Díky za skvělý zprávičky,ono i jak zde bylo zmíněno tak zima zatím přeje,snažím se tedy alespoň dohnat auto jako celek když už nemám díly na tu nápravu. Ale budou.

Je na tom ale moře práce ještě takže se i já těším až to konečně zase jednou nastartuju a projedu poprvé alespoň pár metrů,pak teprve budu vědět že to nebylo nadarmo. Spousta času ale je ještě předtím nutná na výměny palivového a brzdového vedení,plánuji rozborku hlavy a výměnu vahadel+ventilů+těsnění,musím poshánět díly které nejsou běžně v prodeji a ve finále to zase odstrojit a nechat nalakovat,sice je to dvojí práce,ale teď už nepolevím. Mám kvůli tomu potíže s mladou,nerada vidí že se radši vrtám v autě než abych s ní šel kamkoli... momentálně žiju bavorákem a na svět koukám modrobíle,přesně tak jako všichni postižení.

I když mám stále v autě vodu a nevím kde se tam bere,pokračuji dál a už se nemůžu dočkat až navařím Bitagit na podlahu a dám tam ten modrej interiér a zase to bude BMW jak jsem ho měl rád.
Tome taková dílna by byla přesně pro mě,to bych ale už pak z ní nevylezl asi ani na oběd.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01