Moderátor: T-O-M
No je to moje a mračítka mi tak nevaděj jako ta barva!!V12 píše:mno jestli jr to tvoje...tak bych sundal co nejdriv ty mracitka ;-)mno jestli jr to tvoje...tak bych sundal co nejdriv ty mracitka
V12 píše:Mno barva vypada jako Dakargelb... a treba na M3 je moc pekna...
Vosa ma taky takovou ne?Smiegel píše:V12 píše:Mno barva vypada jako Dakargelb... a treba na M3 je moc pekna...všem se líbí,ale já bych radši původní,ta byla modrá!
No jasně,jsme žlutý tým!!!Slavisimo píše:Vosa ma taky takovou ne?Smiegel píše:V12 píše:Mno barva vypada jako Dakargelb... a treba na M3 je moc pekna...všem se líbí,ale já bych radši původní,ta byla modrá!
mracitka jsou v poho-muj nazorSmiegel píše:No jasně,jsme žlutý tým!!!Slavisimo píše:Vosa ma taky takovou ne?Smiegel píše:všem se líbí,ale já bych radši původní,ta byla modrá!
![]()
A fakt myslíte,že ty mračítka jsou děs?
To jsem chtěl slišet!!!Slavisimo píše:mracitka jsou v poho-muj nazorSmiegel píše:No jasně,jsme žlutý tým!!!Slavisimo píše:Vosa ma taky takovou ne?![]()
A fakt myslíte,že ty mračítka jsou děs?
JoSmiegel píše:A fakt myslíte,že ty mračítka jsou děs?
Zůstávaj,a konec!!!Brutus píše:JoSmiegel píše:A fakt myslíte,že ty mračítka jsou děs?
Taky do ní nasypalmartinm3 píše:JJ Lubosova Vonavka! Je moc NICEBrutus píše:Kdyby na tom kábru nebyl ten tuzing, tak jeTrhyy píše:Brutal M3A něco pro Brutuse
![]()
![]()
Jinak tohle považuju za nejlíp udělanou e30 u nás (vzhledově a po stránce zpracování)]