Potíže na STK s mou E21

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
Conscious
Příspěvky: 2191
Registrován: 26 čer 2005 08:06

Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od Conscious »

Zdravím,mám takovej problémeček. Žralok mi neprolezl na STK kvůli brzdám,nebrzdila pravá strana a vlevo házel kotouč. Pak neprošel podruhé protože házely oba kotouče :D a poté co jsem koupil nové a k nim destičky mi neprošel potřetí - kvůli tomu že mi tam chybí přední nárazník kvůli opravě předku. Je to normální? Auto prochází renovací a totální GO kastle a motoru a tak je přeci normální že to člověk odstrojí. A že do toho vlezla STK přeci není důvod pro to,aby z toho auta udělali nezpůsobilej vrak jen proto,že tam nemám nárazník který tam ani dát nelze páč je třeba srovnat nosník u nápravnice a nárazník je našroubovanej do něho a jde momentálně přes světla a blinkr. Bez něj není ani vidět že auto dostalo ránu,ale oni budou pořád trvat na takové kravině. Nakonec to zřejmě dopadne tak,že se do toho šíleně vysypu za opravy a nepustěj mi to na emise. :ja_nic: Je to normální postup? Argumentujou tím že mi STK dají až bude nárazník,ale vím já co si ještě vymyslí? Je to začarovanej kruh,abych prošel na STK,musím opravit to a ono a PROJET to což nesmím páč auto není způsobilé a nesmí na silnici. Tak jak mám zkusit že to je opravené když nesmím vyjet? A když vyjedu a chytěj mě švestky tak to asi na STK svádět nemůžu a že mi tam říkali že klidně můžu jezdit,že mi poliši neudělají nic když uviděj že to opravuju... HAHA říkám. Nevíte někdo jak to vyřešit? Propadlou ji mám už od září 05 a v těchto mrazech se na tom moc dělat nedá. Chtěl jsem to udělat normálně,ale asi budu nucen někomu plácnout úplateček a udělat to bez auta. Přitom brzdí,svítí,bliká,čepy jsou v cajku,gumy jsou dobrý,tlumiče nový,řízení v pořádku,koroze minimální,geometrie v pořádku,povinná výbava kompletní. A přeci nebudu celé auto znovu strojit 14 dní kvůli půlhodině na STK. :ja_nic: :ja_nic: :ja_nic: Fotky klidně přihodím,ale nemá to smysl,projdou shnilé vraky,kolikrát je technici ani neviděj a auto který chci zachovat jako veterána mi nepustěj kvůli kravině. Už nevím co dělat,poraďte mi někdo prosím. :cry: :? :? :?
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Ritchma
Moderátor
Příspěvky: 9432
Registrován: 11 úno 2004 21:38

Příspěvek od Ritchma »

Klasika no :(
Je to těžký. Mě nedal technickou za průhlednej malej pruh na okně, za gumy 185/60 14" namísto 185/55 14" (to že je ten rozdíl v těch gumách minimální mu bylo jedno) a nepochopitelně že mam na autě litý kola a ne plechy co mam v techničáku. Mě ani nenapadlo že se do techničáku píše jestli mam litý neob plechy. No a pak evidentně čekal že mu dám něco do kapsy. Hovno sem mu dal a nechal si jí udělat jinde. Stejně tak to udělej ty
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Mirek999
Moderátor
Příspěvky: 2331
Registrován: 28 pro 2004 17:40
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek999 »

to jednou jsem menil na mondeu predni naraznik byl z boku prasklej strasna praci zadnej pristup ale ten chlap rikal ze dostal od policajtu 500kc pokuty za to ze jsou tam ostre hrany a ze kdyby srazil chodce tak mu muze dost ublizit

SkejT
Příspěvky: 1823
Registrován: 11 bře 2005 06:36

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od SkejT »

to neni nic vyjmecneho.Tomu se rika Ceska buzerace,alá kdo da uplatek.Ritchma to napsal presne,nejdriv ti pekne prectou seznam veci ktere jsou rozporuplne a potom cekaji kolik by jsi jim tak mohl dat do kapsy.A bude to horsi

Ondras
Moderátor
Příspěvky: 2146
Registrován: 15 dub 2004 13:41
Bydliště: !!!
Kontaktovat uživatele:

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od Ondras »

