Já sice už mám stálou brigádu asi 3 roky ale to jenom od jara do podzimu. V zimě je to špatné. Vím ale, že u nás je to celkem o ničem s brigádama. Kde co děláš, jestli se můžu zeptat?sotomaior píše:TOM_ : u nas to se shanenim neni tak spatny,mam kazdy prazdky 3mesice a pres rok taky neni problem
TEST DRIVE Unlimited
Re: TEST DRIVE Unlimited
Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
o prazdkach vetsinou ve werku,tam sem takovy stehovavy ptak,pokazde jiny provoz... a kdyz je v prubehu roku treba nejake love tak zavolam do mittalu nebo do Bohumina...ale ty moznosti mam jen diky tomu ze pro ne mam nejaky mensi vyzkumy...jinak predtim se slo vzdy uchytit v hypernove,nevim jak ted po zmene zakona...Hans píše:Já sice už mám stálou brigádu asi 3 roky ale to jenom od jara do podzimu. V zimě je to špatné. Vím ale, že u nás je to celkem o ničem s brigádama. Kde co děláš, jestli se můžu zeptat?sotomaior píše:TOM_ : u nas to se shanenim neni tak spatny,mam kazdy prazdky 3mesice a pres rok taky neni problem
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Doufam ze si to zahraju pouzitim klicu co se vali na netu... Za hodinu bych to mel mit doma.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
ja snim hrajuZemi píše:Doufam ze si to zahraju pouzitim klicu co se vali na netu... Za hodinu bych to mel mit doma.

Passat B5.5 TDI 96kw
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz taky, ale diky RAMce 512MB vytejkam... Musim udelat uz upgrade jinak to nevidim...qwer píše:ja snim hrajuZemi píše:Doufam ze si to zahraju pouzitim klicu co se vali na netu... Za hodinu bych to mel mit doma.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to sme na tom stejne na mym PC je to uplna slideshow fotek dovoleny z hawaie,ale tu hru si chceme zahrat dost a taky planujeme upgrd PCZemi píše:Ja uz taky, ale diky RAMce 512MB vytejkam... Musim udelat uz upgrade jinak to nevidim...qwer píše:ja snim hrajuZemi píše:Doufam ze si to zahraju pouzitim klicu co se vali na netu... Za hodinu bych to mel mit doma.
co mas za sestavu???
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
U me to je tak nejak v pohode... Proste musim cekat nez to ta RAMka nahlta...Johny_X píše:to sme na tom stejne na mym PC je to uplna slideshow fotek dovoleny z hawaie,ale tu hru si chceme zahrat dost a taky planujeme upgrd PCZemi píše:Ja uz taky, ale diky RAMce 512MB vytejkam... Musim udelat uz upgrade jinak to nevidim...qwer píše: ja snim hraju
co mas za sestavu???
XP2200+, 512MB DDR400, 9600Pro ... Nic taktovanyho...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- qwer
- Kontaktovat uživatele:
ten ješte nemam.. ani sem si ho nepučoval když to dela tohlesilenec píše:schvalne zkus odpojit ten volant...qwer píše:mam to naky divny.. šlapalo to v pohode na 1280x1024 , HIGH detajly, 4x zahlazovaní.. a tet hovno i na 800x600 , none zahlazovaní.... ramka v pohode.. nevyužita z daleka.. vsechno jako předtím

Passat B5.5 TDI 96kw
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
JJ včera jsem to stahl a moooc pěkné toje 

Já to ted sosám...tak jak tak čtu tak na tom mojem compu to asi taky moc nepofachčí...mám 2000Xp a ramku 512 a G-Force 6600GT, ale než vrážet do compu, raději do auta 

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
tak ja uz taky jezdim
celkem good, jen to ovladani je trosku takovy.. lae na to se da zvyknout.. parim na volantu a podle me super.. V garazi zatim Alfa GT 3.2 a Nismo 350Z 
taky se vam stava ze treba jedete a nekdy vam zacnou pred vama skakat auta jakoby bourali ale pritom nic???

taky se vam stava ze treba jedete a nekdy vam zacnou pred vama skakat auta jakoby bourali ale pritom nic???
Looking for some car....
Uz parim taky, s TT zatim, kdyz vyjedu ze hry do win a zpatky hra je ok, ale kdyz to udelam podruhy hra se seka a dela ruzny chyby v grafice. Jinak good.
500 0,9T
jj to mi dělá takyD4rkR34p3r píše:Uz parim taky, s TT zatim, kdyz vyjedu ze hry do win a zpatky hra je ok, ale kdyz to udelam podruhy hra se seka a dela ruzny chyby v grafice. Jinak good.

Jinak ode dneška taky pařim, taky mam zatim TT a sere mě že to je Quattro v názvu a ve hře náhon na prdel

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
aha tak to bude vono... me nenapadlo ze to muze byt tema win...
Looking for some car....
to ja si koupil alfinuuuu a ted to nismo
ale to nismo se neovlada tak dobre ...

Looking for some car....
pane térhačo!to vipalyte a úuciteTrhyy píše:jj to mi dělá takyD4rkR34p3r píše:Uz parim taky, s TT zatim, kdyz vyjedu ze hry do win a zpatky hra je ok, ale kdyz to udelam podruhy hra se seka a dela ruzny chyby v grafice. Jinak good.![]()
Jinak ode dneška taky pařim, taky mam zatim TT a sere mě že to je Quattro v názvu a ve hře náhon na prdel

KEHO rennsport
di do prdele s warezemrallik píše:pane térhačo!to vipalyte a úuciteTrhyy píše:jj to mi dělá takyD4rkR34p3r píše:Uz parim taky, s TT zatim, kdyz vyjedu ze hry do win a zpatky hra je ok, ale kdyz to udelam podruhy hra se seka a dela ruzny chyby v grafice. Jinak good.![]()
Jinak ode dneška taky pařim, taky mam zatim TT a sere mě že to je Quattro v názvu a ve hře náhon na prdel![]()

Lepsi comp ?? Tyve dyt máš lepší než já ne ? A mě to běhá na plný rozlišení a plný detaily bez jedinýho seknutíBooM píše:taky vas tak serou ty policajti? uz sem jim dal urco pres 20 000 za pokutyale jinak mazec, 100% lepsi nez NFS, bavi me to cim dal tim vic, jeste lepsi komp kapku by to chtelo

Já mám Audi A3 3.2 quattro a ted koupil Nismo..ovládá se super....jinak mě to žádný problém nedělá, bohužel comp trochu nestíhá
Hraju to 1024 a medium detaily a jede to docela ok...ale sem tam se to na 1-2 sekundy zasekne, asi poamlý hadr nebo málo ramek...jinak doceal pařba
Už se těším až koupím Shelby a Z28 
Jinak mám athlon 2000Xp, 512DDR a G-Force 6600GT (díky bohu za ní
)

Jinak mám athlon 2000Xp, 512DDR a G-Force 6600GT (díky bohu za ní

SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno