Ë30 by Georg II - plán

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
georg
Kontaktovat uživatele:

Ë30 by Georg II - plán

Příspěvek od georg »

Pokud se moje E30 neprodá (zatím vypadá že ne protože 40K se mi zdá málo) tak jsem přemýšlel o další menší přestavbičce....
Chtěl bych dát bílou perlet a vzduchový podvozek, ale tohle na příští rok určitě nestihnu jelikož budu mít jiné výdaje, ale pak bych chtěl aby moje auto vypadalo takto....
Co tomu říkáte....

Obrázek

SkejT

Re: Ë30 by Georg II - plán

Příspěvek od SkejT »

neprodavej to,a jdi do toho.Ikdyz to nebude co nejdriv,bude to mazec a hodne lidi to nerozdejcha.Moc pekny plan

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

SkejT píše:neprodavej to,a jdi do toho.Ikdyz to nebude co nejdriv,bude to mazec a hodne lidi to nerozdejcha.Moc pekny plan
ono to stejně asi tak dopadne, ale ještě jsem přemýšlel co vyměnit.... chci dát pryč to mračení a nejspíš origo zrcátka....

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

To bude hezká změna 8) i když mě se ta červená líbí. Podvozek bych snížil, ale klasicky, po staru, nikoliv AR ale neodsuzuju to.

máca

Příspěvek od máca »

mozna bych dal misto bili perleti spis bilou metalizu, tady v cr sem ji videl zatim jen na jedny honde crx a je to mazec a lavne perlet se nahovno oprauje, msis pak strikat celej bok, jinak to nechytnes.jinak bila e 30 neskuecne slusi, ozna bych zkusil jeste kty bily cern stredy kol a limce ynechat, origo zrcatka vtpadaji asi nejlip, taky sem si prosel tema m 3 a dospel, ze klasika je nejlepsi :lol: akorat sehnat jeste zadni cerny lampy a je to bobice

SkejT

Příspěvek od SkejT »

georg píše:
SkejT píše:neprodavej to,a jdi do toho.Ikdyz to nebude co nejdriv,bude to mazec a hodne lidi to nerozdejcha.Moc pekny plan
ono to stejně asi tak dopadne, ale ještě jsem přemýšlel co vyměnit.... chci dát pryč to mračení a nejspíš origo zrcátka....
chybama se clovek uci a jak psali uz klici,orig.zrcatka pasuji nejlepe k e30.Jinak co se tyce te bile perleti,priklanel by jsem se take k normalni bile metle.Jeste ja osobne bych strhal ty cerne folie

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

ta metla by taky nebyla špatná.... :wink: díky za tip, co se týče snížení tak to si musim rozmyslet... mít to snížený jak na tý fotce tak kupuju 2x deně vanu.... :lol: ale líbí se mi to....

máca

Příspěvek od máca »

tak to vyres jako vaca vzduchovym podvozkem a mas klid, je to fakt mairka a dneska uz ani ne za tolik penez myslim, ze ho to vyslo do 20000, coz das za slusnej podvozek taky

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

máca píše:tak to vyres jako vaca vzduchovym podvozkem a mas klid, je to fakt mairka a dneska uz ani ne za tolik penez myslim, ze ho to vyslo do 20000, coz das za slusnej podvozek taky
....to máš pravdu chtěl jsem výškově stavitelný KW a sdělili mi 29 500,- tak se mi protočily panenky a šel sjem pryč.... :D čekal jsem kolem 20K a víc už jsem neměl.... :oops:

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

na té fotce nahoře to vypadá super 8) Sorry,ale ta červené co tammááš tet se mi vbec nelíbí :(
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Spíš bych to hodil do černý, ale je to věc vkusu :wink:

Jinak to že dáš sériový zrcátka a zrušíš mračení je jedině dobře 8)
eště by to chtělo zadní Mtech nárazník :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Možná nechat jak zrcátka(černý) tak fólie, bílej lak a na střechu matnou černou šachovnici. Zadní nárazník neni špatnej, koncovku výfuku dát oválnou nebo 2 menší kulatý. S kolama bych nic nedělal, já vim že černý středy by se k bílé hodily, ale ty černý kola zažívaj trochu boom, takže bych nechal zrcadlový lesk tak jak je 8) A přední masku - černý klavírový lak....

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

Já doufám, vole, že to neprodáš...mě už se to uplně v hlavě rýsuje, co s tim provedem :?:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

no dokonce i budoucí manželka mi to rozmlouvá.... Už i říká že až dodělám byt že můžu dělat auto.... 8) :lol:

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

ta bílá by tomu sedla.

jen se mi nelibi mraceni a dal bych kapky zrcadka :wink:
Obrázek
3er

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

No já georgovi to mračení rozmlouval hned, jak to s tim přivez... :?: Ale už je něco vymyšlený...otázka je, jestli vůbec nějaký mračení bude :ja_nic:

Btw...byt počká...viz Placenta :lol:
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

Brutus píše:No já georgovi to mračení rozmlouval hned, jak to s tim přivez... :?: Ale už je něco vymyšlený...otázka je, jestli vůbec nějaký mračení bude :ja_nic:

Btw...byt počká...viz Placenta :lol:
byt nemůže počkat..... :wink: Jinak mračení žádný nechci i když jedno se mi lbí tak uvidíme...

tom28
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom28 »

Byl jsem v lipsku a bezkonkurenčně nejlepší barva byla čistě bílá s pořádným lakem. Měli to snad všechny větší automobilovky. A byl to fakt super.

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

tom28 píše:Byl jsem v lipsku a bezkonkurenčně nejlepší barva byla čistě bílá s pořádným lakem. Měli to snad všechny větší automobilovky. A byl to fakt super.
s tou bílou se před nějakejma 2 rokama ukázalo na světovym salónu Lamborghini kde mělo všechny modely v bílý, od té doby se to chytlo, tenhle rok v Lipsku mělo bílou flotilu Volvo co si pamatuju

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Neprodavej :D Ikdyz ja rychle prodat svyho starouse tak ji beru,je krasna 8)

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“