Díky za rady.
Lakování světel
Lakování světel
Mám dotaz, mám plastový světla, na nich částečně odloupanej origo ochranej lak, světla celý obrousim od laku papírem č.1000 pod vodou, potom 2000 pod vodou, vezmu leštičku a světla vyleštim, jsou jako nový, ale za měsíc jsou žlutý, dá se to udělat zase znova, ale je to vopruz  
. Myslíte, že kdyby se světla zvenku nalakovala klasickym čirym autolakem z pistole, tak by to na nich vydrželo? Respektive jestli je předtim vyleštit nebo je nechat jenom obroušený aby to na ně aspoň trochu chytlo a změkčovadlo asi nepoužívat, že? Zajímavý, na blinkrech žádnej lak neni už od výroby a nežloutnou. Asi jinej plast..
Díky za rady.

Díky za rady.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
						Re: Lakování světel
Dle mého ti lak nepomůže, protože to zežloutnutí je způsobeno tím že plast nemá ochranu proti UV-záření které způsobuje že plast žloutne..Leda sehnat nějakej lak co má schopnost ten plast ochránit.. Taky bych potřeboval vyleštit předky světel, ale bojím se že by mi zežloutly 

" www.autowerks.cz "
vylešti a nalep transparentní folii co se používá na ochranu karoserie na ístech kde je namáhaná(kapota, prahy, zadek) má dokonce i ochranu před UV

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
http://www.tekutesklo.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ... záleží do jaké míry v tom má prsty Horst Fuchs 
 ale myslím, že by to fungovat mohlo 

simmy: super, dík moc  

to vypadá, že je přesně to, co jsem hledal. a vypadá to i docela věrohodně
.
pokud budete někdo rychlejší, poreferujte, já se na renovaci xenů chytám až při dlouhých zimních večerech, bo chci i nechat nově nachromovat čočky a tak

to vypadá, že je přesně to, co jsem hledal. a vypadá to i docela věrohodně
pokud budete někdo rychlejší, poreferujte, já se na renovaci xenů chytám až při dlouhých zimních večerech, bo chci i nechat nově nachromovat čočky a tak
3x Renault Safrane Hartge Biturbo