Však říkám ,že se zadek vařit nebude!provocation píše:ty woe to je hnus...na toledu prdel nevarit, tim se to cely akorat zkurvi
Tak,tenhle je šupa a bude mi asi předlohou ,přední je taky takhle podobně udělaný,je to fakt super kámo!BaRRy-X píše:taky sem se pokusil o takovou hodně rychlou rychlovku, šlo mi spíš o přiblížení jak by to šlo, takže zpracování šlo stranou. tady je
a co takhle to udělat podle toho předního nárazníku, myslim tím, mazi ty vejfuky dát malou díru.... prostě něco jako je na předkuPipotuning píše:Tak,tenhle je šupa a bude mi asi předlohou ,přední je taky takhle podobně udělaný,je to fakt super kámo!BaRRy-X píše:taky sem se pokusil o takovou hodně rychlou rychlovku, šlo mi spíš o přiblížení jak by to šlo, takže zpracování šlo stranou. tady je![]()
No nějak to zkus máš mou plnou duvěru!BaRRy-X píše:takže tam mám dát nějaký chorovaný, oválný, zkosený výfucky?
jinak předek je pjeknej
Díky že se líbí!Ale ten výfuk nehodlám dat pryč byl masný brutalně je od SUPERSPRINTU ale nechám ho asi celý vyleštit do chromu!remix píše:jo jo máš to super, viděl jsem LIVE v Petřvaldě--- ten zadni naraznik neni spatny, ale ty vyfuky mi tam proste nesedi....
že jo -aspon tak!remix píše:dobrý nápad
Ok-ok tak čekám,čekám ale nezapomen na mě pleas!!BaRRy-X píše:sorry ale nejel mi teďka vubec net tak až bude čas tak se ti na to mrknu
ok tak čekám až budeš mít čas!BaRRy-X píše:omlouvám se, ale není teď moc času a byl sem pryč. Hold nemůžu za to.Pipotuning píše:Haloo někdo mi tu něco slíbí a ted nic!!??