Moderátor: T-O-M
Je to technikou foceni HDR foceno compactem FZ7 nebo zrcadlovkou Cannon 350DDaveS píše:George_D : cim si to fotil nebo upravoval ze to vypada jak kresleny??? masakr fotky![]()
Taky dodam az zprovoznim pc doma.
FZ7 je super záležitost,mám ho doma a nemůžu se ho nabažit.George_D píše:Je to technikou foceni HDR foceno compactem FZ7 nebo zrcadlovkou Cannon 350DDaveS píše:George_D : cim si to fotil nebo upravoval ze to vypada jak kresleny??? masakr fotky![]()
Taky dodam az zprovoznim pc doma.
Jinak porota drsná kuaDoufam že bude dostatečně objektivní a nezávislá, jinak Mišo takže jaký vínečko že to máš ráda
![]()
![]()
Nenech se odradit a ber to sportovně. Mě osobně se spíše líbily ty druhé dvě fotky. Že ti nejde focení nikdo přece neříká. Fotky nemusí být foceny jen klasicky. Hodnotí se nápad, kvalita a celkový dojem, viz pravidla na straně 1.George_D píše:Hm, vysledky jsou zajimave, čekal jsem že vyhraje V12 nebo Bergosnevim jake je měřítko hodnocení a je mi to fuk, ale jak vidim, foceni mi nejde
![]()
Ale překvapilo mě neskutečně hodnocení mé první fotky, když jsem ji dal na net, každej psal že je nejlepší, oproti těm ostatním a tady totalně propadla, škoda no, tak snad vyjde čas a ještě se zučastnim
Takže maly dotaz, když se techniky foceni neuznavaj, musi to byt vyfocene jen klasicky??? To mě trošku mrzí
ondrais píše:tak jak je to teda?George_D píše: Ja vim že to chapeš tak, že to beru jako osobní věc, ale sorry, fakt ne. A jak je vidět nejsem sam![]()
![]()
![]()
ja fakt čumim.....
ještě jednou zopakuji co jsem řekl a dodám a to platí pro všechny:T-O-M píše:PS: ještě k té tvé první fotce - získat 4 body ze 6 možných je totální propad?George_D píše:Hm, vysledky jsou zajimave, čekal jsem že vyhraje V12 nebo Bergosnevim jake je měřítko hodnocení a je mi to fuk, ale jak vidim, foceni mi nejde
![]()
Ale překvapilo mě neskutečně hodnocení mé první fotky, když jsem ji dal na net, každej psal že je nejlepší, oproti těm ostatním a tady totalně propadla, škoda no, tak snad vyjde čas a ještě se zučastnim
Takže maly dotaz, když se techniky foceni neuznavaj, musi to byt vyfocene jen klasicky??? To mě trošku mrzí
A to že měla úspěch jinde na netu si mám vykládat jako, že porotci mají hledat kdo kde dal co net a co na to řekli lidi a z toho udělat vlastní závěr nebo ... ?