Conscious píše:Zdravím,mám takovej problémeček. Žralok mi neprolezl na STK kvůli brzdám,nebrzdila pravá strana a vlevo házel kotouč.
To mi příjde tak nějak správné. Nebrzdící auto nepatří na silnice
Conscious píše:Pak neprošel podruhé protože házely oba kotouče :D
Viz výše
Conscious píše:a poté co jsem koupil nové a k nim destičky mi neprošel potřetí - kvůli tomu že mi tam chybí přední nárazník kvůli opravě předku. Je to normální?
Ano, při střetu s chodcem to pro něj může dopadnout podstatně hůře než kdyby tam nárazník byl. Auto bez nárazníku nepatří na silnice.
Conscious píše:Auto prochází renovací a totální GO kastle a motoru a tak je přeci normální že to člověk odstrojí. A že do toho vlezla STK přeci není důvod pro to,aby z toho auta udělali nezpůsobilej vrak jen proto,že tam nemám nárazník který tam ani dát nelze páč je třeba srovnat nosník u nápravnice a nárazník je našroubovanej do něho a jde momentálně přes světla a blinkr.
A ty snad čekáš, že takový pokroucený vrak by měl projít STK? No to snad ne!
Conscious píše:Bez něj není ani vidět že auto dostalo ránu,ale oni budou pořád trvat na takové kravině. Nakonec to zřejmě dopadne tak,že se do toho šíleně vysypu za opravy a nepustěj mi to na emise. :ja_nic: Je to normální postup? Argumentujou tím že mi STK dají až bude nárazník,ale vím já co si ještě vymyslí? Je to začarovanej kruh,abych prošel na STK,musím opravit to a ono a PROJET to což nesmím páč auto není způsobilé a nesmí na silnici. Tak jak mám zkusit že to je opravené když nesmím vyjet?
Tak to zkus na neveřejné komunikaci.

Conscious píše:A když vyjedu a chytěj mě švestky tak to asi na STK svádět nemůžu a že mi tam říkali že klidně můžu jezdit,že mi poliši neudělají nic když uviděj že to opravuju... HAHA říkám. Nevíte někdo jak to vyřešit?
Jednoduše, dej auto do pořádku a projdeš.
Conscious píše:Propadlou ji mám už od září 05 a v těchto mrazech se na tom moc dělat nedá. Chtěl jsem to udělat normálně,ale asi budu nucen někomu plácnout úplateček a udělat to bez auta. Přitom brzdí,svítí,bliká,čepy jsou v cajku,gumy jsou dobrý,tlumiče nový,řízení v pořádku,koroze minimální,geometrie v pořádku,povinná výbava kompletní.

Jasně, jasně, jen nosníky jsou trošku do vrtule, že :D
Conscious píše:A přeci nebudu celé auto znovu strojit 14 dní kvůli půlhodině na STK. :ja_nic: :ja_nic: :ja_nic: Fotky klidně přihodím,ale nemá to smysl,projdou shnilé vraky,kolikrát je technici ani neviděj a auto který chci zachovat jako veterána mi nepustěj kvůli kravině. Už nevím co dělat,poraďte mi někdo prosím. :cry: :? :? :?
...Není mi jasné, co přesně chceš. Sám víš, že máš auto nezpůspobilé a taky ti to řekli na STK. Jediná cesta je oprava (resp. uvedení do stavu, kdy způsobilé bude) a pak nebudeš mít na STK problém. Samotného tě štvou ti, co díky úplatku STK projdou a sám se chceš takto zachovat. Trošku pokrytecké ne?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Uživatelský avatar
F.l.a.n.e.l.
Příspěvky: 14358
Registrován: 05 lis 2004 19:03
Bydliště: Split, Croatia

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Dneska si technickou na černo nechává dělat každý druhý... takže pokud to nechceš opravovat tak mu dej 500 nebo 1000 a máš to...

Je to sice blbá rada. lepší by bylo, kdyby to auto bylo v cajchu. ale jak tak vidím některé škodárny, žiguly, una atd... tak si myslím,že jsou na tom o hodně hůř než to tvé BAFO ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...


Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Conscious
Příspěvky: 2191
Registrován: 26 čer 2005 08:06

Příspěvek od Conscious »

Ondras: Ale to auto je v pořádku. Na STK prošlo v pohodě i bez nárazníku jako celek,jen ty brzdy ne a ty mám komplet nový. Teď dělaj blaženu jen kvůli nárazníku kterej tam nelze dopasovat protože předchozí majitel řešil opravu kladivem a elektrikou a zkrátil napravo čumák o 2cm a neřešil to že byl podkopnutej - jako bys najel na vysoký obrubník. Nárazník vyřešil tak že ho v půlce naříznul flexou a svařil do jiného tvaru a zkrátil i jeho nosník.Auto není zkroucené,jen je třeba vyměnit čelo které mám taky nové. Jinak samozřejmě máš pravdu a nějak to musím vymyslet teda. :twisted:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Conscious
Příspěvky: 2191
Registrován: 26 čer 2005 08:06

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od Conscious »

F.l.a.n.e.l. píše:Dneska si technickou na černo nechává dělat každý druhý... takže pokud to nechceš opravovat tak mu dej 500 nebo 1000 a máš to...

Je to sice blbá rada. lepší by bylo, kdyby to auto bylo v cajchu. ale jak tak vidím některé škodárny, žiguly, una atd... tak si myslím,že jsou na tom o hodně hůř než to tvé BAFO ;-)
No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Bordel
Moderátor
Příspěvky: 3887
Registrován: 20 čer 2004 16:07
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od Bordel »

nam se stalo taky neco zajimavyho :lol:

1.auto: Oktavka SLX - souhlasi, 4kola.... ma, volant to ma, bila barva to je nashle :lol:

2. auto: koupili jsme auto, ktery bylo nalezeny po kradezi, od policajdu byly prerazeny cisla, a vsechno bylo radne zdokumentovany, jak odcizeni auta, nalez, prerazeni cisel, proste vsechny protokoly, tak se jelo na stk, a tam to borec prohlid a rek, ze ne, ze je to kradeny, ze chce videt cerstvejsi datum od policajtu, tak jsme tam jeli (asi 2ulice vedle) a tam nas vitali s otevrenou naruci a vsechno uz vedeli :smich: pac jim to ten kokotek stacil rict, nakecat ze jeszdime v kradenym aute :lol: docela FUN :D

EDIT: v tom prvnim pripade ta historie auta byla stejna :lol:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Uživatelský avatar
coupe328
Příspěvky: 210
Registrován: 06 dub 2005 18:53
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od coupe328 »

zkus jinou STK ......
seat ibiza 110ps ---> coupe328i 193ps --> subaru forester 2.5XT 230 ps


Uživatelský avatar
F.l.a.n.e.l.
Příspěvky: 14358
Registrován: 05 lis 2004 19:03
Bydliště: Split, Croatia

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Conscious píše:
F.l.a.n.e.l. píše:Dneska si technickou na černo nechává dělat každý druhý... takže pokud to nechceš opravovat tak mu dej 500 nebo 1000 a máš to...

Je to sice blbá rada. lepší by bylo, kdyby to auto bylo v cajchu. ale jak tak vidím některé škodárny, žiguly, una atd... tak si myslím,že jsou na tom o hodně hůř než to tvé BAFO ;-)
No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?
AVATAR ti nestačí??? :D :lol:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...


Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Conscious
Příspěvky: 2191
Registrován: 26 čer 2005 08:06

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od Conscious »

F.l.a.n.e.l. píše:
Conscious píše:
F.l.a.n.e.l. píše:Dneska si technickou na černo nechává dělat každý druhý... takže pokud to nechceš opravovat tak mu dej 500 nebo 1000 a máš to...

Je to sice blbá rada. lepší by bylo, kdyby to auto bylo v cajchu. ale jak tak vidím některé škodárny, žiguly, una atd... tak si myslím,že jsou na tom o hodně hůř než to tvé BAFO ;-)
No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?
AVATAR ti nestačí??? :D :lol:
Ale joooooo,jenom tyhle obrázky moc nemusím,ty kolečka mi tam vaděj. Nebo je máš taky tak? :lol: :lol: :lol: To vypadá na Calibru teda esli mě nešálí zrak.
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Uživatelský avatar
F.l.a.n.e.l.
Příspěvky: 14358
Registrován: 05 lis 2004 19:03
Bydliště: Split, Croatia

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Conscious píše:
F.l.a.n.e.l. píše:
Conscious píše: No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?
AVATAR ti nestačí??? :D :lol:
Ale joooooo,jenom tyhle obrázky moc nemusím,ty kolečka mi tam vaděj. Nebo je máš taky tak? :lol: :lol: :lol: To vypadá na Calibru teda esli mě nešálí zrak.
Nešálí ;-) Kola mám dokopané stejně :lol: a co máš ty? to co je v avataru? anebo trošku jiné???? ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...


Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Conscious
Příspěvky: 2191
Registrován: 26 čer 2005 08:06

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od Conscious »

F.l.a.n.e.l. píše:
Conscious píše:
F.l.a.n.e.l. píše: AVATAR ti nestačí??? :D :lol:
Ale joooooo,jenom tyhle obrázky moc nemusím,ty kolečka mi tam vaděj. Nebo je máš taky tak? :lol: :lol: :lol: To vypadá na Calibru teda esli mě nešálí zrak.
Nešálí ;-) Kola mám dokopané stejně :lol: a co máš ty? to co je v avataru? anebo trošku jiné???? ;-)
Chele nenakreslil ten malíř i toho mého zmetka? By to byl hezkej avatar. Jinak ten co mám je a není to co mám já. Auto je cizí,prošlo mým VT ale mám úplně totéž včetně věcí v kůlně - kola a další díly,barvu mám stejnou a tmavá okna plánuji až budeme po STK teda dá-li buch. Jen nemám nízký podvozek,ale vyženu to zase velkýma kolama. Snad tam ty sedmnáctky nacpu hehe. :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Uživatelský avatar
F.l.a.n.e.l.
Příspěvky: 14358
Registrován: 05 lis 2004 19:03
Bydliště: Split, Croatia

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Jakej malíř??? hledej na netu :lol:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...


Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Uživatelský avatar
F.l.a.n.e.l.
Příspěvky: 14358
Registrován: 05 lis 2004 19:03
Bydliště: Split, Croatia

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Tady máš avatarek ;-)


Obrázek
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...


Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Conscious
Příspěvky: 2191
Registrován: 26 čer 2005 08:06

Příspěvek od Conscious »

Vau... Ooooooo děkuju. Budu ho muset maličko překreslit aby to byl žralok,ale základ je v podstatě stejnej. :)
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

Uživatelský avatar
F.l.a.n.e.l.
Příspěvky: 14358
Registrován: 05 lis 2004 19:03
Bydliště: Split, Croatia

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Conscious píše:Vau... Ooooooo děkuju. Budu ho muset maličko překreslit aby to byl žralok,ale základ je v podstatě stejnej. :)
Bohužel jen E30... na netu jsem karikaturu E21 nenašel... Zkus BMW club... já se do fora nedostanu, protože nejsem takový dobrodruh,abych dal 500 ročně za nic...
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...


Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Conscious
Příspěvky: 2191
Registrován: 26 čer 2005 08:06

Příspěvek od Conscious »

Přesně tak,reglej tam jsem ale ať zapomenou na prachy,nijak mi nepomáhaj s uváděním do provozu toho mého zmetka tak co. Kdyby tam aspoň měli zadara servisní manuály nebo slevy na ND přímo od BMW a tak... Jo tak to by byla jiná. Ale kvůli fóru nebudu dělat serpenízka. :lol: :lol:
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

spooky-0987
Příspěvky: 234
Registrován: 07 bře 2005 21:06
Bydliště: Sokolov
Kontaktovat uživatele:

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od spooky-0987 »

žralok tam neni lale vyber si
http://www.cartooncars.com/
e30/320i rv 88 - mazel (130tkm); e30/316A rv 83 - švandawagen (133tkm); Ford Fiesta 1.8D rv 95 - pracant; Ford Escort 1.8 TD r.v. 96
Obrázek

Slavisimo
Příspěvky: 863
Registrován: 07 srp 2004 18:29
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavisimo »

Conscious píše:Přesně tak,reglej tam jsem ale ať zapomenou na prachy,nijak mi nepomáhaj s uváděním do provozu toho mého zmetka tak co. Kdyby tam aspoň měli zadara servisní manuály nebo slevy na ND přímo od BMW a tak... Jo tak to by byla jiná. Ale kvůli fóru nebudu dělat serpenízka. :lol: :lol:
no BMW klub je placenej a E30 je normalne pristupnej a hlavne na bmw klubu jsou spis novejso kary.
Diesel power :)

Uživatelský avatar
F.l.a.n.e.l.
Příspěvky: 14358
Registrován: 05 lis 2004 19:03
Bydliště: Split, Croatia

Re: Potíže na STK s mou E21

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

No jo no... to je fakt ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...


Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“