NFS a další závodní hry

Jsme na foru o autech a tak by zde tato kategorie asi neměla chybět.

Moderátoři: Rudi, iwi, blah

Odpovědět
Robik

Příspěvek od Robik »

Čeština je v tomto článku jak je žlutým napsané tento reg.soubor
http://www.hry.worldonline.cz/news/news.asp?id=20139
Pak jednoduše to spustíte a ono to zapíše do registru jednu věc a je to :)
Ty brzdy jsou ok ale to bude ai těmi 20" co zkreslují :mrgreen:
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků

http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

BooM
Kontaktovat uživatele:

Re: NFS Carbon

Příspěvek od BooM »

tak ja vcera nainstaloval, dneska kolem 12 sem to mel dohraty. nehorazne me to chytlo, mazec hra, ani MW me tak nechytl..... sprinty z kanonu sou lahudka, cely je to super... i ty drifty sou mazec, sice sem je ze zacatku sral, ale uz sem se to naucil.... fakt super. sem nadsenej, jen me sere ze si neodemknu vsecky auta protoze ty bonusy sou nektery nesplnitelny.... nechapu jak si mam vydelat tolik penez nebo jak mam narvat celou garaz muscel carama a hned potom zas necim jinym.. a nejvic me sere ze nemuzu mit MR2 protoze si to nemam jak zaparit online :(
Looking for some car....

GReddy

Příspěvek od GReddy »

BooM píše:tak ja vcera nainstaloval, dneska kolem 12 sem to mel dohraty. nehorazne me to chytlo, mazec hra, ani MW me tak nechytl..... sprinty z kanonu sou lahudka, cely je to super... i ty drifty sou mazec, sice sem je ze zacatku sral, ale uz sem se to naucil.... fakt super. sem nadsenej, jen me sere ze si neodemknu vsecky auta protoze ty bonusy sou nektery nesplnitelny.... nechapu jak si mam vydelat tolik penez nebo jak mam narvat celou garaz muscel carama a hned potom zas necim jinym.. a nejvic me sere ze nemuzu mit MR2 protoze si to nemam jak zaparit online :(
mr2 je online? kua..a trueno taky? a jak vis ktery auto za co zustane.sneco je napsano v kartach ale ty online ne

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

BR4D3K píše:
Johny_X píše:dik Robe tenhle torrent jede rychle :)
btw:dej mi presnej odkaz na tu CZ
kolik ti to jede???
ja mam net 2MB
stahovani z netu jede kolem 300kb/s
normalni torrent mi jede kolem 30kb/s
a tenhle mi jede 95kb/s takze to povazuju za uspech

BR4D3K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BR4D3K »

Johny_X píše:
BR4D3K píše:
Johny_X píše:dik Robe tenhle torrent jede rychle :)
btw:dej mi presnej odkaz na tu CZ
kolik ti to jede???
ja mam net 2MB
stahovani z netu jede kolem 300kb/s
normalni torrent mi jede kolem 30kb/s
a tenhle mi jede 95kb/s takze to povazuju za uspech
tak to jo u mne se to pohybuje mezi 100kb/s a 300kb/s

Johny_X

Příspěvek od Johny_X »

Robik píše:Čeština je v tomto článku jak je žlutým napsané tento reg.soubor
kdyz na to kliknu tak mi to napise stranku nelze zobrazit

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Ta cestina nejde stahnout. ?
500 0,9T

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

GReddy píše:
BooM píše:tak ja vcera nainstaloval, dneska kolem 12 sem to mel dohraty. nehorazne me to chytlo, mazec hra, ani MW me tak nechytl..... sprinty z kanonu sou lahudka, cely je to super... i ty drifty sou mazec, sice sem je ze zacatku sral, ale uz sem se to naucil.... fakt super. sem nadsenej, jen me sere ze si neodemknu vsecky auta protoze ty bonusy sou nektery nesplnitelny.... nechapu jak si mam vydelat tolik penez nebo jak mam narvat celou garaz muscel carama a hned potom zas necim jinym.. a nejvic me sere ze nemuzu mit MR2 protoze si to nemam jak zaparit online :(
mr2 je online? kua..a trueno taky? a jak vis ktery auto za co zustane.sneco je napsano v kartach ale ty online ne
v menu das bonusovy kraty amyslim 2kou se prepinas mezi normalnima a on-line karatam...a kdyz na tu kartu najedes, tak se ti vedle v tabulce ukaze co musis splnit a co za to dostanes...
Looking for some car....

