Audiovox dvd
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
- Mikeš
- Kontaktovat uživatele:
Audiovox dvd
Co říkáte na tohle místo klasického rádia? http://www.hificar.cz/item.php?id=1486
Nebo by jste k tomu koupili i obyč rádio?
Nebo by jste k tomu koupili i obyč rádio?
ja ti nevim, tohle ted resim take, nevim do jakeho auto mas, jestli nemas trebas dva sloty, ale kazdopadne bych rekl, ze to chce slusne radio + nejaky noname multimedia player, ale trebas JVC radia co maji DVD prehravac se mi celkem libi
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
Uvidíme co z toho poskládám

- Mikeš
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by to do Octávky. Ani mi moc nejde o extra funkce co mají rádia,ale časem bych koupil monitor a moh bych sledovat dvd + má to MP3 a dálku, takže vše co potřebuju.Chaindler píše:ja ti nevim, tohle ted resim take, nevim do jakeho auto mas, jestli nemas trebas dva sloty, ale kazdopadne bych rekl, ze to chce slusne radio + nejaky noname multimedia player, ale trebas JVC radia co maji DVD prehravac se mi celkem libi
A máš nějakej odkaz na ty JVC DVD? dík
Re: Audiovox dvd
Ty ceny jsou velmi relativní. Mám na skladě Spectron SPH2200DVD za 5600,- a není problém pořídit jiný DVD receiver za desetinásobek. Vždycky je to jen o výběru. Dej pozor na jednu věc. Ne všechny DVD receivery můžeš dokonale obsluhovat bez monitoru. Třeba orientace v MP3 adresářích může být velmi komplikovaná. Mohlo by to řešit třeba JVC KD-AVX1, které má integrovaný monitůrek 3" a tak tento problém nenastane. Na hokej bych se na tom dívat nechtěl ale řešení to je. Dá se sehnat kolem 13000,- Kč.
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
já bych toho Audiovoxe nechtěl ani zdarma.....prodávaly jsme ho na krámě.....již nikdy více
(

AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se ke značce Audiovox vyjadřovat nechci, ale za tyhle peníze už máš opravdu JVC KD-DV4201/4202, které má ACR (včetně nás) v nabídce za 7500 Kč.
www.corner.cz
www.corner.cz
Z tuningu jen Autohifi
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
SilverGhost píše:Já se ke značce Audiovox vyjadřovat nechci, ale za tyhle peníze už máš opravdu JVC KD-DV4201/4202, které má ACR (včetně nás) v nabídce za 7500 Kč.
www.corner.cz
To JVC je v poho,ale da se sehnat jeste o litr mene.

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.