reproboy píše:pouzivate nekdo lfs tweaker? mam na kyoto ring rekord 38.25 a 400m dragrace za 7,67. Zatim jsem nenašel nikde lepší čas ale byly to mesice prace
400m kolem 6.9s s FXO GTR. Zas taková práce to nebyla. Prostě nesmysl výkon, skoro prázdné gumy a hrabačky na jediný kvalt po celou dobu. Rychlost na kolech tuším okolo 800km/h. Můžu zase zkusit a hodit sem screenshot...
Q je prehistorie (to je snad přes 3 roky, ne?). Aktuální patch je Z. Z tweaker umí editovat všechna auta, ale vzhledem k přání vývojářů LFS není možné měnit rozměr kol...
Ondras píše:Q je prehistorie (to je snad přes 3 roky, ne?). Aktuální patch je Z. Z tweaker umí editovat všechna auta, ale vzhledem k přání vývojářů LFS není možné měnit rozměr kol...
což mě sere a nechápu to.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
G25 je pecka, ale na moje ježdění 5 minut denně zbytečný luxus. Škoda, že neexistuje nic mezi bežnými FF volanty za 1100 a G25. Kdyby bylo něco s 400° rozsahu, třemi pedály bez háčka, jen s pádly za 3000, tak bych to koupil.
nojo.
otazne je, ci nieco lepsie potrebujes. 900 stupnov clovek dost dobre nevyuzije asi nikde, a rovnako spojka je podporovana len minimom hier (a aj tam je casto zbytocna). aj ked pravda nove hry skoro nepoznam.
v lfs spojku vyuzijes, ale ze by si vyuzil tych 900stupnov to si neviem dost dobre predstavit. volant sa proste nezvlada tocit tak rychlo ako by si clovek predstavoval a ked sa do toho prida FF tak tu kontru bud nestihnes, alebo (hruba sila vsetko zdola) volant vyda taky zvuk, ze ta take pokusy prejdu
JonnY píše:na okruhu? ani raz.
ale v autach ktore som soferoval ja som bol obmedzeny mojimi rukami. nie tym ze sa volant odmietal otacat dost rychlo...
Věř tedy tomu, že když chceš v reále točit rychle od dorazu k dorazu, tak to jde rozhodně hůře, než na G25.
JonnY píše:verit tomu tak nejak nebudem, kedze moje skusenosti hovoria inak.
Aha, tak to potom jo. Evidentně jsi toho najezdil daleko více. Díky, že jsi mi otevřel oči. Jak jsem jen mohl žít ve lži? Až budu chtít poradit s řízením, vím kam se obrátit.