Prosim o radu. Na tejto Octavii r.v.1998 potrebujem demontovat panel stropu, no zastavili ma vnutorne prichytky protislnecnych clon - neviem ako su naskrutkovane, ci v strede pod odpruzovacim plieskom, alebo ci je na nich krytka - ktora ak je, tak ju neviem vypacit. Skusal som to zo vsetkych stran, no nejde to. Potreboval by som urobit presny ukon, aby som si tymito pokusmi neznicil stropny panel v tejto oblasti, popripade prichytku, samozrejme ak nie je nejaka jednorazova.
Za radu vopred dakujem.
Octavia GLX - demontaz stropneho panelu
Moderátor: Idaho
- JardaSpider
-
- Kontaktovat uživatele:
ha tak zrada, v maualech co tu mam tak je to nakrelseny uplne jinak, ten sroub vuidet neni vubec a je schovanej...jak sem tam na to tak koukal a zkousel o vyndat, tipoval bych ze zmacnes ten plisek treba sroubovakem a pak zkusis nejak vyklopit ten hacek...no bude to asi na hovno...kdyby se mi chtelo tak to pujdu zkusit ale moc se mi nechce...zkus to a kdyz to nepujde dal tak ja se prekonam 

Vittorio, v manuale co mam aj ja, je kresleny nejaky jednoduchy typ prichytky co ma viditelny srob.
Tato je zakryta a to nie je mozne, ako ma skusa. Uz som vyklapal aj ten stredny odpruzovaci pliesok, ci pod nim nie je nejaka skrutka.
Ak je krytka, tak som ju vypacoval zo vsetkych stran a ani ju nehlo. Problem je v tom, ze tymto kumanim si nechcem znicit panel stropu, okolo tychto prichytiek.
Prosim Ta ak mas moznost, tak mi s tym pichni. Tie poondane prichytky ma uplne zablokovali.
Miso
Tato je zakryta a to nie je mozne, ako ma skusa. Uz som vyklapal aj ten stredny odpruzovaci pliesok, ci pod nim nie je nejaka skrutka.
Ak je krytka, tak som ju vypacoval zo vsetkych stran a ani ju nehlo. Problem je v tom, ze tymto kumanim si nechcem znicit panel stropu, okolo tychto prichytiek.
Prosim Ta ak mas moznost, tak mi s tym pichni. Tie poondane prichytky ma uplne zablokovali.
Miso
V strede tej prichytky, zo strany vodica vidim take nejake vybranie ako na nejaky srobovak, alebo nastroj, no ked to v tom mieste vypacujem tak sa to ani nehne.
Mozno ze by to chcelo nejaky kvackaci nastroj, ktory by sa v tomto mieste zakvacil a umoznil sucasny pohyb ku sebe a nadol.
Mozno ze servis na to pouziva nejaky specialny nastroj a mozno ze tie krytky su jednorazove a automaticky sa pri montazi davaju nove - NEVIEM !!!
Miso
Mozno ze by to chcelo nejaky kvackaci nastroj, ktory by sa v tomto mieste zakvacil a umoznil sucasny pohyb ku sebe a nadol.
Mozno ze servis na to pouziva nejaky specialny nastroj a mozno ze tie krytky su jednorazove a automaticky sa pri montazi davaju nove - NEVIEM !!!
Miso