Kdyby na tom kábru nebyl ten tuzing, tak jeTrhyy píše:Brutal M3A něco pro Brutuse

Jinak tohle považuju za nejlíp udělanou e30 u nás (vzhledově a po stránce zpracování)

Moderátor: T-O-M
Kdyby na tom kábru nebyl ten tuzing, tak jeTrhyy píše:Brutal M3A něco pro Brutuse
jj 5ti dvéřovej sedan je tam dvakrátBrutus píše:Btw zdá se mi to nebo tady opravdu jedno auto přebejvá?
Jeden z nich asi bude čtyřkolka nebo coTrhyy píše:jj 5ti dvéřovej sedan je tam dvakrátBrutus píše:Btw zdá se mi to nebo tady opravdu jedno auto přebejvá?
ale sedan nema nikdy 5dveriLaconi píše:Jeden z nich asi bude čtyřkolka nebo coTrhyy píše:jj 5ti dvéřovej sedan je tam dvakrátBrutus píše:Btw zdá se mi to nebo tady opravdu jedno auto přebejvá?
Sem si to pak uvědomil, ale nechtělo se mi to přepisovat a čekal sem kdo se dřív ozvetojebordel píše:ale sedan nema nikdy 5dveriLaconi píše:Jeden z nich asi bude čtyřkolka nebo coTrhyy píše: jj 5ti dvéřovej sedan je tam dvakrát
Mno, říkal sem si, že jeden z těch saloonů bude asi ix...tojebordel píše:ale sedan nema nikdy 5dveriLaconi píše:Jeden z nich asi bude čtyřkolka nebo coTrhyy píše: jj 5ti dvéřovej sedan je tam dvakrát
jj u T-mobile arényMisa píše:Hele to je v Holešovicích, ne?