BMW pokec sekce!!!

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
máca

Příspěvek od máca »

ty alpiny by ti asi udelali tady v tp, jde jen o to, aby nebyla hnuta ta dosedaci plocha vuci zbytku kola, proste by se to kolo moc nevrtelo na vyvazovacce, to ze chybi kus limce neva, to se da dovarit i z jinyho kola, sam sem takovy kolo jednou nechaval delat, byli to ale 17 a musel sem sehnat jedno kolo "jako darce organu" ted jeste jde o to jestli na tom jezdit, no ja tamty hned prodal, ale jezdi dodnes, jinak v ty opravne mi tvrdili, ze ten svar je pevnejsi jak origo alu odlitek...

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

máca píše:ty alpiny by ti asi udelali tady v tp, jde jen o to, aby nebyla hnuta ta dosedaci plocha vuci zbytku kola, proste by se to kolo moc nevrtelo na vyvazovacce, to ze chybi kus limce neva, to se da dovarit i z jinyho kola, sam sem takovy kolo jednou nechaval delat, byli to ale 17 a musel sem sehnat jedno kolo "jako darce organu" ted jeste jde o to jestli na tom jezdit, no ja tamty hned prodal, ale jezdi dodnes, jinak v ty opravne mi tvrdili, ze ten svar je pevnejsi jak origo alu odlitek...
mno nevim nevim, blby je, ze k nim nemam ty chybejici kusy a nemam ani zadny jiny 20" kolo jako darce.... i kdyz za pokus by to mozna stalo,trba jako rezervu.....
R6 twin turbo + V10 + V12

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

máca píše:ty alpiny by ti asi udelali tady v tp, jde jen o to, aby nebyla hnuta ta dosedaci plocha vuci zbytku kola, proste by se to kolo moc nevrtelo na vyvazovacce, to ze chybi kus limce neva, to se da dovarit i z jinyho kola, sam sem takovy kolo jednou nechaval delat, byli to ale 17 a musel sem sehnat jedno kolo "jako darce organu" ted jeste jde o to jestli na tom jezdit, no ja tamty hned prodal, ale jezdi dodnes, jinak v ty opravne mi tvrdili, ze ten svar je pevnejsi jak origo alu odlitek...
V Teplicích mi řekli, že opraví vše, co není do vrtule.... :?:

Ale tohle nevim nevim....ale Radku, zkusil bych to...přece jen je to kolo, které se neshání zrovna nejlépe a za hubičku :wink:
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

V12
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V12 »

Tweety píše:
V Teplicích mi řekli, že opraví vše, co není do vrtule.... :?:

Ale tohle nevim nevim....ale Radku, zkusil bych to...přece jen je to kolo, které se neshání zrovna nejlépe a za hubičku :wink:
Mno tak ja to asi zkusim, jen co tam nahoru budu mit nekdy cestu. Pak vas budu otravovat o kontakt :wink: Diky
R6 twin turbo + V10 + V12

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

Vcera sem si koupil Speed.. je tam srovnaní vsech zasadních eMek! A v pristim cisle srovnavacka proti nove M3. Je to celkem zajimavý čtení a pekně napsany.. zvlast veta u E30 se mi hrozně líbí : " ...jeho ohdodlanosti a schopnosti zachovat si ovladatelnost, i pokud uprostrřed zatacky proste zadupnete plyn. Jakkoli divne to muze znit, M3 pripomina Clio Williams, jediný další stroj, který jako by měl zatočit prostě vždy."

:lol:
Obrázek
3er

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

super hláška z Sk tuning časáku 8) BMW 5er je snem většiny z nas bez ohledu na generaci.Každá za poslednich 20 let totiž byla tím nejlepším v čem jste se ve světe kol mohli svézt.
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

ja si to chci koupit uz asi tejden a este sm to nestih, prej tam pisou ze E36 M3 je hroznej srot oproti ostatnim nebo co sem to slysel?
323ci

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

EU_CZE_KILLER píše:ja si to chci koupit uz asi tejden a este sm to nestih, prej tam pisou ze E36 M3 je hroznej srot oproti ostatnim nebo co sem to slysel?
nevím mně tu větu poslal kámoš na icq
Audi A8 D3 4,2i

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

EU_CZE_KILLER píše:ja si to chci koupit uz asi tejden a este sm to nestih, prej tam pisou ze E36 M3 je hroznej srot oproti ostatnim nebo co sem to slysel?

jj..pry neoblibená mezi nadsenci

:
"Vivian právě vylézá a mumlá jedine slovo" příšerná! Nezapomente ze pred chvilkou vystoupil z E30" :lol:
Obrázek
3er

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Takový povídačky nemůžete brát doslovně. E30 M3 se stala legendou, E46 M3 je zatím nejlepší M3, takže když se pak podíváte na E36 M3, tak vám vyjde jako nejhorší t těch třech. Třeba já bych E36 M3 bral všema dvaceti, dodnes neztratila nic ze svého sexappelu, za výkon se rozhodně stydět nemusí a její schopnosti pořád převyšují řady rádobysportovních vozů dneška. TAkže asi tak.
Přílohy
bmw 3054.jpg
bmw 3054.jpg (44.52 KiB) Zobrazeno 1617 x

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW pokec sekce!!!

