je parádní
  je parádní   

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
 je parádní
  je parádní   
Je to strasne offtopic a nemel bych to sem davat (navic to je stara fotka), ale pokazdy kdyz tohle nekdo napise, tak proste musim tu svoji fotku znovu pripomenout...milosh píše:U techto aut spotrebu snad nikdo neresi a hlavne to nejsou auta na denni jezdeni coz?!

tak toto auto jsem dlooouho nevidělBeaver píše:Je to strasne offtopic a nemel bych to sem davat (navic to je stara fotka), ale pokazdy kdyz tohle nekdo napise, tak proste musim tu svoji fotku znovu pripomenout...milosh píše:U techto aut spotrebu snad nikdo neresi a hlavne to nejsou auta na denni jezdeni coz?!

casto som na tvoje auto kukal jak stalo vonku pri stromceku, to som este netusil kolko roboty sa za nim ukryva, sikovny
  casto som na tvoje auto kukal jak stalo vonku pri stromceku, to som este netusil kolko roboty sa za nim ukryva, sikovny  
 ...
 ...  

street
 street Ale sem sklamany.. Na rovinke medzi mestom ma zrusil peugeot 308 1,6T...
  Ale sem sklamany.. Na rovinke medzi mestom ma zrusil peugeot 308 1,6T...   .... Zacali sme od 70km/h ale necakal som ze sa chce nahanat..Mozno keby neslo auto oproti tak ho dam lebo som sa dotahoval ale mozno je nepripustne...
  .... Zacali sme od 70km/h ale necakal som ze sa chce nahanat..Mozno keby neslo auto oproti tak ho dam lebo som sa dotahoval ale mozno je nepripustne...  

avsak mna zastavilo moje 300konove monštrum takze ak raz tak sa ta urcite budem pytat ... si PAN ! klobuk dole , krasna praca ...
 avsak mna zastavilo moje 300konove monštrum takze ak raz tak sa ta urcite budem pytat ... si PAN ! klobuk dole , krasna praca ...