jinak ti přeju abys toho co nejvíc stihnul než začne padat sníh, už takhle je tam kosa
Moderátor: T-O-M
jj,přesně jsi odhalil můj záměr. I odstíny...T-O-M píše:a budeš to lakovat černě? já jen, že by podvozek, motor, brzdy vynikly v nějaké pěkné barvě elegantně kontrastující k barvě karoserie - modrá, červená..
To mám taky v úmyslu,ale musím najít firmu se slušnou pískovačkou,co vím tak mají dost hrubý písek a to by bylo samej důlek. Ale budu se snažit to co nejvíc zrepasovat. Silentbloky do ramen budu muset nalisovat nové a ještě musím vykoumat jak teď povolím kolové matice když jsem to blbec rozhodil. Potřebuju zkontrolovat ložiska a kvůli nástřiku co nejvíc rozeebrat aby to bylo hezký.Laconi píše:Teď když to máš takto rozebraný tak to nech opískovat a nech na to hodit komaxit at se to do auta vrací v zánovním stavu
T-O-M píše:Conscious píše:jj,přesně jsi odhalil můj záměr. I odstíny...T-O-M píše:a budeš to lakovat černě? já jen, že by podvozek, motor, brzdy vynikly v nějaké pěkné barvě elegantně kontrastující k barvě karoserie - modrá, červená..![]()
vim co se "nosí"
Conscious píše:Kouřil jsem,ale cigáro jsem měl v hubě a digitál zaplej náhledem na displej takže jsem ho měl dál od těla. A tohle z toho vylezlo přestože bylo světlo ještě a mlha nebyla. Ale je to hezkej snímek tak jsem ho sem dal. Byla docela zima,možná to je tím.... Nefíííím.
Conscious píše:T-O-M: Dnes mi psali z Foxtoys že jim dorazil ten mnou sháněný modýlek,takže v dohledné době očekávej fotečky.![]()
![]()
![]()
Těšim.
Jinak auto je pod plachtou a sněhem,pod ním teče voda ze střech a já nějak nevím co mám dělat. Už na tom nic neudělám,v mrazu se nedá ani natírat.... nemá někdo nějaký tip jak to na zimu zakonzervovat abych to našel ve stejném stavu na jaře? Mám pocit že to zase shnije a můžu začít zase od začátku.![]()
![]()
![]()
![]()