Jak na VIRTUAL TUNING

Tuningové úpravy na PC.
milosh
Administrátor
Příspěvky: 8036
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Jak na VIRTUAL TUNING

Příspěvek od milosh »

Návody:
-English:
http://www.photoshopjunkie.com
Digimods.co.uk
Photoshopchop.com
Photochop.com

-Česky:
Grafickýtuning.cz&VTcommunity.net
Virtcars.cz

Informace o VT:
VTcommunity.net
Virtcars.com-forum

Pokud Vám není něco jasné ohledně VT, nebojte se zde zeptat...

11.3.2005-update a pročištění celé sekce moderátorem

Uživatelský avatar
romko
Příspěvky: 107
Registrován: 08 zář 2004 23:14

Rozlišení

Příspěvek od romko »

:?
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 18:05, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
barbucha
Příspěvky: 822
Registrován: 25 dub 2004 13:34
Bydliště: Praha

Re: Rozlišení

Příspěvek od barbucha »

romko píše:Jsem amatér a zajímalo by mne v jakém programu můžu změnit velikost- rozlišení obrázku jde to i v malování?? :?


Třeba Photoshop nebo ACDSee. V malování nevim, ale v počítači ho asi máš, tak se mrkni :wink:

Uživatelský avatar
romko
Příspěvky: 107
Registrován: 08 zář 2004 23:14

Re: Rozlišení

Příspěvek od romko »

:)
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 17:21, celkem upraveno 1 x.

chjetjov
Příspěvky: 1495
Registrován: 21 bře 2004 19:39
Bydliště: Earth-Europe -CZE-Prague

Příspěvek od chjetjov »

v malovani to jde taky das obrazej roztahnou ci zkosit a pak tam das proventa treba 125% nebo ja nevi jak moc to chces zvetsit ale bude to asi rozmazany lepsi je to v malovani zmensovat
Seat Leon Cupra Look... in progress...

Uživatelský avatar
romko
Příspěvky: 107
Registrován: 08 zář 2004 23:14

Příspěvek od romko »

u :)
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 18:05, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
romko
Příspěvky: 107
Registrován: 08 zář 2004 23:14

Příspěvek od romko »

:(
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 18:05, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
giby
Příspěvky: 38
Registrován: 18 zář 2004 09:46
Bydliště: Strakonice

Příspěvek od giby »

Tak jsem si taky pořídil Photoshop.... 8) ale není to tak lehký jak to vypadalo :( !!!Zdá se mi že jsou všechny úpravy strašně znát, jak v barvě tak i že je to takový umělý nebo kostičkatý-prostě neostrý hrany.....

Uživatelský avatar
RabuKate
Příspěvky: 285
Registrován: 20 zář 2004 20:48
Bydliště: Moravske slovacko

Příspěvek od RabuKate »

giby píše:Tak jsem si taky pořídil Photoshop.... 8) ale není to tak lehký jak to vypadalo :( !!!Zdá se mi že jsou všechny úpravy strašně znát, jak v barvě tak i že je to takový umělý nebo kostičkatý-prostě neostrý hrany.....


pouzivej prechodove filtry a vyhlazeni

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bordel »

tady si muzete stahnout program na VT http://www.amsoft.cz/Podpora/download/A ... /main.html
http://www.stahuj.cz/l/hledej/?g%5Bs%5D ... g%5Bw%5D=k
snad se tu zejtra neobjevi dotaz ve VT "jsem bezmocny, kde bych moh sehnat program na virtualni upravu aut"???
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

PaJaS
Příspěvky: 222
Registrován: 05 říj 2004 10:17

Příspěvek od PaJaS »

giby píše:Tak jsem si taky pořídil Photoshop.... 8) ale není to tak lehký jak to vypadalo :( !!!Zdá se mi že jsou všechny úpravy strašně znát, jak v barvě tak i že je to takový umělý nebo kostičkatý-prostě neostrý hrany.....


No musis holt pocitat s tim, ze to bude chvilku trvat nez ti to prejde do krve a naucis se ten program pouzivat :wink: Cviceni dela mistra 8)

Uživatelský avatar
mr.modena
Příspěvky: 2653
Registrován: 17 dub 2004 13:35
Bydliště: Č.Budějovice www:Czechferrari.cz

Příspěvek od mr.modena »

PHil píše:jaky je nejlepsi soubor na dekani toho virtual tuningu chci zacit a tak nevim
myslíš program....

....Photoshop, Corel, IPdeluxe.....a další prográmky na úpravu fotek
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Uživatelský avatar
mr.modena
Příspěvky: 2653
Registrován: 17 dub 2004 13:35
Bydliště: Č.Budějovice www:Czechferrari.cz

Příspěvek od mr.modena »

qwer píše:No ja bych se chetl zeptat proč je nejlepší foto v rozlišení 1024*..... na VT?? Mě se to zdá moc velky a když dávam třeba nárazník tak tam neni videt celej.A když to umenčim tak je to takoví kostrbaty.
- protože takovej obrázek se dá dodatečně zmenšit, ale naopak to bez ztráty kvality obvykle nejde
- líp se pracuje, nemusíš používat až tak lupu, aby jsi viděl detail

- kostrbatý: a včem to děláš, fotkakrám to pěkně zahalzuje :lol:
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bordel »

tojebordel píše:tady si muzete stahnout program na VT http://www.amsoft.cz/Podpora/download/A ... /main.html
http://www.stahuj.cz/l/hledej/?g%5Bs%5D ... g%5Bw%5D=k
snad se tu zejtra neobjevi dotaz ve VT "jsem bezmocny, kde bych moh sehnat program na virtualni upravu aut"???
tak objevi, dnes :smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

bartacek
Příspěvky: 1
Registrován: 29 led 2005 16:16

Příspěvek od bartacek »

poradte mi někdo jak vytahnout blatníky :? v photoshopu

Uživatelský avatar
HONZA_013
Příspěvky: 556
Registrován: 31 kvě 2004 15:00
Bydliště: Praha 6

Příspěvek od HONZA_013 »

používáte někdo Paint Shop Pro???

