e36
Moderátor: T-O-M
U tech B1 zalezi i na provedeni, pac delaji napriklad 8,5J s limcem i bez limce a se stejnym ET.T-O-M píše:protože když vidim e36ku na b1 tak vpředu nic a vzadu límec jak má bejt, díky
Jinak jsem mel na byvalym kabru B1 predni 8,5 uplne bez limce a zadni 10J s celkem velkym limcem....

A B1 na e36

R6 twin turbo + V10 + V12
Re: Roztece na e36
Ja nevim jak ostatni, ale me se na 36ce libej bud nejaky BBSa nebo B1cky ostat ni sou divny. A pak samo jeste nektery origo, mezi jinejma bych se nerozhodoval.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
kola jeste nejsou
je to r.v. 92 kuze, klima......najeto 220 je to dovoz z nemec ale uz je to nejakej patek
jinak interier je vclku zacovaly kastle drobne vady na krase preci jenom uz na to ma pravo (pres zimu snad odstranim a kapanek prahy) ten blbec to snad nikdy neumil od soli, jinak nic nehuci napravy nemlati.......na to co jsem videl za slataniny mi tohle prislo jako vysvobozeni 

Re: e36
no teda mluvil jsem s máti v pátek ráno a říkal, že máš new car tak jsem se musel podívat po TF jakou....gratulace Peto
sem zvědavej, kdy ji uvidím

Re: e36
To se jenom rika brousit pod vodou. V praxi to znamena ze namocis smirgl ve vode a brousis.Ty svetla nejdou rozebrat.Wilda píše:takze to jde rozebrat tak ze mi zustanou jenom kryty abych to soupnul pod vodu joFazeey píše:stačilo by možná to obrousit jemnym šmirglem pod vodou
Ale ja bych se poptal nekde v drogerce nebo podobne, mel by na to existovat primo odstranovac.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
no řek bych že to je ideal, ta voda ti odplavuje všechny ty částice který si obrousil + písek z šmirglu a tak nebrousíš přez ně a nezasíraj ti smirgl.. ale max že bys to dělal venku nebo doma ve vaně, namáčením smirku do vody taky postačíWilda píše:ja uz bych na to ladoval proudy vody a smirgoloval
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu