Změna barvy
Změna barvy
Než jsem se zeptal, opravdu jsem hledal a četl, ale na nic nepřišel. Většina odkazů na VT stránky nefunguje a na jedné fajn stránce npíšou, "označte si celé auto". To mi pomohli
Potřeboval bych vědět, jak odznačit části vozu, které nechci přebarvit. Hraju si s tím už hodinu a nějak na to nemůžu přijít. Mám photoshop 7.0 CZ. Díky za každou radu...

exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Re: Změna barvy
drz altTweety píše:Než jsem se zeptal, opravdu jsem hledal a četl, ale na nic nepřišel. Většina odkazů na VT stránky nefunguje a na jedné fajn stránce npíšou, "označte si celé auto". To mi pomohliPotřeboval bych vědět, jak odznačit části vozu, které nechci přebarvit. Hraju si s tím už hodinu a nějak na to nemůžu přijít. Mám photoshop 7.0 CZ. Díky za každou radu...
johnyperez#KEHOrennsport
Re: Změna barvy
Díky moc, zkusím toJohny_X píše:drz altTweety píše:Než jsem se zeptal, opravdu jsem hledal a četl, ale na nic nepřišel. Většina odkazů na VT stránky nefunguje a na jedné fajn stránce npíšou, "označte si celé auto". To mi pomohliPotřeboval bych vědět, jak odznačit části vozu, které nechci přebarvit. Hraju si s tím už hodinu a nějak na to nemůžu přijít. Mám photoshop 7.0 CZ. Díky za každou radu...

exE30 320i R6