Astra tuning
Astra tuning
tak dávám do placu svoji astru.ještě není kompleto, musím dodělat mřížku a doleštit lak. no a teď je na řadě motor, jenže nevím co dát první
Yanek už ji viděl není sice jako ta jeho,ale už to trošku dostává rysy 
- Přílohy
-
- CIMG1397.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 965 x
-
- CIMG1394.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 964 x
-
- CIMG1390.JPG (0 bajtů) Zobrazeno 963 x
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
Firma-2M MOTORSPORT!!Ta má zastoupení firmy LEXMAUL!!Tam ti to musí zehnat!!milde11 píše:s tím powerboxem jsou na to dva úhly pohledu, každý na to má jiný názor a já osobně se v tomhle moc nevyznám takže nevím a s tím lexmaulem tak nemůžu to nikde sehnat, nějaký tip?
A další zastoupení firmy LEXMAUL je WWW.FATAL-TUNING.CZ
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
ALES : ještě by mě zajímalo ten Mantzel Powebox. je to k sehnání u nás? a pokud ano tak kde? na ten lexmaul už sem se informoval, ale za ty peníze a nárust je asi lepší pořídit chip, vyjde to výkonnostně na stejno možná i líp finančně.
U toho Mantzelu nemůžu nikde sehnat informace ani nárusty atd. tak pokud máš nějaký tipa tak budu rád. dík
U toho Mantzelu nemůžu nikde sehnat informace ani nárusty atd. tak pokud máš nějaký tipa tak budu rád. dík
Ten Lexmaul je asi dražší než čip, ale určitě zvedne víc PS!!! Info o Mantzelu ti určitě dají na WWW.FATAL-TUNING.CZ, ale po telefonické domluvě.milde11 píše:ALES : ještě by mě zajímalo ten Mantzel Powebox. je to k sehnání u nás? a pokud ano tak kde? na ten lexmaul už sem se informoval, ale za ty peníze a nárust je asi lepší pořídit chip, vyjde to výkonnostně na stejno možná i líp finančně.