TDi 81kW - ztráta výkonu

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
sved

TDi 81kW - ztráta výkonu

Příspěvek od sved »

Z ničeho nic dojde k obrovskému úbytku výkonu(jak když vypne turbo). Když zastavím, vypnu motor a znovu nastartuji tak se to zpraví, ale jen na chvilku. Na diagnostice mi řekli, že jsou překročeny plnicí tlaky na turbu a doporučili ho vyměnit, ale to se mi nezdá, protože jsem ho měnil a má najeto 10 tis.km. Zkoušeli jsme vyměnit váhu vzduchu a taky nic.
Tak nevím co s tím????

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

a co egr ventil koukaly na nej

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

no tak zkus vyměnit N75 ventil, tenhle problem je tady asi 10x zkus hledat sverige
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zkusím na to mrknout a uvidíme. Dík

luxo

výkon TDi 81kw

Příspěvek od luxo »

:mad: ....u mňa sa začalo diať niečo podobné. Mám Octaviu r.v. 11/2000 Tdi 81kw, bez úprav naj 99500km a pri jazde do kopca, resp. pri intenzívnej akceleracii cca 2600-3100 ot akokeby došiel dych motoru, no v zápetí bez ubratia plynu sa to pomaly upravi na normál.
Kde môžem hľadať problém, ak to ovšem problém je. Že by, sajrajt v palivovom filtri, či postupný odchod váhy vzduchu? Snaď mi niečo prezradí napojenie na diagnostiku.

:cry:

Návštěvník

Zdravim...kamos mal tento isty problem...mal pridrete lopatky na TURBE....cele mu to robil nejaky mechanik...Zhodil turbo precistil rozhybal a auto beha ako nove...vraj je to pri TDi caste a robia to usadeniny z nafty...co je ale na tom pravdy netusim....

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

Anonymous píše:Zdravim...kamos mal tento isty problem...mal pridrete lopatky na TURBE....cele mu to robil nejaky mechanik...Zhodil turbo precistil rozhybal a auto beha ako nove...vraj je to pri TDi caste a robia to usadeniny z nafty...co je ale na tom pravdy netusim....
jj je to pravda
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Návštěvník

Zdarec,
měl jsem ten samý problém, jelo to jak SDi a bylo to zanešené turbo.

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“