Robik

Příspěvek od Robik »

To Boom...musíš počkat..vyjde trainer a odemkne to.....s čím si jezdil že si to dohrál?? Jinak já mám v garáži 4 auta a všechny old American Muscle :)
Jde to splnit ale podle mě musíš jet asi více kariér nebo více se s tou hrou srát a ne ji dojet za jeden den :wink:
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno

Robik

Příspěvek od Robik »

Johny_X píše:
Robik píše:Čeština je v tomto článku jak je žlutým napsané tento reg.soubor
kdyz na to kliknu tak mi to napise stranku nelze zobrazit
Mě ta stránka normál jede..tak si najed na www.hry.worldonline.cz a tam dej sekce závodní a pak Need For Speed Carbon a tam 1.článek v novinkách
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

Robik píše:To Boom...musíš počkat..vyjde trainer a odemkne to.....s čím si jezdil že si to dohrál?? Jinak já mám v garáži 4 auta a všechny old American Muscle :)
Jde to splnit ale podle mě musíš jet asi více kariér nebo více se s tou hrou srát a ne ji dojet za jeden den :wink:
tak vzal sem si RX8 s tou sem jezdil furt az sem vyhral pak vod jedny bossky Chargera toho- libozni - no a jelikoz sem s tou amerikou neumel jezdit - spis se to ani nedalo jet zatacky plnule- tak sem si koupil subaru---- a s tim sem to uz dojel cely
Looking for some car....

Robik

Příspěvek od Robik »

BooM píše:
Robik píše:To Boom...musíš počkat..vyjde trainer a odemkne to.....s čím si jezdil že si to dohrál?? Jinak já mám v garáži 4 auta a všechny old American Muscle :)
tak vzal sem si RX8 s tou sem jezdil furt az sem vyhral pak vod jedny bossky Chargera toho- libozni - no a jelikoz sem s tou amerikou neumel jezdit - spis se to ani nedalo jet zatacky plnule- tak sem si koupil subaru---- a s tim sem to uz dojel cely
Jsem si myslel protože s těmi amerikami to je fakt umění jezdit...ale já se s nimi dostal do 95%.... :?:
Ale dále no nevím uvidíme....mám už na t pěknéí nervy, div jsem neorzflákal klávesnici :oops:
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno

JonnY

Příspěvek od JonnY »

SERETE ma.
mne nez sa to stiahne, tak uz bude dalsi diel. :(
preco mi to ide stale tak pomaly....?

GReddy

Příspěvek od GReddy »

JonnY píše:SERETE ma.
mne nez sa to stiahne, tak uz bude dalsi diel. :(
preco mi to ide stale tak pomaly....?
jestlis tahujes pres torrent... a mas SP2 tak to mas problem :)) ja mel sp1 jeli mi to maximalni rychlosti ale pote co sem nainstaloval SP2 tak mi klesnul down z 60ti na 10...protoze ten service pack ma neco v systemovym souboru ..na internetu byl slozitej navod jak to obejit...ja sem dal radsi obnovit system

Robik

Příspěvek od Robik »

To Greedy - nic proti tobě ale mě to jelo 260 kb/S a místy skákalo na 350 a to mám připojení 2,5 Mb a mám taky SP2 - problém je v torrentu a ne SP2...už jsem tu dával odkaz na rychlí torrent kde to frčí pěkně tak JonnY vra se o pár příspěvků z5 :wink:
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno

leeri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leeri »

jj problém je v torrentech já mám 5Mb a tahal jsem to jen okolo 150kb/s ....
Fiat punto f kabru 1.2

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

leeri píše:jj problém je v torrentech já mám 5Mb a tahal jsem to jen okolo 150kb/s ....
No jo já mám 2Mb včera 20 Kb dneska 40-50 je to různý
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

JonnY

Příspěvek od JonnY »

GReddy píše:jestlis tahujes pres torrent... a mas SP2 tak to mas problem :)) ja mel sp1 jeli mi to maximalni rychlosti ale pote co sem nainstaloval SP2 tak mi klesnul down z 60ti na 10...protoze ten service pack ma neco v systemovym souboru ..na internetu byl slozitej navod jak to obejit...ja sem dal radsi obnovit system
sux, nemas prosim link ? :?
nakupujem cez DC++, bo torent isiel daleko horsie.
edit: je pravda, ze od urciteho casu sa to zhorsilo. updaty SUX

