BMW pokec sekce!!!
Moderátor: T-O-M
ty alpiny by ti asi udelali tady v tp, jde jen o to, aby nebyla hnuta ta dosedaci plocha vuci zbytku kola, proste by se to kolo moc nevrtelo na vyvazovacce, to ze chybi kus limce neva, to se da dovarit i z jinyho kola, sam sem takovy kolo jednou nechaval delat, byli to ale 17 a musel sem sehnat jedno kolo "jako darce organu" ted jeste jde o to jestli na tom jezdit, no ja tamty hned prodal, ale jezdi dodnes, jinak v ty opravne mi tvrdili, ze ten svar je pevnejsi jak origo alu odlitek...
mno nevim nevim, blby je, ze k nim nemam ty chybejici kusy a nemam ani zadny jiny 20" kolo jako darce.... i kdyz za pokus by to mozna stalo,trba jako rezervu.....máca píše:ty alpiny by ti asi udelali tady v tp, jde jen o to, aby nebyla hnuta ta dosedaci plocha vuci zbytku kola, proste by se to kolo moc nevrtelo na vyvazovacce, to ze chybi kus limce neva, to se da dovarit i z jinyho kola, sam sem takovy kolo jednou nechaval delat, byli to ale 17 a musel sem sehnat jedno kolo "jako darce organu" ted jeste jde o to jestli na tom jezdit, no ja tamty hned prodal, ale jezdi dodnes, jinak v ty opravne mi tvrdili, ze ten svar je pevnejsi jak origo alu odlitek...
R6 twin turbo + V10 + V12
V Teplicích mi řekli, že opraví vše, co není do vrtule....máca píše:ty alpiny by ti asi udelali tady v tp, jde jen o to, aby nebyla hnuta ta dosedaci plocha vuci zbytku kola, proste by se to kolo moc nevrtelo na vyvazovacce, to ze chybi kus limce neva, to se da dovarit i z jinyho kola, sam sem takovy kolo jednou nechaval delat, byli to ale 17 a musel sem sehnat jedno kolo "jako darce organu" ted jeste jde o to jestli na tom jezdit, no ja tamty hned prodal, ale jezdi dodnes, jinak v ty opravne mi tvrdili, ze ten svar je pevnejsi jak origo alu odlitek...

Ale tohle nevim nevim....ale Radku, zkusil bych to...přece jen je to kolo, které se neshání zrovna nejlépe a za hubičku

exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II
Mno tak ja to asi zkusim, jen co tam nahoru budu mit nekdy cestu. Pak vas budu otravovat o kontaktTweety píše:V Teplicích mi řekli, že opraví vše, co není do vrtule....máca píše:ty alpiny by ti asi udelali tady v tp, jde jen o to, aby nebyla hnuta ta dosedaci plocha vuci zbytku kola, proste by se to kolo moc nevrtelo na vyvazovacce, to ze chybi kus limce neva, to se da dovarit i z jinyho kola, sam sem takovy kolo jednou nechaval delat, byli to ale 17 a musel sem sehnat jedno kolo "jako darce organu" ted jeste jde o to jestli na tom jezdit, no ja tamty hned prodal, ale jezdi dodnes, jinak v ty opravne mi tvrdili, ze ten svar je pevnejsi jak origo alu odlitek...![]()
Ale tohle nevim nevim....ale Radku, zkusil bych to...přece jen je to kolo, které se neshání zrovna nejlépe a za hubičku

R6 twin turbo + V10 + V12
Vcera sem si koupil Speed.. je tam srovnaní vsech zasadních eMek! A v pristim cisle srovnavacka proti nove M3. Je to celkem zajimavý čtení a pekně napsany.. zvlast veta u E30 se mi hrozně líbí : " ...jeho ohdodlanosti a schopnosti zachovat si ovladatelnost, i pokud uprostrřed zatacky proste zadupnete plyn. Jakkoli divne to muze znit, M3 pripomina Clio Williams, jediný další stroj, který jako by měl zatočit prostě vždy."

- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Takový povídačky nemůžete brát doslovně. E30 M3 se stala legendou, E46 M3 je zatím nejlepší M3, takže když se pak podíváte na E36 M3, tak vám vyjde jako nejhorší t těch třech. Třeba já bych E36 M3 bral všema dvaceti, dodnes neztratila nic ze svého sexappelu, za výkon se rozhodně stydět nemusí a její schopnosti pořád převyšují řady rádobysportovních vozů dneška. TAkže asi tak.
- Přílohy
-
- bmw 3054.jpg (44.52 KiB) Zobrazeno 1617 x
Re: BMW pokec sekce!!!
je to pořád krasavice!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
co nechat obložit ferodem?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
No s tímhle konkrétně nemám skušenosti tam kde jsem nechával přenýtovat spojku nic sportovního nemněliBALI píše:co nechat obložit ferodem?

Kolik to tak výjde a kde to koupím? Normálně v mototechně?
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
vim že obložení lamely by mělo vyjít cca na osm kil... buď se to posílá tam kde to dělaj nebo tam přímo zajet... u nás za Teplicema to dělaj v jedný vesnici,ale na moravě nevim... někde jsem zaslechl brno a zlín...zkus napsat sz idahovi nebo beavrovi... ty budou vědět
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
no musím se zajet poptat tam kde mi dělali spojku na megu,ale předtím jsem jim přinesl tohle a řekl jsem, že to hovno vydží,že chccu sportovní.Říkali, že nic lepšího nemajímáca píše:v litvinove v autoexpresu ti nanejtujou oblozeni od feroda na tu tvoji a to na pockani! a cena kolem litru, nam tam delali na zavodaka a pohoda, dokonce nam delal i silnejsi, kuli opotrebeni setrvaku a pritlacaku

- Přílohy
-
- jsem prase a musím se krotit.JPG (102.63 KiB) Zobrazeno 1690 x
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- EU_CZE_KILLER
- Kontaktovat uživatele:
sem daval celej novej pack od sachse na iso a nevim, bud je to fakt high profi spojka nebo je divna, kdyz ji podrtim tak je jako kdyby byla stara,sjeta a prokluzuje, ale po par minutach se zase vrati do dobryho stavu, takze je to high tech?! ale jinak je fakt eňo ňuňo funkcni, takze to asi je tak jak to ma byt
323ci
Tak to se pak asi určitě domluvíme. Je to asi lepší koupit orig než nechat dělat v tom Litvínově ne?máca píše:ja bych ji umel asi za 3000HansE34 píše:Teď jsem byl u kluků v KV Kelly a doporučili od Sachse nějakou prej supr lamelu za 4100,-
Summer car: BMW E34 Touring Diamantschwarzmetalic
Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project
Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project
to spíš vypadá na zaolejovanou lamelu, nebo křivou lamelu.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
cau, sorry ze rusim tady takhle ale chtel bych jen zbezny info uvazuji v budoucnu koupit e46 .. novejsi jak 99 ale tak s cenou kolem 250k. chtel sem se zeptat na motory, kterej byste doporucili a jaky se tam orientacne pohybujou spotreby atd.. nebudu se ptat na ceny dilu ty si zjistim. jen chci obecnou rychlou radu jakej motor a typ kary z palety e46 byste doporucili.. dik moc
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
to sibyla : diky 

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....