Čeština je v tomto článku jak je žlutým napsané tento reg.soubor http://www.hry.worldonline.cz/news/news.asp?id=20139
Pak jednoduše to spustíte a ono to zapíše do registru jednu věc a je to
Ty brzdy jsou ok ale to bude ai těmi 20" co zkreslují
tak ja vcera nainstaloval, dneska kolem 12 sem to mel dohraty. nehorazne me to chytlo, mazec hra, ani MW me tak nechytl..... sprinty z kanonu sou lahudka, cely je to super... i ty drifty sou mazec, sice sem je ze zacatku sral, ale uz sem se to naucil.... fakt super. sem nadsenej, jen me sere ze si neodemknu vsecky auta protoze ty bonusy sou nektery nesplnitelny.... nechapu jak si mam vydelat tolik penez nebo jak mam narvat celou garaz muscel carama a hned potom zas necim jinym.. a nejvic me sere ze nemuzu mit MR2 protoze si to nemam jak zaparit online
BooM píše:tak ja vcera nainstaloval, dneska kolem 12 sem to mel dohraty. nehorazne me to chytlo, mazec hra, ani MW me tak nechytl..... sprinty z kanonu sou lahudka, cely je to super... i ty drifty sou mazec, sice sem je ze zacatku sral, ale uz sem se to naucil.... fakt super. sem nadsenej, jen me sere ze si neodemknu vsecky auta protoze ty bonusy sou nektery nesplnitelny.... nechapu jak si mam vydelat tolik penez nebo jak mam narvat celou garaz muscel carama a hned potom zas necim jinym.. a nejvic me sere ze nemuzu mit MR2 protoze si to nemam jak zaparit online
mr2 je online? kua..a trueno taky? a jak vis ktery auto za co zustane.sneco je napsano v kartach ale ty online ne
Robik píše:Čeština je v tomto článku jak je žlutým napsané tento reg.soubor http://www.hry.worldonline.cz/news/news.asp?id=20139
kdyz na to kliknu tak mi to napise stranku nelze zobrazit
BooM píše:tak ja vcera nainstaloval, dneska kolem 12 sem to mel dohraty. nehorazne me to chytlo, mazec hra, ani MW me tak nechytl..... sprinty z kanonu sou lahudka, cely je to super... i ty drifty sou mazec, sice sem je ze zacatku sral, ale uz sem se to naucil.... fakt super. sem nadsenej, jen me sere ze si neodemknu vsecky auta protoze ty bonusy sou nektery nesplnitelny.... nechapu jak si mam vydelat tolik penez nebo jak mam narvat celou garaz muscel carama a hned potom zas necim jinym.. a nejvic me sere ze nemuzu mit MR2 protoze si to nemam jak zaparit online
mr2 je online? kua..a trueno taky? a jak vis ktery auto za co zustane.sneco je napsano v kartach ale ty online ne
v menu das bonusovy kraty amyslim 2kou se prepinas mezi normalnima a on-line karatam...a kdyz na tu kartu najedes, tak se ti vedle v tabulce ukaze co musis splnit a co za to dostanes...
To Boom...musíš počkat..vyjde trainer a odemkne to.....s čím si jezdil že si to dohrál?? Jinak já mám v garáži 4 auta a všechny old American Muscle
Jde to splnit ale podle mě musíš jet asi více kariér nebo více se s tou hrou srát a ne ji dojet za jeden den
Robik píše:Čeština je v tomto článku jak je žlutým napsané tento reg.soubor http://www.hry.worldonline.cz/news/news.asp?id=20139
kdyz na to kliknu tak mi to napise stranku nelze zobrazit
Mě ta stránka normál jede..tak si najed na www.hry.worldonline.cz a tam dej sekce závodní a pak Need For Speed Carbon a tam 1.článek v novinkách
Robik píše:To Boom...musíš počkat..vyjde trainer a odemkne to.....s čím si jezdil že si to dohrál?? Jinak já mám v garáži 4 auta a všechny old American Muscle
Jde to splnit ale podle mě musíš jet asi více kariér nebo více se s tou hrou srát a ne ji dojet za jeden den
tak vzal sem si RX8 s tou sem jezdil furt az sem vyhral pak vod jedny bossky Chargera toho- libozni - no a jelikoz sem s tou amerikou neumel jezdit - spis se to ani nedalo jet zatacky plnule- tak sem si koupil subaru---- a s tim sem to uz dojel cely
Robik píše:To Boom...musíš počkat..vyjde trainer a odemkne to.....s čím si jezdil že si to dohrál?? Jinak já mám v garáži 4 auta a všechny old American Muscle
tak vzal sem si RX8 s tou sem jezdil furt az sem vyhral pak vod jedny bossky Chargera toho- libozni - no a jelikoz sem s tou amerikou neumel jezdit - spis se to ani nedalo jet zatacky plnule- tak sem si koupil subaru---- a s tim sem to uz dojel cely
Jsem si myslel protože s těmi amerikami to je fakt umění jezdit...ale já se s nimi dostal do 95%....
