Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Moderátor: T-O-M

...vlastne jako kazdymu BMW...jen ten vyfuk mi tam neštimuje
 ...vlastne jako kazdymu BMW...jen ten vyfuk mi tam neštimuje 

Mě by to zajímalo Prostějov mám za humnama tak napiš kontakt dělá všechny typy? Díky O.mc-otka píše:no v prostějově dívám se že máš bydliště praha tak nemá cenu psát asi adresu a tel číslo :O)
mikin88 píše:Mě by to zajímalo Prostějov mám za humnama tak napiš kontakt dělá všechny typy? Díky O.mc-otka píše:no v prostějově dívám se že máš bydliště praha tak nemá cenu psát asi adresu a tel číslo :O)

a absolutne nemam paru o co de,moch by mi to prosim nekdo objasnit?? Diky.
  a absolutne nemam paru o co de,moch by mi to prosim nekdo objasnit?? Diky.špéra = samosvorný diferenciálTommi R. píše:Zdravim, chtel bych se na neco zeptat, us nekolikrat sem nekde cetl ze nekdo psal ze ma auto bez špéry nebo ze špéroua absolutne nemam paru o co de,moch by mi to prosim nekdo objasnit?? Diky.

chci koupit použitý origo, kuchnout, navařit nějaké pěkné koncovky a nahodit na auto, celý proces by mě měl vyjít do desítky a výsledek by měl být podobný jako u Eisse za 30 ;D jde mi jen o zvuk.. nějaké rady / tipy?
 chci koupit použitý origo, kuchnout, navařit nějaké pěkné koncovky a nahodit na auto, celý proces by mě měl vyjít do desítky a výsledek by měl být podobný jako u Eisse za 30 ;D jde mi jen o zvuk.. nějaké rady / tipy? 
špéra = samosvorný diferenciálsadamcx65 píše:Tommi R. píše:Zdravim, chtel bych se na neco zeptat, us nekolikrat sem nekde cetl ze nekdo psal ze ma auto bez špéry nebo ze špéroua absolutne nemam paru o co de,moch by mi to prosim nekdo objasnit?? Diky.
 [/quote
[/quote       

díky pak nahod fotky tvoje je jiná liga zas :O) jinak přesně za 110kč je v obi 2 metry tak mi hodně zbylo možná zkusím ještě lišty okolo oken no a pak uvidíme :O)pavelini píše:Ty brdo, vypada to super a ja blbec objednal origo cerne.
Moc pekna zmena.........