jo no zvedneš auto a přes celý zadek pod podlahou je nádrž zahnutá do každého zákoutí
jinak spotřeba klesla teď na nějakých 5,7 což znamená dojezd 1400km
na dálku to musí žrát ještě méně ale nevím jak na VW clubu ti kouželníci jezdí v passatu s tím motorem za 4,5l
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
já měl prasklou hadici na sání od intercooleru, žralo to hodně protože šel pryč tlak, teď hadici mám ale zase se mi líbí že to táhne, takže proto spotřeba přes 6 a když jsem hadici namontoval tak nás jelo 5 chlapů po dálnici a zrovna jsem se neloudal takže jsem spokojen hlavně když ta nafta je tak nějak levněji
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
koukam pomenil tam opravdu hodne veci ale tak aspon ji udrzoval ve slusnem stavu, ikdyz dostavala asi dost na prodel jinak v tom jeho tematu jsou super fotky nektere
je to komplet jine auto.. 1.4 na karbecu s kit sadou. Lemy nebyly vytahovane. Kdyz ji kupoval, vypadalo takto - http://img16.imageshack.us/img16/7384/dsc1577q.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ... ted je jen polep folii podobny tve byvale
Nekoupil jsem nové auto, ani jsem na svém stávajícím žádnou změnu neprovedl, jen dávám na vědomí (ikdyž už většina z vás ví), že se nám narodil 12.1.2013 syn Dominik. Zatím dělá obrovskou radost a doufám, že po zbytek života bude nadále... Na svět přišel v 0:50hod. za asistence tatínka
S některýma členama TF jsme ho už zapili (za účast děkuji), těm, kterým jsem se neozval to nebylo rozhodně úmyslně, ale jen proto, že by si to tu u nás v našem minidomečku neposedalo. Jen co roztaje sníh a bude se dát venku nějak rozumně posedět u grilu akci rozhodně zopakujem a doufám, že ve větším počtu.
Nechal sem se inspirovat Dejvem, neco malo posetril a poridil sem Dominikovi taky Audi TTS ovsem v kabriu. Jaky tata, taky syn ... treba ho ucit hned ze startu. Jinak je tam primy prevod, jednou vpred, jednou vzad, klima, navigace, audio Bose, moznost pripojeni mp3, diodova svetla, dva laufy, no pro zacatek mu to staci...
Nevim jak na ty hracky, ale na real se lepi spise baby...
... kdyz zahadne upadne noha na plynovy pedal, otaci se teda i chlapi, ale taky duchodci se vztycenou holi, babky co si zatloukavaji ukazovacek do cela atd atd...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI