ukradená HONDA CRX - Nalezeno!
- Hightower
- Kontaktovat uživatele:
NALEZENA
DNE 26.7.2005 BYLA NALEZENA A ZAJIŠTĚNA V ÚSTÍ NAD LABEM, podrobnosti dodám. TÍMTO DĚKUJI VŠE, KDO SE KOUKAL, POMÁHAL ATD.
Do vozidla se dostali přes poškození zámku dveří spolujezdce, demontovali přístrojovou desku, aby s tím mohli odjet - vyměnili za svojí. Ukradli z auta autorádio. Zatím nezjištěno, zda repro apod. nechybí. Kola, motor, spoilery to je vše OK, auto je nebouraný. Takže Šťastný to nález. Děkuji Monorovi z Tuning-forum.org, který dal hlášku, že vozidlo viděl u Ústí nad Labem, a děkuji opětovně i všem ostatním.
Do vozidla se dostali přes poškození zámku dveří spolujezdce, demontovali přístrojovou desku, aby s tím mohli odjet - vyměnili za svojí. Ukradli z auta autorádio. Zatím nezjištěno, zda repro apod. nechybí. Kola, motor, spoilery to je vše OK, auto je nebouraný. Takže Šťastný to nález. Děkuji Monorovi z Tuning-forum.org, který dal hlášku, že vozidlo viděl u Ústí nad Labem, a děkuji opětovně i všem ostatním.
-
To jsem byl ja
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale E30 mam taky jen o tom nikdo zatim nevi...To jsem byl ja píše:Sorry spletl jsem si forum a je jedno kdo jsemAnonymous píše:Zemi píše:jj uka fotky... GRATULUJU!
OT: A hele taky máš E30?? Co AE86??
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
viZemi píše:Ale E30 mam taky jen o tom nikdo zatim nevi...To jsem byl ja píše:Sorry spletl jsem si forum a je jedno kdo jsemAnonymous píše:
OT: A hele taky máš E30?? Co AE86??
jinak gratuluju k nalezeni Hondy, aspoz ze neni nejak nebourana a komplet rozebrana
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Tak to je tedy fakt celkem hukot. To si jako mysleli, ze to auto nikdo nepozna? No alespon jsou nove svetla!Hightower píše:vybrousili čísla, dali jiný volant, vybrakovali dveře a přístrojovku a vyměnili přední světla, dali tam nějaký prej good, který nový stojejí 8.000,- Kč, takže fakt hukot, s tím autem chtěli jezdit prostě, to se prostě nevidí!!!!!!