Chtěl bych dát bílou perlet a vzduchový podvozek, ale tohle na příští rok určitě nestihnu jelikož budu mít jiné výdaje, ale pak bych chtěl aby moje auto vypadalo takto....
Co tomu říkáte....

Moderátor: T-O-M
ono to stejně asi tak dopadne, ale ještě jsem přemýšlel co vyměnit.... chci dát pryč to mračení a nejspíš origo zrcátka....SkejT píše:neprodavej to,a jdi do toho.Ikdyz to nebude co nejdriv,bude to mazec a hodne lidi to nerozdejcha.Moc pekny plan
chybama se clovek uci a jak psali uz klici,orig.zrcatka pasuji nejlepe k e30.Jinak co se tyce te bile perleti,priklanel by jsem se take k normalni bile metle.Jeste ja osobne bych strhal ty cerne foliegeorg píše:ono to stejně asi tak dopadne, ale ještě jsem přemýšlel co vyměnit.... chci dát pryč to mračení a nejspíš origo zrcátka....SkejT píše:neprodavej to,a jdi do toho.Ikdyz to nebude co nejdriv,bude to mazec a hodne lidi to nerozdejcha.Moc pekny plan
....to máš pravdu chtěl jsem výškově stavitelný KW a sdělili mi 29 500,- tak se mi protočily panenky a šel sjem pryč....máca píše:tak to vyres jako vaca vzduchovym podvozkem a mas klid, je to fakt mairka a dneska uz ani ne za tolik penez myslim, ze ho to vyslo do 20000, coz das za slusnej podvozek taky
byt nemůže počkat.....Brutus píše:No já georgovi to mračení rozmlouval hned, jak to s tim přivez...Ale už je něco vymyšlený...otázka je, jestli vůbec nějaký mračení bude
Btw...byt počká...viz Placenta
s tou bílou se před nějakejma 2 rokama ukázalo na světovym salónu Lamborghini kde mělo všechny modely v bílý, od té doby se to chytlo, tenhle rok v Lipsku mělo bílou flotilu Volvo co si pamatujutom28 píše:Byl jsem v lipsku a bezkonkurenčně nejlepší barva byla čistě bílá s pořádným lakem. Měli to snad všechny větší automobilovky. A byl to fakt super.