Ale dále no nevím uvidíme....mám už na t pěknéí nervy, div jsem neorzflákal klávesnici
JonnY píše:SERETE ma.
mne nez sa to stiahne, tak uz bude dalsi diel.
preco mi to ide stale tak pomaly....?
jestlis tahujes pres torrent... a mas SP2 tak to mas problem ) ja mel sp1 jeli mi to maximalni rychlosti ale pote co sem nainstaloval SP2 tak mi klesnul down z 60ti na 10...protoze ten service pack ma neco v systemovym souboru ..na internetu byl slozitej navod jak to obejit...ja sem dal radsi obnovit system
To Greedy - nic proti tobě ale mě to jelo 260 kb/S a místy skákalo na 350 a to mám připojení 2,5 Mb a mám taky SP2 - problém je v torrentu a ne SP2...už jsem tu dával odkaz na rychlí torrent kde to frčí pěkně tak JonnY vra se o pár příspěvků z5
GReddy píše:jestlis tahujes pres torrent... a mas SP2 tak to mas problem ) ja mel sp1 jeli mi to maximalni rychlosti ale pote co sem nainstaloval SP2 tak mi klesnul down z 60ti na 10...protoze ten service pack ma neco v systemovym souboru ..na internetu byl slozitej navod jak to obejit...ja sem dal radsi obnovit system
sux, nemas prosim link ?
nakupujem cez DC++, bo torent isiel daleko horsie.
edit: je pravda, ze od urciteho casu sa to zhorsilo. updaty SUX
Takze za chvili to bude 53hod co to kupuju a momentalne mam 87.6% Jinak net mam 4Mb/s a stahuje mi to kolem 20kb/s vic jak 50 jsem to jeste nevidel aby to stahovalo ale upload jede porad kolem 80kb/s celkem uz jsem uploadnul 7GB
PemaR píše:Takze za chvili to bude 53hod co to kupuju a momentalne mam 87.6% Jinak net mam 4Mb/s a stahuje mi to kolem 20kb/s vic jak 50 jsem to jeste nevidel aby to stahovalo ale upload jede porad kolem 80kb/s celkem uz jsem uploadnul 7GB
Já jsem na tom stejně. Odesílám tak 8x až 10x rychlejc než přijímám. Ale občas mi to jede i 50KB na stahování. A občas stojím nebo jedu 2KB třeba. Nahovno fakt. Sosám od pátku a mám teď 43 procent. Jede to v kuse.
ani nevim za jak dlouho sem to mel ale rychlos byla budto nic.. a nebo tak kolem 15 ale nekdy zas treba 1mega... net mam 100/100Mbit
jinak tet sem na 42% porad s tou prvni american carou nevim co bych jsi tet mel koupit.. mam asi 215tis
vysvetli mi nekdo k cemu je Scout? blocker a Drafter chapu:) jinak sem asi 78 % uz mam jedine pekne auto to jest Ford GT tak nevim jestli budu pokracovat.
Scout jezdí všema zkratkama a hledá nejkratší trasu a průjezdy
Tommy002 píše:vysvetli mi nekdo k cemu je Scout? blocker a Drafter chapu:) jinak sem asi 78 % uz mam jedine pekne auto to jest Ford GT tak nevim jestli budu pokracovat.
Scout jezdí všema zkratkama a hledá nejkratší trasu a průjezdy
no sice jezdi skratkama ale ty jsou uplne na h....o .. vzdy sem rychleji normalne.. ale nak se mi nezda kdyz jedu zavod s teme radarama tak sem vzdy prvni... a myslim ze mi nak pomaha Scount.. a nebo se mi to zda..ale v konecim vysledku jsem vzdy rychlejsi nejmin o 100km/h.. spis 200km/h
Robik píše:To Greedy - nic proti tobě ale mě to jelo 260 kb/S a místy skákalo na 350 a to mám připojení 2,5 Mb a mám taky SP2 - problém je v torrentu a ne SP2...už jsem tu dával odkaz na rychlí torrent kde to frčí pěkně tak JonnY vra se o pár příspěvků z5
zapomnel sem teda pripsat ze to plati pro pripojeni wi fi...to spomalovani...
jinak 260kb/S udela i muj mobil..predpokladam ze myslis 260kB/s