Prosba o radu - Punto GT SEB chip

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Kane13
Moderátor

Prosba o radu - Punto GT SEB chip

Příspěvek od Kane13 »

Zdravím místní (ex)majitele GTček, mám dotaz. Koupil jsem SEB chip od Power On the Road, ale nepřišel mi k němu návod. Nevíte někdo náhodou, za kterýho švába to vyměnit? Jeden je na horní a jeden na spodní desce...

Díky moc za jakýkoli info.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosba o radu - Punto GT SEB chip

Příspěvek od Libor12 »

Kane13 píše:Zdravím místní (ex)majitele GTček, mám dotaz. Koupil jsem SEB chip od Power On the Road, ale nepřišel mi k němu návod. Nevíte někdo náhodou, za kterýho švába to vyměnit? Jeden je na horní a jeden na spodní desce...

Díky moc za jakýkoli info.
Tebe mrzí že jsi to dal dohromady a ujelo to 20km že?
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Ne, ale tuhle jednotku potřebuju, jelikož jsem dával jiný turbo... 10 z 10 lidí, co upravujou GT tam tohle dávají jako nutnost. Není to žádnej samodomo masakr.
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor

Libor12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libor12 »

deset z deseti je mi jedno. A co třeba monitoring motoru už máš? O kolik je to turbo větší? Mapy jsou? co ten chip upravuje? předstih? Palivo? Chci konkrétní čísla.. na to aby jsi upravil palivo ti stačí odpor za 6czk.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/

Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

Jooo, jednu věc jsem se už od Libora naučil, to, že to tak dělají všichni, neznamená, že je to správně :D
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Kane13
Moderátor

Příspěvek od Kane13 »

Na doporučení Květoslávka a taky na stránkách http://www.puntosports.co.uk/forums/sho ... ifications" onclick="window.open(this.href);return false; jsem pořídil Garretta T25, kterej je samozřejmě větší, než originál. Proto jsem taky volil tuhle jednotku, protože by měla pomoct, aby spolu fungovalo moje auto a moje turbo :-)
Nebudu předstírat, že se v tom vyznám a budu rád za jakoukoli radu. Vycházel jsem z toho, že je "odzkoušená" mnoha lidmi.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“