a mrkněte co má za další auta.Někteří lidi jsou fakt divní

Moderátor: T-O-M
kdyz to vyjde uvidis v hoskovicich na big bmw, sice ne primo tohle, ale my, v m techniku, a asi i na jinejch kolech, ale jinak dost podobny, ale zatim pssst, manzelka to nesmi vedet, to bude pro ni prekvapkoSkejT píše:todle me nedelejte,zase nebudu 14 dni spat.
Auto upravene k dokonalosti.Bylo by super kdyby se uchytlo v CR a mohl ho nekde videt na zivo.
Super turniket
Na naše by to bylo momentálně za cca. 95.000,-. Kurs je 7,42kč za zlotýBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?
ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslavBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?
jasne pssssmáca píše:kdyz to vyjde uvidis v hoskovicich na big bmw, sice ne primo tohle, ale my, v m techniku, a asi i na jinejch kolech, ale jinak dost podobny, ale zatim pssst, manzelka to nesmi vedet, to bude pro ni prekvapkoSkejT píše:todle me nedelejte,zase nebudu 14 dni spat.
Auto upravene k dokonalosti.Bylo by super kdyby se uchytlo v CR a mohl ho nekde videt na zivo.
Super turniket
no balik s fakanem jezdi z nouzeT-O-M píše:ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslavBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?![]()
![]()
neřikej že bys chtěl bé em wé
máca píše:no balik s fakanem jezdi z nouzeT-O-M píše:ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslavBALI píše:jakej je kurs na ty polský peníze?![]()
![]()
neřikej že bys chtěl bé em wéjednou se svezl v e 30 325 kombi a uz ji chtel, pak sem ho svezl v kabru a chce kabro
a to sem ho jeste nesvezl v corradu, to pak uz nevim c bude chtit
je jak malej, hned vsechno chce
![]()
no ale neni corro jakocorro, ja vim jen asi o dvou co jeli lipnez moje,ale snad 50 ktery jeli hur,u nej je strasne zavisly to jak se k nemu kdo choval a v jakym stau ma preplnovani, proste dobrej kousek se dneska uz jen tak nevidi,a kdyz ti nekdo tvrdi, zejo, tak mii hoprived ukazat, ja se v tom svezu a reknu tiBALI píše:máca píše:no balik s fakanem jezdi z nouzeT-O-M píše: ty jsi ale na ty káry made in mladá boleslav![]()
![]()
neřikej že bys chtěl bé em wéjednou se svezl v e 30 325 kombi a uz ji chtel, pak sem ho svezl v kabru a chce kabro
a to sem ho jeste nesvezl v corradu, to pak uz nevim c bude chtit
je jak malej, hned vsechno chce
![]()
![]()
![]()
já ci bawo
![]()
![]()
a stejně bych nejradši 630s tou se mi jezdilo hezky
![]()
edit:v corru jsem svezen byl a bawo je bawo
to řekni o kousek vejš ve VW sekci u uvidíš ten hukot......by nechali smazat celou BMW sekciSpajky píše:No prostě uznej že se nějaký VW na báwo nechytá
jako bmw miluju, ale nas corrado nedam dopustit,je to laska na celej zivotSpajky píše:No prostě uznej že se nějaký VW na báwo nechytá
neBALI píše:ono se na to přišlo?