kony5 píše:X5 určitě ne to je strašný auto i když v tom jedeš tak si připadáš jak v avii musíéš si nadjíždět atd..kapota velká jak pinpongový stůl...

....
 .... 

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
kony5 píše:X5 určitě ne to je strašný auto i když v tom jedeš tak si připadáš jak v avii musíéš si nadjíždět atd..kapota velká jak pinpongový stůl...

....
 .... 
Super názor znalcekony5 píše:X5 určitě ne to je strašný auto i když v tom jedeš tak si připadáš jak v avii musíéš si nadjíždět atd..kapota velká jak pinpongový stůl...
 Akorát škoda že X5 je defakto přerostlá E39 a že by sem si musel najíždět s 4,6m dlouhym autem, nevim nevim, možná bucheta co je zvyklá na Smarta si bude tak tejden najíždět než jí dojde že je to vlastně obyč auto střední třídy, jen o pár cm vejš
 Akorát škoda že X5 je defakto přerostlá E39 a že by sem si musel najíždět s 4,6m dlouhym autem, nevim nevim, možná bucheta co je zvyklá na Smarta si bude tak tejden najíždět než jí dojde že je to vlastně obyč auto střední třídy, jen o pár cm vejš 
 neni jen o pár centimetru vejš...je to hnus jezdim v A6 a tady v té mrše sem si připadal jak v tanku... neříkám že sem znalec ale motat se stím po centru..díky nechci jednou stačilo...
 neni jen o pár centimetru vejš...je to hnus jezdim v A6 a tady v té mrše sem si připadal jak v tanku... neříkám že sem znalec ale motat se stím po centru..díky nechci jednou stačilo...Darinka Rolincová říká že je to bezpečný alekony5 píše:neni jen o pár centimetru vejš...je to hnus jezdim v A6 a tady v té mrše sem si připadal jak v tanku... neříkám že sem znalec ale motat se stím po centru..díky nechci jednou stačilo...
 a naložíš tam yorkšíra
 a naložíš tam yorkšíra 
třeba mně velký auta nevadijou.spíš zaparkuju na centimetr s patrolem a podobnejma autama než puntem.....kony5 píše:přesně...třeba medour nevim typ 3 roky starý limuzína jako prase kufr dlouhý jak celý moje auta a už tomu reznou prahy...kde sme?..X5 určitě ne to je strašný auto i když v tom jedeš tak si připadáš jak v avii musíéš si nadjíždět atd..kapota velká jak pinpongový stůl...

a moje hodnocení dopadlo nějak takhle:
  a moje hodnocení dopadlo nějak takhle: na kostkách se to chovalo slušně i boule to zvládalo komfotně, ale na normální rovný silnici už to takovej zázrak nejni...asi to má nějaký automatický mod kdy se to adaptuje rychlosti pač v 90 ti mi to přišlo tvrdý jako kde jaká jiná plečka ale co mě vážně štvalo byl hluk v autě..snad ani né vzduch obtékající auto,ale motor...tam řinčel jako ve favoritu. + neeknomická 5stupňová převodovka která při 110 km/h na 5tý rychlostní stupen točí motor do 3000tis ot....
  na kostkách se to chovalo slušně i boule to zvládalo komfotně, ale na normální rovný silnici už to takovej zázrak nejni...asi to má nějaký automatický mod kdy se to adaptuje rychlosti pač v 90 ti mi to přišlo tvrdý jako kde jaká jiná plečka ale co mě vážně štvalo byl hluk v autě..snad ani né vzduch obtékající auto,ale motor...tam řinčel jako ve favoritu. + neeknomická 5stupňová převodovka která při 110 km/h na 5tý rychlostní stupen točí motor do 3000tis ot.... 

a ono se to taky vzdycky dobre proda nebo proda vubec, kdyz na to prijde
 a ono se to taky vzdycky dobre proda nebo proda vubec, kdyz na to prijde  Jsou kusy od nekterych automobilek nebo automobilky nejake, ktere uz ani prodat skoro nejdou
 Jsou kusy od nekterych automobilek nebo automobilky nejake, ktere uz ani prodat skoro nejdou 

motor bez problému akurat elektronika ale když víš kde sáhnout, tak to jsou vždy maličkosti
 motor bez problému akurat elektronika ale když víš kde sáhnout, tak to jsou vždy maličkosti   

jako dělník je koncern ideální, jen to chce v český džungli sakra vybírat a obrnit se trpělivostí, proto tady auto nekupuju
 jako dělník je koncern ideální, jen to chce v český džungli sakra vybírat a obrnit se trpělivostí, proto tady auto nekupuju