Kdyby jste to ale videli..holka predemnou byla na jiny Zk nez ja a odlitala pristi tejden an studijni pobyt a on ji vyhodil....normalne tam udelala hysterickou scenu jako prase az mi bylo trapne.brecela tam snad pul hodiny..ale ja ji znam moc dobre ona to je takova ritolezkaGajda píše:no vidiš jakej seš šikulabigworm píše:Tak sem ho pokoril(toho jak sem se minule rozciloval)![]()
..sice to bylo tezky jak doktorat ale mam to
Sraz II - letiste
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
njn i tak to chodí bohu žel ale ty to máš tak jdi tobigworm píše:Kdyby jste to ale videli..holka predemnou byla na jiny Zk nez ja a odlitala pristi tejden an studijni pobyt a on ji vyhodil....normalne tam udelala hysterickou scenu jako prase az mi bylo trapne.brecela tam snad pul hodiny..ale ja ji znam moc dobre ona to je takova ritolezkaGajda píše:no vidiš jakej seš šikulabigworm píše:Tak sem ho pokoril(toho jak sem se minule rozciloval)![]()
..sice to bylo tezky jak doktorat ale mam to
...tak ji rekl at prijde zitra jinak ma smulu, se s tim nesere....
Jeste sem nepreskocil..jeste jedna nejhorsi ZK me ceka a pak stanice atdGajda píše:njn i tak to chodí bohu žel ale ty to máš tak jdi tobigworm píše:Kdyby jste to ale videli..holka predemnou byla na jiny Zk nez ja a odlitala pristi tejden an studijni pobyt a on ji vyhodil....normalne tam udelala hysterickou scenu jako prase az mi bylo trapne.brecela tam snad pul hodiny..ale ja ji znam moc dobre ona to je takova ritolezkaGajda píše: no vidiš jakej seš šikula...tak ji rekl at prijde zitra jinak ma smulu, se s tim nesere....
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele: