

No vypada to ze mas nejakej poskozenej filesystem... navigace se chova jak? Da se zapnout? Bohuzel mam zkusenosti jenom s TTONE 2nd co ma pametovku a zadnou vnitrni pamet, s tim se pracuje perfektne a zadnej problem nehrozi. S timhle nepomuzu, zkusil bych se zeptat na foru POI.cz
Pětka f kombajnu

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Yarii: jj, zapne se (ale ted i s tonem), chili hleda signal (pricemz dotykac funguje), jakmile najde polohou, behem 3s se obraz zastavi a nejde dotykas. Pokud se hrabu v prepinani map, pak mi v pravem hornim ramecku oznami neco o mape a hned to zmizi, ani to nestacim precist.

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Vyreseno:)

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jak nakonec? :)
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

SubTera

Příspěvek od SubTera »

No, ze zoufalstvi jsem zkoprioval zdravej obsah na disk a Tomtoma zformatoval, ac je to verze One bez podpory karet. A doufal jsem, ze i o zformatovanem bude PC vedet. Samozrejme jsem navi od PC neodpojil. Zdravy obsah jsem posleze nahral bez tech "novych" map a zase to pekne slape.

Yurii

Příspěvek od Yurii »

No v jednoduchosti je sila :)
Pětka f kombajnu

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Nooo, to je sice pravda, ale taky je to risk pro toho, kdo tomuhle moc nerozumi...taky mi mohla zbejt jenom krabicka:)

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“