a mrkněte co má za další auta.Někteří lidi jsou fakt divní
E30 combi german style na prodej
Moderátor: T-O-M
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
E30 combi german style na prodej
a mrkněte co má za další auta.Někteří lidi jsou fakt divní
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
tak to je krasavec 
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
ale prostě jedno auto muu nestačí 
325
http://img259.imageshack.us/img259/258/325eq7.jpg
540iA
http://img139.imageshack.us/img139/9809/5483cd.jpg
325
http://img259.imageshack.us/img259/258/325eq7.jpg
540iA
http://img139.imageshack.us/img139/9809/5483cd.jpg
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i
Audi A8 D3 4,2i
Re: E30 combi german style na prodej
todle me nedelejte,zase nebudu 14 dni spat.
Auto upravene k dokonalosti.Bylo by super kdyby se uchytlo v CR a mohl ho nekde videt na zivo.
Super turniket
Auto upravene k dokonalosti.Bylo by super kdyby se uchytlo v CR a mohl ho nekde videt na zivo.
Super turniket
kdyz to vyjde uvidis v hoskovicich na big bmw, sice ne primo tohle, ale my, v m techniku, a asi i na jinejch kolech, ale jinak dost podobny, ale zatim pssst, manzelka to nesmi vedet, to bude pro ni prekvapkoSkejT píše:todle me nedelejte,zase nebudu 14 dni spat.
Super turniket
jasne, kliky uz na svych autech nechavam od ty doby co kamos boural v corru a mel je zavareny a nebylo mu jak pomoc, auto bylo nastrese a musel cekat na hasice az to rozstrihaj, jen tak mimochodem, stavel asi rok a jel se poprve svezt a ujel tak 1km, takze varovani pro ostatni kliky na aute urcite ano 
jakej je kurs na ty polský peníze? 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Na naše by to bylo momentálně za cca. 95.000,-. Kurs je 7,42kč za zlotýBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW
ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslavBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?
neřikej že bys chtěl bé em wé
jasne pssssmáca píše:kdyz to vyjde uvidis v hoskovicich na big bmw, sice ne primo tohle, ale my, v m techniku, a asi i na jinejch kolech, ale jinak dost podobny, ale zatim pssst, manzelka to nesmi vedet, to bude pro ni prekvapkoSkejT píše:todle me nedelejte,zase nebudu 14 dni spat.
Super turniket
tvoje manzelka se teda ma
no balik s fakanem jezdi z nouzeT-O-M píše:ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslavBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?![]()
![]()
neřikej že bys chtěl bé em wé
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já se taky jednou svez v kabriu...a jak sem dopad 
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
máca píše:no balik s fakanem jezdi z nouzeT-O-M píše:ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslavBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?![]()
![]()
neřikej že bys chtěl bé em wéjednou se svezl v e 30 325 kombi a uz ji chtel, pak sem ho svezl v kabru a chce kabro
a to sem ho jeste nesvezl v corradu, to pak uz nevim c bude chtit
je jak malej, hned vsechno chce
![]()
a stejně bych nejradši 630
edit:v corru jsem svezen byl a bawo je bawo
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
no ale neni corro jakocorro, ja vim jen asi o dvou co jeli lipnez moje,ale snad 50 ktery jeli hur,u nej je strasne zavisly to jak se k nemu kdo choval a v jakym stau ma preplnovani, proste dobrej kousek se dneska uz jen tak nevidi,a kdyz ti nekdo tvrdi, zejo, tak mii hoprived ukazat, ja se v tom svezu a reknu tiBALI píše:máca píše:no balik s fakanem jezdi z nouzeT-O-M píše: ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslav![]()
![]()
neřikej že bys chtěl bé em wéjednou se svezl v e 30 325 kombi a uz ji chtel, pak sem ho svezl v kabru a chce kabro
a to sem ho jeste nesvezl v corradu, to pak uz nevim c bude chtit
je jak malej, hned vsechno chce
![]()
![]()
![]()
já ci bawo
![]()
![]()
a stejně bych nejradši 630s tou se mi jezdilo hezky
![]()
edit:v corru jsem svezen byl a bawo je bawo
No prostě uznej že se nějaký VW na báwo nechytá 
to řekni o kousek vejš ve VW sekci u uvidíš ten hukot......by nechali smazat celou BMW sekciSpajky píše:No prostě uznej že se nějaký VW na báwo nechytá
já už to uznal dávno
a VW sekci mr*at 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
jako bmw miluju, ale nas corrado nedam dopustit,je to laska na celej zivotSpajky píše:No prostě uznej že se nějaký VW na báwo nechytá
taťko ty se zas v práci flákáš co
třeba bude nakonec oboje
jsem teď dostal hezkou nabídku a asi vám zdrhnu za hranicee
ale aspoń pak bude na pořádný bawo 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
počkej,jak parkovat kombika? ten bude muj 
jinak vydražil jsem ti ten modýlek... bude tě stát 59+30 pošta
jinak vydražil jsem ti ten modýlek... bude tě stát 59+30 pošta
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ono se na to přišlo? 
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
neBALI píše:ono se na to přišlo?