Bloude bloude, ty se nezmenis vid?Velbloud píše:Good job ;o)
a co motor? nebo už jsi zjistil, že s tím hlemížděm se už nedá nic dělat?
mazlik je doma :)
Re: mazlik je doma :)
moooc velký černý letadlo 
Spokojenej? z toho videa z příbrami to vypadá že se tě ta filcka na spritnu docela drželaChester píše:Bloude bloude, ty se nezmenis vid?Velbloud píše:Good job ;o)
a co motor? nebo už jsi zjistil, že s tím hlemížděm se už nedá nic dělat?nahodou sem spokojenej
![]()
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
no kdyz myslis ja to teprve stahujuRitchma píše:Spokojenej? z toho videa z příbrami to vypadá že se tě ta filcka na spritnu docela drželaChester píše:Bloude bloude, ty se nezmenis vid?Velbloud píše:Good job ;o)
a co motor? nebo už jsi zjistil, že s tím hlemížděm se už nedá nic dělat?nahodou sem spokojenej
![]()
hele tak už klídek, není to tak dávno co jsem ti auto chválil, akorát se mně pak nezdálo žes nestřiknul i motorovej prostor a teď ty znaky na kapotě, jináč se mně to pořád líbí, i když červená barva byla podle mně lepšíChester píše:ale to sem v zivote nerektoitoi píše:tak jo v poho, klídek, tobě se taky toitoi nelíbíChester píše: no uz si rejpal kvuli barvenevim me vyrok "jezisi co to je na ty kapote" nepride jako kdby si rikal co bys udal jinak
![]()
ale znas to: co clovek to nazor a me se to libi![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
a dyt ja sem uplne v klidu, dalo by se rict ze to beru ze srandy ale jak myslis, uz koncim notoitoi píše:hele tak už klídek, není to tak dávno co jsem ti auto chválil, akorát se mně pak nezdálo žes nestřiknul i motorovej prostor a teď ty znaky na kapotě, jináč se mně to pořád líbí, i když červená barva byla podle mně lepšíChester píše:ale to sem v zivote nerektoitoi píše: tak jo v poho, klídek, tobě se taky toitoi nelíbí
no čoveče když už z toho se tě začínaj chytat filcky... to už začíná stát za uvažování ;o))))Chester píše:no kdyz myslis ja to teprve stahujuRitchma píše:Spokojenej? z toho videa z příbrami to vypadá že se tě ta filcka na spritnu docela drželaChester píše: Bloude bloude, ty se nezmenis vid?nahodou sem spokojenej
![]()
tou moji ryhclosti ti reknu zejtra jak to je
ale drzela se
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion - TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
1,4 16V s cca 95 sikmovokejma kobylkamaTUNER Lukas P píše:co tam ma ten civic za motor?
nahodou neVelbloud píše:no čoveče když už z toho se tě začínaj chytat filcky... to už začíná stát za uvažování ;o))))Chester píše:no kdyz myslis ja to teprve stahujuRitchma píše: Spokojenej? z toho videa z příbrami to vypadá že se tě ta filcka na spritnu docela drželatou moji ryhclosti ti reknu zejtra jak to je
ale drzela se
Ty vado,povedena hondicka,chvaliiiiiiiiiiiiiiiim
škoda octavia III RS
bmw 635 csi
www.bmw-bmw.blog.cz
bmw 635 csi
www.bmw-bmw.blog.cz
skoda ze to nevyslo ten Pa jak sem byl na skoleni v MB sem nato zvedavej alspon se blizis k zaveru ja sem tetkon s mojim ITRkem tak v pulce mozna ani nee a vypada to ze to nestihnu ani do HONDAYE 06 a to me pekne sere
mno ja uz sem u konce ted jenom bez ty hudbyBulda píše:skoda ze to nevyslo ten Pa jak sem byl na skoleni v MB sem nato zvedavej alspon se blizis k zaveru ja sem tetkon s mojim ITRkem tak v pulce mozna ani nee a vypada to ze to nestihnu ani do HONDAYE 06 a to me pekne sere