Příspěvek od Rendis »

je to pořád krasavice!
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

e36 m3 je super auto jak vzhledově tak technicky :wink: 8)
Audi A8 D3 4,2i

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

samozdrejme. Ja bych byl odvarenej i kdybych mel paketovou 328 :lol: 8)
Obrázek
3er

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Nemáte někdo tip kde koupit nějakou lepší(sportovní) spojku na M30?
Zatím naotřebuju, ale zjištuju do budoucna :wink:
Audi A8 D3 4,2i

BALI

Příspěvek od BALI »

co nechat obložit ferodem?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

BALI píše:co nechat obložit ferodem?
No s tímhle konkrétně nemám skušenosti tam kde jsem nechával přenýtovat spojku nic sportovního nemněli :(
Kolik to tak výjde a kde to koupím? Normálně v mototechně?
Audi A8 D3 4,2i

BALI

Příspěvek od BALI »

vim že obložení lamely by mělo vyjít cca na osm kil... buď se to posílá tam kde to dělaj nebo tam přímo zajet... u nás za Teplicema to dělaj v jedný vesnici,ale na moravě nevim... někde jsem zaslechl brno a zlín...zkus napsat sz idahovi nebo beavrovi... ty budou vědět
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

HansE34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HansE34 »

Já sháním teď spojkovou lamelu na M50. Ale chci taky už něco lepšího. Rozhodil jsem sítě tak uvidíme co mi kdo u nás doporučí :)
Summer car: BMW E34 Touring Diamantschwarzmetalic

Racing car: Honda CRX D16A8 Nordschleife Project

máca

Příspěvek od máca »

v litvinove v autoexpresu ti nanejtujou oblozeni od feroda na tu tvoji a to na pockani! a cena kolem litru, nam tam delali na zavodaka a pohoda, dokonce nam delal i silnejsi, kuli opotrebeni setrvaku a pritlacaku

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

máca píše:v litvinove v autoexpresu ti nanejtujou oblozeni od feroda na tu tvoji a to na pockani! a cena kolem litru, nam tam delali na zavodaka a pohoda, dokonce nam delal i silnejsi, kuli opotrebeni setrvaku a pritlacaku
no musím se zajet poptat tam kde mi dělali spojku na megu,ale předtím jsem jim přinesl tohle a řekl jsem, že to hovno vydží,že chccu sportovní.Říkali, že nic lepšího nemají :cry:
Přílohy
jsem prase a musím se krotit.JPG
jsem prase a musím se krotit.JPG (102.63 KiB) Zobrazeno 1690 x
Audi A8 D3 4,2i

HansE34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HansE34 »

Teď jsem byl u kluků v KV Kelly a doporučili od Sachse nějakou prej supr lamelu za 4100,- :twisted:

máca

Příspěvek od máca »

ja ji numim taky,ale urcite levnejs, v kelly stoji 3900 s ja z toho mam jeste neco dolu, jestli chces, muzu ti to nechat za nakup, muzu to zitra zjistit na kolik to prijde

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

a to je cena jen za lamelu,jo? a co nějaká keramika,kolik to tak výjde?
Audi A8 D3 4,2i

EU_CZE_KILLER
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EU_CZE_KILLER »

sem daval celej novej pack od sachse na iso a nevim, bud je to fakt high profi spojka nebo je divna, kdyz ji podrtim tak je jako kdyby byla stara,sjeta a prokluzuje, ale po par minutach se zase vrati do dobryho stavu, takze je to high tech?! ale jinak je fakt eňo ňuňo funkcni, takze to asi je tak jak to ma byt
323ci

máca

Příspěvek od máca »

HansE34 píše:Teď jsem byl u kluků v KV Kelly a doporučili od Sachse nějakou prej supr lamelu za 4100,- :twisted:
ja bych ji umel asi za 3000

HansE34
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HansE34 »

máca píše:
HansE34 píše:Teď jsem byl u kluků v KV Kelly a doporučili od Sachse nějakou prej supr lamelu za 4100,- :twisted:
ja bych ji umel asi za 3000
Tak to se pak asi určitě domluvíme. Je to asi lepší koupit orig než nechat dělat v tom Litvínově ne?

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Tak se spojkou mám taky trochu potíže. Hrozně ostře to startuje z místa,jakoby to škube,předpokládám že to bude taky něco popsanýho. Někde ve VČ nevíte o někom kdo by to dělal?
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Fugo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugo »

to spíš vypadá na zaolejovanou lamelu, nebo křivou lamelu.
BMW 750iAL BiTurbo PRODÁNO, nyní KAWASAKI ZX10R
>>>Pneuservis, Klimatizace<<<
>>>Antény a satelity<<< http://www.volny.cz/antenysatelity

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

cau, sorry ze rusim tady takhle ale chtel bych jen zbezny info uvazuji v budoucnu koupit e46 .. novejsi jak 99 ale tak s cenou kolem 250k. chtel sem se zeptat na motory, kterej byste doporucili a jaky se tam orientacne pohybujou spotreby atd.. nebudu se ptat na ceny dilu ty si zjistim. jen chci obecnou rychlou radu jakej motor a typ kary z palety e46 byste doporucili.. dik moc
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

krulis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krulis »

to sibyla : diky 8)
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“