World Racing 2

Jsme na foru o autech a tak by zde tato kategorie asi neměla chybět.

Moderátoři: Rudi, iwi, blah

Lucky
Příspěvky: 707
Registrován: 14 říj 2004 17:25
Bydliště: Praha 5/Stodůlky

World Racing 2

Příspěvek od Lucky »

Ahoj,
měl bych dotaz...nevíte jak rozjet demo/hru World Racing 2? Vždy když se to pokusím rozjet tak to hlásí: "Could not create Direct 3D device!" Nevítě co s tím?Díky

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Re: World Racing 2

Příspěvek od milosh »

jakou mas grafiku?

Lucky
Příspěvky: 707
Registrován: 14 říj 2004 17:25
Bydliště: Praha 5/Stodůlky

Re: World Racing 2

Příspěvek od Lucky »

milosh píše:jakou mas grafiku?
128MB

milosh
Administrátor
Příspěvky: 8037
Registrován: 03 úno 2004 13:57

Příspěvek od milosh »

jo to je super :lol:

ale jakej presne typ? :D

Lucky
Příspěvky: 707
Registrován: 14 říj 2004 17:25
Bydliště: Praha 5/Stodůlky

Příspěvek od Lucky »

milosh píše:jo to je super :lol:

ale jakej presne typ? :D
aha :lol:
tak je to : 128 PRO AGP 4X TMDS - stačí? :D

Lucky
Příspěvky: 707
Registrován: 14 říj 2004 17:25
Bydliště: Praha 5/Stodůlky

Re: World Racing 2

Příspěvek od Lucky »

Tak výrobce je ATI Technologies Inc. to už je ono? :D

Jergi
Příspěvky: 3513
Registrován: 05 úno 2004 20:30
Bydliště: Praha/Káraný

Re: World Racing 2

Příspěvek od Jergi »

Mě to taky píše....asi to má už krapet vyšší nároky....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Lucky
Příspěvky: 707
Registrován: 14 říj 2004 17:25
Bydliště: Praha 5/Stodůlky

Re: World Racing 2

Příspěvek od Lucky »

F.N.T (Jergi) píše:Mě to taky píše....asi to má už krapet vyšší nároky....
No všichni mi zatím tvrdili,že je potřeba nový DirectX,ale ten mám....a grafika si myslím,že by to utáhnout mohla...divný :(

Uživatelský avatar
Laconi
Příspěvky: 5529
Registrován: 05 úno 2004 20:29

Příspěvek od Laconi »

Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:

Lucky
Příspěvky: 707
Registrován: 14 říj 2004 17:25
Bydliště: Praha 5/Stodůlky

Příspěvek od Lucky »

Laconi píše:Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:
No ono je to zatím obyčejně demo...a dá se tam jezdit jen s novou Octavii RS..tady : http://www.skoda-auto.com/cze/model/octaviars/game/

Uživatelský avatar
Laconi
Příspěvky: 5529
Registrován: 05 úno 2004 20:29

Příspěvek od Laconi »

Lucky píše:
Laconi píše:Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:
No ono je to zatím obyčejně demo...a dá se tam jezdit jen s novou Octavii RS..tady : http://www.skoda-auto.com/cze/model/octaviars/game/
Já mám demo kde se dá jezdit s Golfem 1 GTI, je to vlastně druhej díl hry Mercedes World Racing ale asi se to jmenuje jen World Racing 2 páč tam jsou už i jiný auta, nějak mě to demo proti jedničce nenadchlo :(

Uživatelský avatar
Jurry
Příspěvky: 347
Registrován: 31 bře 2005 20:04
Bydliště: Vysočina

Re: World Racing 2

Příspěvek od Jurry »

Minimální konfigurace pro spuštění hry:
* DirectX 9.0c
* Athlon XP 1800+, Pentium IV 1.8 GHz
* 256 MB RAM
* AGP-3D grafická karta min. 64 MB

ale podle těch požadavků to nevypadá zas tak náročně :roll:
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D :)

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo

Uživatelský avatar
Laconi
Příspěvky: 5529
Registrován: 05 úno 2004 20:29

Re: World Racing 2

Příspěvek od Laconi »

Jurry píše:Minimální konfigurace pro spuštění hry:
* DirectX 9.0c
* Athlon XP 1800+, Pentium IV 1.8 GHz
* 256 MB RAM
* AGP-3D grafická karta min. 64 MB

ale podle těch požadavků to nevypadá zas tak náročně :roll:
No já to ještě furt ze zvyku beru podle svýho minulýho Athlona 900 :D

Jergi
Příspěvky: 3513
Registrován: 05 úno 2004 20:30
Bydliště: Praha/Káraný

Příspěvek od Jergi »

Laconi píše:Jestli to jsou ty nový Mercedesy tak to je celkem dost náročný, Jergi ty s tim na tom mym bejvalym kompu nepočítej :nono:
No já s tim nepočítal, já to demo potřeboval prubnout kvůli něčemu jinýmu, když jsem testoval grafickou kartu....lépe řečeno verze ovladačů....je jasný že bych si neškrtnul....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Ritchma
Moderátor
Příspěvky: 9432
Registrován: 11 úno 2004 21:38

Příspěvek od Ritchma »

Mě to jde, ale vůbec mě to nebaví, je to takový hrozně nudný
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Lucky
Příspěvky: 707
Registrován: 14 říj 2004 17:25
Bydliště: Praha 5/Stodůlky

Příspěvek od Lucky »

Ritchma píše:Mě to jde, ale vůbec mě to nebaví, je to takový hrozně nudný
No jó,pán je gurmán..to není Lotus že? :D

HelloKlitty
Příspěvky: 5
Registrován: 01 črc 2012 17:39
Bydliště: Brno City

Re: World Racing 2

Příspěvek od HelloKlitty »

Hraje ještě někdo ?
By mě zajímalo jak jezdit ve WR2 online .. Na yt je dost videí tak bych to taky chtěl skusit :D
Tady moje oblíbený vozítko .. :D
Obrázek
VTEC just kicked in YO

Roume-n
Příspěvky: 413
Registrován: 02 lis 2004 19:48
Bydliště: Vysočina

Re: World Racing 2

Příspěvek od Roume-n »

občas hraju WR2, pár nadšenců to hraje i online, ale malo kdy to vychytám... tady jedno moje video na rychlo zplácaný -- http://www.youtube.com/watch?v=3FxU0HC5pvU" onclick="window.open(this.href);return false; a stránky kde najdete svoje auto a spoustu tratí, třeba z NFS 4 atd :D .... http://games.reveur.de/en/worldracing-2 ... date/down/" onclick="window.open(this.href);return false;
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.

Zpět na „Závodní hry“