Bracha chce porizovat nejaky to audio, tak bych chtel videt vase navrhy.
Tak nejdriv nějaký radio tak za 5tis, maximalně prej 6tis. Zatim k tomu pude asi jeden par repro do dveri jenom premejslime jestli dat 16ky nebo by sli nejaky ovaly? pac ve dverich neni zatim dira takze spis bude zalezet na tom jak sou pod tabecama plechy pac by sme do nich udelali asi ramecky z drevotrisky nebo tak neco a do toho pak repra a zatim nevim co by slo lip chytit. Pak asi i nejaky vytlumeni pac favo neni zrovna extremne bytelny, ale co sem zatim koukal tak to byli strasne maly kusy podle me a docela drahy. Jinak ty repra bych videl tak za litr az patnácet, spíš asi koax pac se nekde prdet s vejkacem zatim nema cenu tohle auto je stejne spis provizorni
Jinak dotaz ke tlumeni dveri mam to dat na ten vnejsi plnej plech (podle me ne) nebo na tu "konstrukci" pod tapecama ze bych ji tim jako prelepil a na to pak dal tapecy (dle me by to melo bejt takhle)
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
choze: no o subaku tu zminka nebyla, já posloucham rock, punk a podobne tam si myslim ze zásadni duraz na subaku neni, bratr sice posloucha hodne drumce, ale nevyjadroval se k subaku pozitivne, rozhodne by se asi porizoval pozdejs pokud vubec, jinak ten Pio ma na me takovej poutovej design a rek bych ze to co sem sem napsal by melo bejt lepsi
kdyz uz, tak se s tim vyskacem " prď ", protoze koax u nohou ti zahraje na hovno. Dej si tu "praci" a ten domecek s vyskou si pridelej, vetsina reproduktoru se dodava s adapterem a neni to zadny problem.
Cenda: V tom pří dopredu bud Helix BLUE 6 nebo Hertz DSK 165, ale to uz je cenou zase vejs? nebo co rikas na ty Spectrony?? Ty bych moh vzit celou sadu, ale u techhle zatim jenom dopredu.
PS: vetsinou lidi u repraku uvadej ze sou vhodny pro ruznej styl hudby, ktery z uvedenejch by byli nejlepsi na rockovou a podobnou hudbu?
Na DSK mam svuj nazor, ci spis na celej Hertz. Vyhnul bych se jim. Mozna tak na elektronickou hudbu, tam jsou vhodny.
HB za ty penize maj prijemnejsi vyvazenejsi zvuk, trochu slabsi na spodku, podle me universalni, dokazou tak nejak zahrat i normalni hudbu.
Tyhle Spectrony neznam, ale v celku bych se jich vzhledem k cene nebal, ta je velmi dobra.
Maly upozorneni : kdyztak nemichej znacky, ber stejneho vyrobce a stejnou radu reproduktoru dopredu i dozadu.
Cenda píše:Na DSK mam svuj nazor, ci spis na celej Hertz. Vyhnul bych se mu. Mozna tak na elektronickou hudbu, tam jsou vhodny.
HB za ty penize maj prijemnejsi vyvazenejsi zvuk, trochu slabsi na spodku, podle me universalni, dokazou tak nejak zahrat i normalni hudbu.
Tyhle Spectrony neznam, ale v celku bych se jich vzhledem k cene nebal, ta je velmi dobra.
Maly upozorneni : kdyztak nemichej znacky, ber stejneho vyrobce a stejnou radu reproduktoru dopredu i dozadu.
No to bych bral urcite dopredu a dozadu stejnou znacku, jinak k ty cene sada Hertzu (ty mi je hanis a me se zrovna tak libili ) je za 4410,- ty Helixy za 3700,- a ty Spectrony za 3000,-
Jen pro ostatní, PJ se mě ptal proč spíše doporučuji ty starší modely (SPC26Z apod.)
Oni to nejsou starší modely, jsou to stále aktuální modely. Starší doporučuji především proto, že je mám vyzkoušeny v několika autech, kam jsme je montovali a hrají fantasticky a nejsou o tolik dražší.
Proč ne ty nové? Nechci říct, že ty nové ne. Myslím, že budou hrát taky dobře, ale mě osobně se třeba nelíbí vzhled mřížek a ohnivá barva. Ale pro mladé to bude jistě zajímavé. Taky jsem je neslyšel hrát, takže nemůžu říct, jak hrají.
Proto doporučuji ty starší, které mají vynikající přednes jak na rádio, tak na zesilovač. Hned jak někomu namontujeme ty nové, rád se podělím o zážitek a třeba změním názor. V každém případě o kvalitě reproduktorů Spectron SPC26Z svědčí jejich vítězství v testu německého časopisu Autohifi.
SilverGhost píše:Jen pro ostatní, PJ se mě ptal proč spíše doporučuji ty starší modely (SPC26Z apod.)
Oni to nejsou starší modely, jsou to stále aktuální modely. Starší doporučuji především proto, že je mám vyzkoušeny v několika autech, kam jsme je montovali a hrají fantasticky a nejsou o tolik dražší.
Proč ne ty nové? Nechci říct, že ty nové ne. Myslím, že budou hrát taky dobře, ale mě osobně se třeba nelíbí vzhled mřížek a ohnivá barva. Ale pro mladé to bude jistě zajímavé. Taky jsem je neslyšel hrát, takže nemůžu říct, jak hrají.
Proto doporučuji ty starší, které mají vynikající přednes jak na rádio, tak na zesilovač. Hned jak někomu namontujeme ty nové, rád se podělím o zážitek a třeba změním názor. V každém případě o kvalitě reproduktorů Spectron SPC26Z svědčí jejich vítězství v testu německého časopisu Autohifi.
No ve dvaceti si starej nepripadam a ty mrizky spolu s barvou byli asi jediny co se mi nelibilo