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Já mám 41,1 procenta a stojím. 0 up a 0 down a na netu jak vidno jsem a jede. :twisted: :? To s tím SP2 by mě taky zajímalo.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

leeri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leeri »

LuckyR píše:
leeri píše:jj problém je v torrentech já mám 5Mb a tahal jsem to jen okolo 150kb/s ....
No jo já mám 2Mb včera 20 Kb dneska 40-50 je to různý
tak vono taky žáleží jak je ten torrent v tu dobu vytíženej
Fiat punto f kabru 1.2

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Takze za chvili to bude 53hod co to kupuju a momentalne mam 87.6% Jinak net mam 4Mb/s a stahuje mi to kolem 20kb/s vic jak 50 jsem to jeste nevidel aby to stahovalo ale upload jede porad kolem 80kb/s celkem uz jsem uploadnul 7GB :roll:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

PemaR píše:Takze za chvili to bude 53hod co to kupuju a momentalne mam 87.6% Jinak net mam 4Mb/s a stahuje mi to kolem 20kb/s vic jak 50 jsem to jeste nevidel aby to stahovalo ale upload jede porad kolem 80kb/s celkem uz jsem uploadnul 7GB :roll:
Já jsem na tom stejně. Odesílám tak 8x až 10x rychlejc než přijímám. Ale občas mi to jede i 50KB na stahování. A občas stojím nebo jedu 2KB třeba. Nahovno fakt. Sosám od pátku a mám teď 43 procent. Jede to v kuse.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

PemaR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PemaR »

Taky to mam pustene nonstop 2 noci uz jsem se poradne nevyspal kvuli tomu kravalu uz aby to bylo stazene :roll:

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Ja to mel za 12 hodin doma a to mam 768/64 net :D
500 0,9T

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

ani nevim za jak dlouho sem to mel ale rychlos byla budto nic.. a nebo tak kolem 15 ale nekdy zas treba 1mega... net mam 100/100Mbit :lol:
jinak tet sem na 42% porad s tou prvni american carou 8) nevim co bych jsi tet mel koupit.. mam asi 215tis
Passat B5.5 TDI 96kw

Tommy002

Příspěvek od Tommy002 »

vysvetli mi nekdo k cemu je Scout? blocker a Drafter chapu:) jinak sem asi 78 % uz mam jedine pekne auto to jest Ford GT tak nevim jestli budu pokracovat.

Scout jezdí všema zkratkama a hledá nejkratší trasu a průjezdy

qwer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od qwer »

Tommy002 píše:vysvetli mi nekdo k cemu je Scout? blocker a Drafter chapu:) jinak sem asi 78 % uz mam jedine pekne auto to jest Ford GT tak nevim jestli budu pokracovat.

Scout jezdí všema zkratkama a hledá nejkratší trasu a průjezdy
no sice jezdi skratkama ale ty jsou uplne na h....o .. vzdy sem rychleji normalne.. ale nak se mi nezda kdyz jedu zavod s teme radarama tak sem vzdy prvni... a myslim ze mi nak pomaha Scount.. a nebo se mi to zda..ale v konecim vysledku jsem vzdy rychlejsi nejmin o 100km/h.. spis 200km/h :lol:
Passat B5.5 TDI 96kw

Stanleysniper

Příspěvek od Stanleysniper »

Mastim to u kámoše v plnej palbě a mam odehráno 38%!!!!
Plzeň je Plzeň.
Rozhod jsem se skončit s Tuningem a začít dělat PERFORMANCE!!! Ale po zjištění,že toto slovo používají lidé,kteří ani neví co znamená,tak ještě nevím.

GReddy

Příspěvek od GReddy »

Robik píše:To Greedy - nic proti tobě ale mě to jelo 260 kb/S a místy skákalo na 350 a to mám připojení 2,5 Mb a mám taky SP2 - problém je v torrentu a ne SP2...už jsem tu dával odkaz na rychlí torrent kde to frčí pěkně tak JonnY vra se o pár příspěvků z5 :wink:
zapomnel sem teda pripsat ze to plati pro pripojeni wi fi...to spomalovani...

jinak 260kb/S udela i muj mobil..predpokladam ze myslis 260kB/s

Odpovědět

Zpět na „Závodní hry“