Jo,to je z myho brachy.Ja na nej v prvni jizde furt cekal,ale marne a kdyz uz na konci opravdu pockam,chcipne mu tolefi píše:fisi : tohle je ten tvuj kámoš s MX-5?v cca 5té minutě ho tam předjíždim a pak je tam vidět když jsem doháněl WRX jak se válim mimo silnici
http://www.youtube.com/watch?v=HHBjn0L-r5Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Jinak on je cvok,jenze v prvni jizde vyleti z trate a zmodraj mu kotouce a tak po zbytek dne brzdi s rezervou a hlavne ho vzdycky nekdo da na rovince a pak zdrzuje.Loni na jare tady zajel 2:13,5 a to ma jen snizenou seriovku se 146 konma,na 8 let starejch sjetejch gumach.
Ja byl rad,ze jsem mel volnou trat,hranice WRXka jsou dle myho nekde u 2:07-06,ale je to komplet v serii (218k/292Nm) a hlavne brzdy jsou problem.Taky musi bejt tepleji,takovych 10-15 stupnu vzduch,20 stupnu trat,to by bylo ideal,ne ta Sibir co byla tam.
Jinak ty to mas natoceny i s kabiny jestli se nepletu,ten vylet jsem za sebou ale neregistroval.Skoda,mohli jsme si to rozdat
 .Jen jsem si rikal,jeste ze jsem nejel na zimakach
 .Jen jsem si rikal,jeste ze jsem nejel na zimakach  .
 .Jinak cervene EVO,jak pise tady kolega,jsem zahlidl jen na parkovisti,musel jsem jet pryc a tak jsem ho v akci uz nevidel.

splašená rx7 by za to stála
  splašená rx7 by za to stála  

z tý 2,3ky se určitě dá vymáčkout ještě víc kobyl.
 z tý 2,3ky se určitě dá vymáčkout ještě víc kobyl.