Moderátor: T-O-M
To mi příjde tak nějak správné. Nebrzdící auto nepatří na silniceConscious píše:Zdravím,mám takovej problémeček. Žralok mi neprolezl na STK kvůli brzdám,nebrzdila pravá strana a vlevo házel kotouč.
Viz výšeConscious píše:Pak neprošel podruhé protože házely oba kotouče
Ano, při střetu s chodcem to pro něj může dopadnout podstatně hůře než kdyby tam nárazník byl. Auto bez nárazníku nepatří na silnice.Conscious píše:a poté co jsem koupil nové a k nim destičky mi neprošel potřetí - kvůli tomu že mi tam chybí přední nárazník kvůli opravě předku. Je to normální?
A ty snad čekáš, že takový pokroucený vrak by měl projít STK? No to snad ne!Conscious píše:Auto prochází renovací a totální GO kastle a motoru a tak je přeci normální že to člověk odstrojí. A že do toho vlezla STK přeci není důvod pro to,aby z toho auta udělali nezpůsobilej vrak jen proto,že tam nemám nárazník který tam ani dát nelze páč je třeba srovnat nosník u nápravnice a nárazník je našroubovanej do něho a jde momentálně přes světla a blinkr.
Tak to zkus na neveřejné komunikaci.Conscious píše:Bez něj není ani vidět že auto dostalo ránu,ale oni budou pořád trvat na takové kravině. Nakonec to zřejmě dopadne tak,že se do toho šíleně vysypu za opravy a nepustěj mi to na emise.Je to normální postup? Argumentujou tím že mi STK dají až bude nárazník,ale vím já co si ještě vymyslí? Je to začarovanej kruh,abych prošel na STK,musím opravit to a ono a PROJET to což nesmím páč auto není způsobilé a nesmí na silnici. Tak jak mám zkusit že to je opravené když nesmím vyjet?
Jednoduše, dej auto do pořádku a projdeš.Conscious píše:A když vyjedu a chytěj mě švestky tak to asi na STK svádět nemůžu a že mi tam říkali že klidně můžu jezdit,že mi poliši neudělají nic když uviděj že to opravuju... HAHA říkám. Nevíte někdo jak to vyřešit?
Conscious píše:Propadlou ji mám už od září 05 a v těchto mrazech se na tom moc dělat nedá. Chtěl jsem to udělat normálně,ale asi budu nucen někomu plácnout úplateček a udělat to bez auta. Přitom brzdí,svítí,bliká,čepy jsou v cajku,gumy jsou dobrý,tlumiče nový,řízení v pořádku,koroze minimální,geometrie v pořádku,povinná výbava kompletní.
...Není mi jasné, co přesně chceš. Sám víš, že máš auto nezpůspobilé a taky ti to řekli na STK. Jediná cesta je oprava (resp. uvedení do stavu, kdy způsobilé bude) a pak nebudeš mít na STK problém. Samotného tě štvou ti, co díky úplatku STK projdou a sám se chceš takto zachovat. Trošku pokrytecké ne?Conscious píše:A přeci nebudu celé auto znovu strojit 14 dní kvůli půlhodině na STK.![]()
![]()
Fotky klidně přihodím,ale nemá to smysl,projdou shnilé vraky,kolikrát je technici ani neviděj a auto který chci zachovat jako veterána mi nepustěj kvůli kravině. Už nevím co dělat,poraďte mi někdo prosím.
![]()
![]()
![]()
No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?F.l.a.n.e.l. píše:Dneska si technickou na černo nechává dělat každý druhý... takže pokud to nechceš opravovat tak mu dej 500 nebo 1000 a máš to...
Je to sice blbá rada. lepší by bylo, kdyby to auto bylo v cajchu. ale jak tak vidím některé škodárny, žiguly, una atd... tak si myslím,že jsou na tom o hodně hůř než to tvé BAFO
AVATAR ti nestačí???Conscious píše:No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?F.l.a.n.e.l. píše:Dneska si technickou na černo nechává dělat každý druhý... takže pokud to nechceš opravovat tak mu dej 500 nebo 1000 a máš to...
Je to sice blbá rada. lepší by bylo, kdyby to auto bylo v cajchu. ale jak tak vidím některé škodárny, žiguly, una atd... tak si myslím,že jsou na tom o hodně hůř než to tvé BAFO
Ale joooooo,jenom tyhle obrázky moc nemusím,ty kolečka mi tam vaděj. Nebo je máš taky tak?F.l.a.n.e.l. píše:AVATAR ti nestačí???Conscious píše:No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?F.l.a.n.e.l. píše:Dneska si technickou na černo nechává dělat každý druhý... takže pokud to nechceš opravovat tak mu dej 500 nebo 1000 a máš to...
Je to sice blbá rada. lepší by bylo, kdyby to auto bylo v cajchu. ale jak tak vidím některé škodárny, žiguly, una atd... tak si myslím,že jsou na tom o hodně hůř než to tvé BAFO![]()
NešálíConscious píše:Ale joooooo,jenom tyhle obrázky moc nemusím,ty kolečka mi tam vaděj. Nebo je máš taky tak?F.l.a.n.e.l. píše:AVATAR ti nestačí???Conscious píše: No taky jsem to zvažoval,ale doteď jsem to bral jako že aspoň budu vědět co je kde ještě potřeba udělat. Hih. A co máš za káru že tak přitahuješ "závodníky"?![]()
![]()
![]()
To vypadá na Calibru teda esli mě nešálí zrak.
Chele nenakreslil ten malíř i toho mého zmetka? By to byl hezkej avatar. Jinak ten co mám je a není to co mám já. Auto je cizí,prošlo mým VT ale mám úplně totéž včetně věcí v kůlně - kola a další díly,barvu mám stejnou a tmavá okna plánuji až budeme po STK teda dá-li buch. Jen nemám nízký podvozek,ale vyženu to zase velkýma kolama. Snad tam ty sedmnáctky nacpu hehe.F.l.a.n.e.l. píše:NešálíConscious píše:Ale joooooo,jenom tyhle obrázky moc nemusím,ty kolečka mi tam vaděj. Nebo je máš taky tak?F.l.a.n.e.l. píše: AVATAR ti nestačí???![]()
![]()
![]()
To vypadá na Calibru teda esli mě nešálí zrak.
Kola mám dokopané stejně
a co máš ty? to co je v avataru? anebo trošku jiné????
Bohužel jen E30... na netu jsem karikaturu E21 nenašel... Zkus BMW club... já se do fora nedostanu, protože nejsem takový dobrodruh,abych dal 500 ročně za nic...Conscious píše:Vau... Ooooooo děkuju. Budu ho muset maličko překreslit aby to byl žralok,ale základ je v podstatě stejnej.
no BMW klub je placenej a E30 je normalne pristupnej a hlavne na bmw klubu jsou spis novejso kary.Conscious píše:Přesně tak,reglej tam jsem ale ať zapomenou na prachy,nijak mi nepomáhaj s uváděním do provozu toho mého zmetka tak co. Kdyby tam aspoň měli zadara servisní manuály nebo slevy na ND přímo od BMW a tak... Jo tak to by byla jiná. Ale kvůli fóru nebudu dělat serpenízka.![]()