kolik za nový celolak?? jen venek!
Nebudu se s Tebou hádat, ale dnes jsem mluvil s lakýrníkem o tom všem, co jsem tu četl a jen nevěřícně kroutil hlavou. Dělá v tomhle oboru už 15 let (slovy patnáct!!) a třikrát do roka jezdí na školení, používá jen ty nejkvalitnější materiály - když Ti je tu vyjmenuju, stejně nebudeš vědět, o co jde a nalakovat auto za čtrnáct dní je fakt pí...a na entou. Ale ono asi u vás v Praze to jde, máte tam přecejen jiné podnebí a asi i hooodně kvalitní matroše, jak píšeš...Voyager píše:Tak teda mně de hlava kolem z tvého názoru. Já spíš než do tuningu dělám do spravování aut a praxe je taková, že potom co zaschne plnič, tak se obrousí a jede se do lakovny a večer už je to hotový a ráno si pro to zákazník de. A je to kvalitní a takové to i zůstává. Možná to je tim že používáme kvalitní matroš. A 14 dní na celolak máš u ze všech stran obušenýho auta. Prostě čas sou peníze a dnešní technologie ti umožňujou zvládnout to takto rychle.Civic_VT píše: Ale z některejch názorů mi jde hlava kolem...
Celolak za čtrnáct dní??? To je špatnej ftip, ne?? Vždyť jen plnič by měl aspoň tři dny zrát. Dá se to stihnout, ale to vše se bude muset upéct v boxu - nepřirozeně a pak to taky bude na laku znát...ne hned, ale třeba za měsíc, za dva, až si to všechno sedne a vyleze kitování. Já osobně mám auto v plniči už 14dní a vůbec mi to žíly netrhá. Lak se fakt nesmí uspěchat!!!

Osobně jsem viděl, co dokáže udělat nevyzrálej plnič a fakt to není pěknej pohled...
Jak píšeš, čas jsou peníze, ale někdy si musíš za kvalitu zaplatit a někdy si na ní prostě musíš počkat...

Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
						Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
chlapy neřeším.. živý se tim je to jeho práce.. zaruku dává to je důležity.. říkal 14 dní tak sme zvědav
jen se nehádejte..

jen se nehádejte..

S-MAX 
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
						CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......