Arrmen
Příspěvky: 1
Registrován: 22 úno 2005 11:13

Příspěvek od Arrmen »

lidi mám photoshop 5.0 CZ myslíte že je starší a měl bych si pořídít novej?? Jo a nemáte něgdo českej návod na neony?? v češtině sem žádnej nenašel.....teda vlastně jeden ale nebyl srozumitelnej.....

Uživatelský avatar
rocco
Příspěvky: 224
Registrován: 03 bře 2005 11:00
Bydliště: Č.B.

Příspěvek od rocco »

Jak se dostanu k programu VT?? Dá se někde stáhnout?? :?

Uživatelský avatar
Tastix
Příspěvky: 547
Registrován: 13 dub 2004 20:25
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Tastix »

rocco píše:Jak se dostanu k programu VT?? Dá se někde stáhnout?? :?
Viz.předchozí stránka...fakt je to tak namáhavý si tohle téma přečíst celé...

Návštěvník

Re: Rozlišení

Příspěvek od Návštěvník »

barbucha píše:
romko píše:Jsem amatér a zajímalo by mne v jakém programu můžu změnit velikost- rozlišení obrázku jde to i v malování?? :?
Třeba Photoshop nebo ACDSee. V malování nevim, ale v počítači ho asi máš, tak se mrkni :wink:
da sa pouzit aj acdsee

Uživatelský avatar
KUQE
Příspěvky: 58
Registrován: 10 pro 2004 14:21
Bydliště: M.A.S.H

Příspěvek od KUQE »

ja to delam ve photo filtre a je to o hodne lepsi nez ve photoshopu akorat tam nejde kolorovat auto ale to delam adobe ps.nmjinak se mi to zda lepsi..
Nezalezi na tom jestli vyhrajes o nekolik metru nebo kilometru...VITEZSTVI JE VITEZSTVI :respect:
BMW E30 318is-Seat Cordoba 2.0 16v 150ps

Uživatelský avatar
Bob
Příspěvky: 1446
Registrován: 29 srp 2004 18:41
Bydliště: Brno

Příspěvek od Bob »

Jsem naprostý debil na PC a stáhli jsme si PHOTOSHOP ale nevíme jak ho ovládat. Třeba lakovat auto???? Děkuji za odpověď

Uživatelský avatar
Tastix
Příspěvky: 547
Registrován: 13 dub 2004 20:25
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Tastix »

Bob píše:Jsem naprostý debil na PC a stáhli jsme si PHOTOSHOP ale nevíme jak ho ovládat. Třeba lakovat auto???? Děkuji za odpověď
Já bych se podíval na předchozí stranu tohodle tématu úplně nahoru :lol:

wolodak
Příspěvky: 15
Registrován: 21 kvě 2005 22:42
Bydliště: Liberec

Příspěvek od wolodak »

Jak se dají pootočit věci v horizonále?(čili Levo a pravo) nepotřebuju nahoru a dolu) ve photoshopu, děkujuuuu
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)

Lamer
Příspěvky: 136
Registrován: 08 říj 2004 23:04

Příspěvek od Lamer »

woloda oznacis si co chces, a image> rotate, alebo ctrl+t
Víte co je to obřízka?? Nééé?? Tuning žaluda:)
AVATAR = PIRACY COPY!

wolodak
Příspěvky: 15
Registrován: 21 kvě 2005 22:42
Bydliště: Liberec

Příspěvek od wolodak »

Lamer : joooo ale to je jen točení nahoru a dolu, já potřebuju do prava a do leva
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)

Uživatelský avatar
Tastix
Příspěvky: 547
Registrován: 13 dub 2004 20:25
Bydliště: Ostrava

Příspěvek od Tastix »

wolodak píše:Lamer : joooo ale to je jen točení nahoru a dolu, já potřebuju do prava a do leva
...nevím jak to točení máš přesně na mysli, ale PS není 3D program abys obrazem točil v prostoru...

DANTE
Příspěvky: 130
Registrován: 31 led 2005 11:14

Příspěvek od DANTE »

wolodak píše:Lamer : joooo ale to je jen točení nahoru a dolu, já potřebuju do prava a do leva
edit > transform > flip horizontal

neviem co presne ti treba,ale toto ti to otoci horizontalne-zrkadlovo :wink:
JESS THE BEST

wolodak
Příspěvky: 15
Registrován: 21 kvě 2005 22:42
Bydliště: Liberec

Příspěvek od wolodak »

Dante:Já to nepotřebuju zrdcadlit, ale jen natočit, ale děkuju
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)

wolodak
Příspěvky: 15
Registrován: 21 kvě 2005 22:42
Bydliště: Liberec

Příspěvek od wolodak »

Tastix: prostě to mailnko točit doprava nebo do leva, kvuli dopasování souběžnému s kastlí
Až se zima zeptá, jak prořídli stavy :-)

Zpět na „Virtual Tuning - VT“