N: Grafické práce různých druhů

Sháníte nebo nabízíte práci či brigádu? Zkuste to tady ;-)
Odpovědět
onetwothree
Příspěvky: 115
Registrován: 02 čer 2012 19:15

N: Grafické práce různých druhů

Příspěvek od onetwothree »

Nabízím své vlastní služby na poli 2D grafiky s užitím zejména programů Adobe Photoshop a Ilustrator. Může se jednat v podstatě o cokoliv, o co budete mít zájem, jako např.:

● Loga, kompletní propagace firmy atd.
● Návrhy webových stránek (jednodušší bych snad zvládnul i naprogramovat, ke složitějším bych dovedl programování zajistit)
● Pozvánky, přání atd.
● Návrhy polepů na auto
● Podpis do fóra s vaším autem, avatar, pozadí na plochu... (samozřejmě i s jinou tématikou, rád jsem dělával tzv. space art, tedy vyobrazení vesmíru)
● A další, stačí napsat, domluvíme se...

Samozřejmě můžu na přání poslat nějaké práce jako reference. Nejsem profesionál, je to moje hobby a jelikož je mi každá koruna dobrá, tak se určitě vždycky nějak dohodneme a pokud by někdo skutečně potřeboval,tak se mu to určitě může vyplatit (neznám nikoho v oboru, ale když jsem byl naposled v tiskárně, tak tam měli za grafické práce sazbu 500/hod., takže úspora při využití chudého studenta může být značná :D). Já bych cenu urči vždy tak nějak individuálně a kdyby někdo potřeboval jen něco maličkatýho, otázka chvilky, tak to asi nemusíme ani řešit, lidi si maj pomáhat :wink:

Odpovědět

Zpět na „Zaměstnání, práce, brigády“